Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

best_one

sugestie rr db

30 members have voted

1. 1. Doriti sa fie un rr db cat mai curand?

• da
      14
    • nu
      20
    • ma abtin
      1

Recommended Posts

Posted

din moment ce razvan a zis ca va fi rr db in noiembrie (in gluma) eu propun sa te gandesti razvan sa fie adevarat ceea ce ai zis.

poate vom ajuta si cu acel poll sa vedem ce zice lumea.

rog ca cei care voteaza sa si zica motiv pt care a votat da/nu/ma abtin

motivul pt care vreau rr db este pt ca sunt multi full deja.si ar fi fain sa incepem toti de la 0.fara ca unu sa se creada mare si tare(cel putin pentru o perioada) ca el are mai multe rr.si cu ocazia asta poate se mobilizeaza si alte aliante pentru cs

Posted

votat "NU"

daca acum knd sunt multi full, tot sunt 2-3 care sunt mai "buni" k restul, daca se da rr db ce te face sa crezi k nu se descopera un nou BUG de crescut cu viteza luminii?, e mai bine asa la full decat sa tragem toti in paralel de la 0 si dupa o luna tot serverul sa aiba 1rr si un "destept" s aiba 5-6rr`uri avans fata de "pluton"

Posted

topic inutil , totusi votat NU, sa mai tina inca 1 an de acum in colo, tot ce care au full akum o sa aibe primii full si pe next db, nu o sa fie mare diferenta, e mai bn acum cand ai cateva rr sa continui sperand ca faci si tu full, decat sa o iei de la 0.

Posted

votat "DA",ca numai asa pot sa nu mai intru deloc :whistle:

Posted

nu ma astept ca, un cretin ca tine sa inteleaga dar e plictisitor pe srv acum :) era frumos la inceput ..

pai atata timp cat o sa bagati in continuare tot felul de programe si programele + sa tineti switch-urile cu guilde fantoma doar ca sa nu va ia nimeni castelul, e normal sa fie plictisitor. ia jucati voi fairplay si o sa vedeti ca nu o sa mai fie asa plictisitor :)

@votat nu. mi se pare o prostie sa se dea rr db. cand o sa participe la CS alianta full vs alianta full, atunci o sa devina mai interesant cs-ul. si fara cheat-uri bineinteles :)

Posted

sa tineti switch-urile cu guilde fantoma doar ca sa nu va ia nimeni castelul, e normal sa fie plictisitor. ia jucati voi fairplay si o sa vedeti ca nu o sa mai fie asa plictisitor :)

Vad putina ciuda ca nu poti nici macar sa iti inscrii allyanta...

Ce ai vrea?...sa vina 1 din bk`ii tai sa tina sw si tu numa sa te pui pe coroana...tre sa munciti daca vreti cs`ul...dar normal...acum cand vedeti ca nu prea aveti sansa...nu mai este cs`ul asa important...nu?

Adunati sign...scoateti`ne fantoma si gata...nu tre sa iti fie ciuda pe guilda noastra fantoma :P

Votat NU... topicuri deastea fac ce`i care nu au fost in stare sa faca full ... pun pariu ca de aveai char full nu iti convenea sa se dea rr la DB.

Posted

Da

#nu am decat o saptamana de cand m`am reapucat..ce as avea de pierdut :whistle:

Mai rau e de cei care s`au chinuit si au facut char full si n`spe mii de seturi :blink: ..cum zicea Lance aseara ca o sa bage din nou 97 d nu cred ca o sa mai fie ce a fost odata..si playerii fair play de pe old.Daca tot se da rr db sa se bage o noua versiune..Parerea mea :whistle:

Posted

Ce ai vrea?...sa vina 1 din bk`ii tai sa tina sw si tu numa sa te pui pe coroana...tre sa munciti daca vreti cs`ul...dar normal...acum cand vedeti ca nu prea aveti sansa...nu mai este cs`ul asa important...nu?

Adunati sign...scoateti`ne fantoma si gata...nu tre sa iti fie ciuda pe guilda noastra fantoma :P

Votat NU... topicuri deastea fac ce`i care nu au fost in stare sa faca full ... pun pariu ca de aveai char full nu iti convenea sa se dea rr la DB.

mai tati, chiar n-are de ce sa-mi fie ciuda. n-am incercat sa-mi inscriu alianta, nu e ca nu pot. :)) bb-uri am, set dk am. cs-ul l-am tinut suficient de mult ca sa mi se rupa daca-l am sau nu. problema e ca atunci cand tu aveai 1-2 rr eu deja eram la jumatatea drumului pana la full. bagati fantome ca ati avut de unde invata. noi cand am bagat fantome n-am impiedicat aliantele care atacau sa ia castelul tinand switch-urile cu alte charuri. ori le scoteam, ori le lasam sa joace.

amuzant e ca tot voi va plangeti ca e plictiseala pe server insa continuati sa va folositi de ceea ce unii admini numeau "lipsa de fairplay" cand era vorba de noi, si sa nu mai zic de zecile de cheat-uri programe si programele.

Posted

prostule cu super PC taci acolo

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...