Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

Ne mai batem mult joc unii de ceilalti?

Recommended Posts

Posted

boom... io`s prost...te rog lumineaza`ma... cum pana mea vezi tu prin printurile alea ca D@nzel, Gunit, Kenvelo si Marian^ aveau speed? Eu ii vad cam pe toti cu MS si unii chiar cu buff... si mai vad ca tu esti in fiecare print pe jos...

Singuru` lucru la care ma gandesc este ca tu ai pus printurile alea ca te crezi foarte bun...si acei bk`ii nu au cum sa te omoare.

Daca nu am vazut ceva te rog zi`mi unde sa ma uit...dupa ce sa`mi dau seama...chiar ti`as multumi daca mai invata...dar daca nici tu nu sti nu mai baga singurile allyantei sa filmezi si sa faci printuri

Guest CeausescuPresedinte
Posted

boom... io`s prost...te rog lumineaza`ma... cum pana mea vezi tu prin printurile alea ca D@nzel, Gunit, Kenvelo si Marian^ aveau speed? Eu ii vad cam pe toti cu MS si unii chiar cu buff... si mai vad ca tu esti in fiecare print pe jos...

Singuru` lucru la care ma gandesc este ca tu ai pus printurile alea ca te crezi foarte bun...si acei bk`ii nu au cum sa te omoare.

Daca nu am vazut ceva te rog zi`mi unde sa ma uit...dupa ce sa`mi dau seama...chiar ti`as multumi daca mai invata...dar daca nici tu nu sti nu mai baga singurile allyantei sa filmezi si sa faci printuri

te joci de atata timp mu si inca nu ai inteles nimik din acest joc destul de simplu fara prea multe complexitati

dute frate ca tot va laudati ca testati si faceti si ca dregeti si culegeti si le faceti gramada sa fie treaba buna

batete u bk vs bk full ms full buff amandoi si vezi rezultatul

no offence nu am treaba cu nimeni de aici si ma doare-n tenisi ca orcum imi racesc gura

dar cateodata chiar aberati

Guest bogdan87
Posted

orikum va agitati degeaba pun pariu ca nu o sa ia nimeni ss pt treaba asta :crazy:

Posted

te joci de atata timp mu si inca nu ai inteles nimik din acest joc destul de simplu fara prea multe complexitati

dute frate ca tot va laudati ca testati si faceti si ca dregeti si culegeti si le faceti gramada sa fie treaba buna

batete u bk vs bk full ms full buff amandoi si vezi rezultatul

no offence nu am treaba cu nimeni de aici si ma doare-n tenisi ca orcum imi racesc gura

dar cateodata chiar aberati

Sa zicem...asa este cum zici tu...dar la D@nzel?

Guest CeausescuPresedinte
Posted

Sa zicem...asa este cum zici tu...dar la D@nzel?

sincer? nici nu m-am uitat si nici nu ma uit ca ma lasa rece treburile astea

orcum nu o sa se rezolve nimik si lumea o sa bage tot cu mai multa incredere programe .

la aia am raspuns pentru ca era la mintea cocosului.

Posted

eu unul l-as parafraza pe bny..daca folsoesc unii..macar sa le folsoeasca toti.

Daca iau exemplu de la WoW..care nu se poate compara sub niciun aspect cu MU..acolo toata lumea foloseste add-onuri..programe ajutatoare..atat la xp cat si la marile eventuri de PVP...acolo conteaza foarte mult skil-ul jucatorului si setul..pentru ca accesul la aceste programe le are tot prostul :)

Daca e insa sa vorbim de hack/dupe etc...atunci voi sustine ca si pana acum suspendul permanent aplicat celor vinovati ..( dintre care unii vad ca fac pe lupii moralisti pe aici dar in fine)

Posted

Sicer , ma amuz ! ... am jucat marfa cu speed si restu prog .. :)) hai ca esti tare boom .. ! Sincer as vrea sa fie o verificare de log`uri .... !

Guest bogdan87
Posted

Daca iau exemplu de la WoW..care nu se poate compara sub niciun aspect cu MU..acolo toata lumea foloseste add-onuri..programe ajutatoare..atat la xp cat si la marile eventuri de PVP...acolo conteaza foarte mult skil-ul jucatorului si setul..pentru ca accesul la aceste programe le are tot prostul :)

Daca e insa sa vorbim de hack/dupe etc...atunci voi sustine ca si pana acum suspendul permanent aplicat celor vinovati ..( dintre care unii vad ca fac pe lupii moralisti pe aici dar in fine)

suntem satuli de vorbe vrem fapte si totusi daca se verifica logurile

ar fi bn sa fie verificate de odyzeus :whistle:

Posted

printurile alea mi le-a cerut ija ca sa aiba ora si data sa poata verifica log-urile. nu ma cred foarte bun, de murit am murit de N ori la toate CS-urile :)

pana acum , lancelot, cavaler al dreptatii, si acum lancelot, ingaduitor si milostiv cu talharii? cam ciudata schimbarea asta asa deodata. tu ca moderator sa fii de acord ca jucatorii sa foloseasca hack?

n-ai cum sa compari wow cu mu. nici nu trebuia sa-l aduci in discutie :)

ce subtil ai bagat-o pe aia cu dupele :)) lup moralist sau nu, de cand am luat 99 n-am mai folosit nici un hack. m-am considerat spovedit chiar daca continui sa ma arati cu degetul de fiecare data cand prinzi ocazia ;;)

Posted

Se vor verifica logurile si se va reveni cu un raspuns si cu ban-urile de rigoare, daca e cazul.

Inchid topicul pt ca deja se aiureaza. Cine mai are vreo dovada de adus il rog sa-mi dea PM si eventual voi redeschide topicul.

Posted

eh boom nu te urzica :) nu te-am jignit cu nimic nu?:)

Nu o consider o atitudine milostiva..am subliniat doar diferenta intre un add-on ..program ajutator si un hack..cred ca pentru gamerii adevarati e evidenta treaba :D oricum la fiecare cs mai animat apar astfel de acuzatii pe forum..fondate..nefondate..asta timpul va decide. si scripturile

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...