Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gutul

Pach

Recommended Posts

Posted

Exista vreun pach care sa echilibreze rasele intre ele?

cred ca acum doar bk si dl conteaza in joc(stiu ca-i joc de grup=party),dar sm,mg si elf in 1 vs1 sunt praf

daca exista apelati la el si bagati-l ! sau vreti serv de bk si dl?

Posted

Exista vreun pach care sa echilibreze rasele intre ele?

cred ca acum doar bk si dl conteaza in joc(stiu ca-i joc de grup=party),dar sm,mg si elf in 1 vs1 sunt praf

daca exista apelati la el si bagati-l ! sau vreti serv de bk si dl?

pai ca sa fac bk full eu am stat un an de zile. sm si mg full erau deja dinaintea mea cu vreo 4-5 luni. ti se pare normal sa fie echilibrate rasele?

daca un sm/mg se cresc mai repede si sunt la fel de puternici ca un bk/dl., atunci cine crezi ca-si mai face bk,dl? o sa devina server de sm/mg nu? :)

Posted

pai ca sa fac bk full eu am stat un an de zile. sm si mg full erau deja dinaintea mea cu vreo 4-5 luni. ti se pare normal sa fie echilibrate rasele?

daca un sm/mg se cresc mai repede si sunt la fel de puternici ca un bk/dl., atunci cine crezi ca-si mai face bk,dl? o sa devina server de sm/mg nu? :)

nu chiar:)

diferentza sa o faca setul si ablitatea jucatorului de a folosi skiluriile

asa ca bk te plictiseti daca omori tot ce vezi:))

Posted

nu chiar:)

diferentza sa o faca setul si ablitatea jucatorului de a folosi skiluriile

asa ca bk te plictiseti daca omori tot ce vezi:))

tu n-ai inteles ce ti-am zis eu. cine crezi ca o sa-si mai faca bk (CARE E FOARTE GREU DE CRESCUT) si nu-si va face SM (care il lasi afk si creste singur)? ce rost are sa-ti faci bk, daca e la fel de puternic ca un sm. asa imi trantesc un sm afk in k5 si in 7 luni l-am facut full ca ala creste singur, fara prea mare bataie de cap bineinteles.

Si sa cresti un bk nu te plictisesti?

NU exista un patch care sa egalizeze rasele.

dar s-ar putea egala.

Posted

nu prea inteleg de ce luatzi foc?:)

in versiunea asta pt este incurajat creste exp etc

bk oricum nu-l cresti singur ci in pt

inchideti topicul:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...