Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest james blood

Problema logare cu 2 conturi

Recommended Posts

Guest james blood
Posted

Eu nu ma pot loga cu 2 conturi de pe acelasi PC. Am incercat tot felul de idei dar imi apare eroare1. Rog pe cei care stiu sa lasa raspuns explicitat. Sau daca trebuie ceva folder si facute undeva setari. Multumesc!

Posted

eroare 1 apare in momentul cand nu ai suficienta memorie virtuala. daca nu folosesti clicker gui, mu-ul iti consuma mai mult din resursele pc-ului si nu face fata sa-ti deschida doua mu.

Posted

asa imi face si mie dar intru de mai multe ori si pana la urma imi intra cu 2 ;) incearca de multe ori.

daca nai minim 2gb ram si procesor 3500+ nu mai incerca lasate de jucat cu 2 cont:) sau vb cu adminii sa te lase cu elite... :))

Posted

eroare 1 apare in momentul cand nu ai suficienta memorie virtuala. daca nu folosesti clicker gui, mu-ul iti consuma mai mult din resursele pc-ului si nu face fata sa-ti deschida doua mu.

si rezolvarea la eroarea "mix.bmd" care este ?

Posted

Si cu elite cum intru?

Daca apas f10 ma intreaba daca vreau sa ruleze alt mu. Daca dau ok imi spune data/local numai stiu ce dont exist.

Daca apas f11 arata ca imi apare al doilea mu daca apoi imi iese

Posted

si rezolvarea la eroarea "mix.bmd" care este ?

downloadezi alt mu de pe alt site, si copiezi fisierul "mix.bmd" din el si il extragi in Data/Locals unde ai linkmania :yum:

" Daca apas f10 ma intreaba daca vreau sa ruleze alt mu. Daca dau ok imi spune data/local numai stiu ce dont exist. " <- Same here ;)

Posted

daca ar pune cineva aici fisierul mix.bmd as fi foarte recunoscator.

Nu am gasit sa iau mu S2, numai S3,4,5 gasesc, unde gasesc S2 numai exista site-ul.

Multumesc anticipat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...