Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Suparat in fund

un sfat?

Recommended Posts

Guest bogdan87
Posted

ce e mai bun Dp+13 lk DD sau BD+13 lk REF HP +scut dragon+13 lk REF HP

bekai mai mari dati-va cu parerea, ty

:tiphat:

LE: si niste optiuni galbene pt cele 2 ?

depinde cate rr ai si cu cine faci duel daca esti bk facut pe vitality si faci duel cu un dl atunci e mai bun ref hp

ca moare dl din ref

daca faci duel cu bk e mai bun dp lk dd +13 obt galbena ddi

Posted

depinde cate rr ai si cu cine faci duel daca esti bk facut pe vitality si faci duel cu un dl atunci e mai bun ref hp

ca moare dl din ref

daca faci duel cu bk e mai bun dp lk dd +13 obt galbena ddi

sa inteleg ca, cu ref hp iau bataie doar de la alt bk?

Posted

sa inteleg ca, cu ref hp iau bataie doar de la alt bk?

pai cine mai poate bate un bk inafara altui bk? eventul D@nzel si TsuXing cu "compuri de zboara " :whistle:

Posted

pai cine mai poate bate un bk inafara altui bk? eventul D@nzel si TsuXing cu "compuri de zboara " :whistle:

.Dantic... mai bine te lasi de meserie:)

Optiunile le bagi in functie de cum vrei sa`ti cresti bk`ul...cum zicea si cioby... daca`l faci pe vit ii trebuie set ref hp....si asa la 20 de rr`uri poti sa faci 1 sm mg dl aproape full.Asta stiu ca asa si`a crescut SoSick bk`ul.

Daca nu stii cum sa ti`l cresti pe vit...da`mi pm in joc la ai tai prieteni vesnici ^Sica^ , -D@nzel- , sau Barosanu :P

Posted

.Dantic... mai bine te lasi de meserie:)

Optiunile le bagi in functie de cum vrei sa`ti cresti bk`ul...cum zicea si cioby... daca`l faci pe vit ii trebuie set ref hp....si asa la 20 de rr`uri poti sa faci 1 sm mg dl aproape full.Asta stiu ca asa si`a crescut SoSick bk`ul.

Daca nu stii cum sa ti`l cresti pe vit...da`mi pm in joc la ai tai prieteni vesnici ^Sica^ , -D@nzel- , sau Barosanu :P

nu vorbeasc degeaba,prefer sa nu vorbesc mult si prost,asa ca daca te acuz,stii tu bine ca nu mint :naughty:

Posted

Nush ce vrei sa zici cand imi zici ca stiu bine ca nu minti.Singuru lucru care stiu este ca ^Sica^ D@nzel si Barosanu nu folosesc nici 1 hack...de acea cer si verificari si scanari si logouri si tot ce se poate sa`i prinda pe toti care folosesc asa ceva.Daca as folosi as tace din gura...dar odata ce stiu ca nu folosesc ...

din cate stiu ddi este cea mai buna op galbena

Posted

Nush ce vrei sa zici cand imi zici ca stiu bine ca nu minti.Singuru lucru care stiu este ca ^Sica^ D@nzel si Barosanu nu folosesc nici 1 hack...de acea cer si verificari si scanari si logouri si tot ce se poate sa`i prinda pe toti care folosesc asa ceva.Daca as folosi as tace din gura...dar odata ce stiu ca nu folosesc ...

din cate stiu ddi este cea mai buna op galbena

singura chestie e k player.bmd nu poate fi detectat in log`uri, de asta tot insistati voi sa va verifice k sunteti "curati"

Posted

singura chestie e k player.bmd nu poate fi detectat in log`uri, de asta tot insistati voi sa va verifice k sunteti "curati"

Many users are having a problem with speed hack. I hope if you're one of those guys, you are reading this right now. If not, well theres nothing I can do about it. Im gonna skip right to the part after you extract it. You put the player.bmd file in your data/player file replacing the old one. This is the tricky part that nobody seems to get: you rename the file Player.bmd, yes with a capital P!!!

So there is now a Player.bmd file in your data/player file. You run the MU game and log in.

If you see characters invisible, congrats. You pick your character and then you go in the game and start playing. You yourself and other players will be invisible and also some items too. Your attack speed will also be alot faster.

si cred ca daca se va cauta ceva poze prin arhiva se va vedea ca ei apar in ele deci...

Guest CeausescuPresedinte
Posted

nici aici nu va puteti abtine sa va tachinati , babelor :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...