Jump to content
gimy100

caznicia perfecta!

Recommended Posts

Posted

So?ia mea ?i cu mine cunoa?tem secretul pentru a men?ine o c?s?torie solid?: 1. De dou? ori pe s?pt?mân? mergem într-un restaurant dr?gu?, bem vin, mâncare bun? ?i companie... ea merge mar?i, eu vineri.

2. Dormim în paturi separate, eu la Milano, ea la Genova.3. O duc peste tot, dar ea reu?e?te mereu s? g?seasc? drumul înapoi.4. Am întrebat-o unde vrea s? mearg? pentru aniversarea c?s?toriei ?i mi-a r?spuns: „într-un loc unde nu am mai fost demult”. I-am sugerat buc?t?ria.5. Ne ?inem de mân? mereu. Dac? nu o fac, începe s? cheltuiasc?.6. Are un robot de buc?t?rie electric, un storc?tor electric, un pr?jitor electric ?i zice c? sunt prea multe în cas?, nu are loc de ele unde s? stea. A?a c? i-am cump?rat un scaun electric.7. Mi-a spus c? ma?ina nu merge, c? are ap? în carburator. Am întrebat unde e ma?ina: „în lac”.8. A f?cut o masc? de argil?. Pentru dou? zile a fost frumoas? foc. Apoi ?i-a sp?lat masca de pe fa??.9. A urm?rit camionul de gunoi, urlând dup? el: sunt în întârziere pentru gunoi? ?oferul a r?spuns: „nu, salt? în?untru!”10. Aminte?te-?i mereu, c?s?toria e prima cauz? a divor?ului.11. Nu am vorbit cu so?ia mea de 11 luni. Nu îndr?zneam s? o întrerup.

12. Ultima ceart? a fost din cauza mea. A întrebat „ce e pe televizor”, iar eu am r?spuns: „praf”.

13. La început, Dumnezeu a creat p?mântul ?i s-a odihnit. Apoi a creat b?rbatul ?i s-a odihnit. Apoi a creat femeia. ?i nici b?rbatul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodat?.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...