Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kickme

Merge prost

Recommended Posts

Posted

Deci,acum 2 zile mi'am cumparat un pc nou:

Procesor Celeron® Dual-Core CPU T3300@ 2,00ghz 2,00ghz

Ram 4,00 gb

Sitem 64 bit

Windows 7 home premium

Video Mobile Intel® GMA 4500M - 1695 MB,

Am instalat toate driverele,cu update-urile la zi,direct x,video etc.nu stiu ce sa mai incerc.internetul este destul de bun :banghead:

p.s. nici cu driverele vechi nu mergea.Astept un raspuns. :pray:

Multumesc anticipat!

Posted

Deci,acum 2 zile mi'am cumparat un pc nou:

Procesor Celeron® Dual-Core CPU T3300@ 2,00ghz 2,00ghz

Ram 4,00 gb

Sitem 64 bit

Windows 7 home premium

Video Mobile Intel® GMA 4500M - 1695 MB,

Am instalat toate driverele,cu update-urile la zi,direct x,video etc.nu stiu ce sa mai incerc.internetul este destul de bun :banghead:

p.s. nici cu driverele vechi nu mergea.Astept un raspuns. :pray:

Multumesc anticipat!

cel mai probabil este de la placa video integrata intel. aceeasi placa o am si eu pe laptop si merge si la mine sacadat. nu ai ce sa faci ...

Posted

e de la driver daca zici ca-ti merge sacadat.

du-te si dezinstaleaza driverul. (mai intai opresti autoupdate drivers)

apoi iti descarci un driver de pe net (poti sa-l folosesti si pe ala de pe CD)

ii dai browse si ii dai install manual. NU II DAI INSTALARE AUTOMATA ca ii dai degeaba. trebuie sa il cauti tu manual si sa-l instalezi pas cu pas.

deci NU deschizi cd-ul si dai 2 click pe shortcut-ul pentru drivere, ca nu-ti merge. trebuie instalare manuala.

Posted

e de la driver daca zici ca-ti merge sacadat.

du-te si dezinstaleaza driverul. (mai intai opresti autoupdate drivers)

apoi iti descarci un driver de pe net (poti sa-l folosesti si pe ala de pe CD)

ii dai browse si ii dai install manual. NU II DAI INSTALARE AUTOMATA ca ii dai degeaba. trebuie sa il cauti tu manual si sa-l instalezi pas cu pas.

deci NU deschizi cd-ul si dai 2 click pe shortcut-ul pentru drivere, ca nu-ti merge. trebuie instalare manuala.

exact asta am facut eu...doar ca am lasat driverul vechi care era instalat,am luat noul driver de pe net,si am instalat peste...am sa incerc sa dezinstalez de tot,si sa reinstalez.sper sa mearga!thx de idee :beer:

Posted

Nici asta nu vrea sa functioneze...numai am nici o idee...in caz de se poate face ceva sa posteze cineva,iar daca nu sa se inchida topicul :sef: :banghead:

Posted

singura solutie care iti merge e sa faci cum ti-am zis mai sus. nici mie nu mi-a mers din prima. probabil ca ai gresit tu ceva pe acolo. urmeaza pasii de mai multe ori ca trebuie sa-ti mearga pana la urma.

@incearca asa: deschide winamp, windows media player, torrent, youtube (mozzila), si inca vreo 2 programe, si apoi da-i drumu la mu. vezi daca-ti merge asa. (am impresia ca e aceeasi problema care o avea vDumnezeu)

Posted

Nici asta nu vrea sa functioneze...numai am nici o idee...in caz de se poate face ceva sa posteze cineva,iar daca nu sa se inchida topicul :sef: :banghead:

functioneaza daca esti atent si ei driver facut de producator, direct dupa site.

P.S. Pe cd , pe unele dintre ele este tot driverul cu semnatura "microsoft" care nu te lasa sa joci MU :)

Posibil sa nu fi luat driver pentru Win 7 sau sa nu existe unul compatibil pentru jocuri pentru respectiva placa video, asta e Win 7 :)

Posted

Nu merge nimic...driverul e luat de pe site la Intel®,am inst si reinstalat si dezinstalat si etc.schimbari de rezolutie...am incercat sa deschid mai multe programe...am zis ca ar fi ca in cazul lui vDumnezeu,si placa a urcat la 244 Mb,dar nimic,am dezactivat tot ce era...de folosea doar 5 Mb placa si acelasi lucru.Am sa incerc sa reinstalez o alta versiune de win 7...ca asta de la ei.... :violent: .Oricum,thx all pt informatii.Ne auzim dupa un reinstall!

Posted

Nu merge nimic...driverul e luat de pe site la Intel®,am inst si reinstalat si dezinstalat si etc.schimbari de rezolutie...am incercat sa deschid mai multe programe...am zis ca ar fi ca in cazul lui vDumnezeu,si placa a urcat la 244 Mb,dar nimic,am dezactivat tot ce era...de folosea doar 5 Mb placa si acelasi lucru.Am sa incerc sa reinstalez o alta versiune de win 7...ca asta de la ei.... :violent: .Oricum,thx all pt informatii.Ne auzim dupa un reinstall!

Ia spune...se vede imaginea la MU putin verzulie??

Posted

problema este clar de la driverul placii video.

Poti incerca ceea ce au explicat baietii mai sus, iar daca nu reusesti incearca sa cauti un driver ceva mai vechi pentru placa video, iar daca nici asa nu reusesti, dute inapoi la firma unde ai cumparat calc si spunele ca ai o problema cu placa video, adica nu merge la parametri normali, ori sa o rezolve ori sa iti dea alta placa video.

:tiphat:

Posted

Daca tot ne dam cu presupusul :)) zic si eu ca windows home premium nu-i cel mai perfect pentru a rula jocul.

Cum dracu ai putea instala un driver de placa video gresit? Explica-ne si noua teoria ta. ^ Poate daca l-ai instala pe un stick usb si-apoi ai scoate stick-ul, altfel nu-mi explic. =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...