Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

Ne mai batem mult joc unii de ceilalti?

Recommended Posts

Guest bogdan87
Posted

hai boome,ce dracu,te credeam mai altfel,in fine :))

am testat de 100 de ori cand nu venea nimeni la cs daca un bk full cu ms sta in scut pe sw,nici 4 bk full cu buff nu`l pot da jos

daca era cum zici tu nu murea niciodata,si stii f bine ca a murit ca au avut cateva tentative de a se inregistra H0NEY

cat despre sadi si linu...nu ma e nimic de zis :))

Prutus sincer nu stiu cine a fost pe contu tau la cs dar sunt 100% sigur ca a folosit ceva il mutam cu skilu

si revenea pe aceleasi coord de fiecare data

Posted

Prutus sincer nu stiu cine a fost pe contu tau la cs dar sunt 100% sigur ca a folosit ceva il mutam cu skilu

si revenea pe aceleasi coord de fiecare data

a fost gunit pe Prutus si eu pe Gunit,vad ca boom ma acuza si pe mine de speed :))

boom,tu ai venit cs-u asta doar sa o faci pe-a cameramanu?e rau sa stii ca nu ai sanse la cs nu?

Posted

nu m`a scapat de nici o belea dar sunt cam multe poze ... si e greu de explicat pe forum ce cum cand

Cum asa?,

Vad ca ai ceva de ascuns dac vrei sa acuzi pe cineva , fa-o vizibila si ptr persoana acuzata cine stie poate are si el dreptu de a se apara , sa mai bine spune ca te cunosti tu cu ala si are incredere in tine::)) . " sfantule".

.

Posted

[.Cum asa?,

Vad ca ai ceva de ascuns dac vrei sa acuzi pe cineva , fa-o vizibila si ptr persoana acuzata cine stie poate are si el dreptu de a se apara , sa mai bine spune ca te cunosti tu cu ala si are incredere in tine::)) . " sfantule".

.

Daca trimite la cineva...acela daca verifica o sa ne verifice pe toti...cea ce ar fi foarte bine ...

Posted

nu m`a scapat de nici o belea dar sunt cam multe poze ... si e greu de explicat pe forum ce cum cand

eu cum am reusit sa explic pe forum ce am avut de explicat? vorba lu' eminescu, poate are si omu ala dreptul sa se apere. iar lucrati pe sub maneca?

hai boome,ce dracu,te credeam mai altfel,in fine :))

am testat de 100 de ori cand nu venea nimeni la cs daca un bk full cu ms sta in scut pe sw,nici 4 bk full cu buff nu`l pot da jos

daca era cum zici tu nu murea niciodata,si stii f bine ca a murit ca au avut cateva tentative de a se inregistra H0NEY

cat despre sadi si linu...nu ma e nimic de zis :))

*a murit probabil ca i s-a dus ms-u, da ce zici tu e SF. daca tu imi stai in scut si vin eu cu 4 bk full bufati toti, pun pariu ca te dam jos imediat. el rezista in scut ca avea speed. un bk full doar cu ms nu rezista in fata la 4-6 bk full cu buff (cum erau pe el la switch) decat daca foloseste speed.

*daca tot acuzati si voi in stanga si in dreapta ca sadi si linu aveau speed, atunci da-mi o explicatie logica la faptul ca sadi, linu (care aveau buff+SPEED), eu, mariachi, liquid si knavish nu puteam sa-l dam jos pe prutus ? nu e la mintea cocosului ca avea ceva?

a fost gunit pe Prutus si eu pe Gunit,vad ca boom ma acuza si pe mine de speed :))

boom,tu ai venit cs-u asta doar sa o faci pe-a cameramanu?e rau sa stii ca nu ai sanse la cs nu?

cum i-am explicat si lu' intelijentu' de cioby, iti zic si tie. am jucat calumea prima ora. cand am vazut ca sunteti blindati de tot felul de hack-uri, programe si programele am inceput sa filmez. pot sa fac ce vreau la CS, atata timp cat am bagat sign ca sa particip. sanse la CS am avut din totdeauna, insa v-ati cacat voi pe voi. cat am jucat eu, n-am tinut switch-urile cu charuri dintr-o guilda fantoma doar ca sa nu aiba sanse alte aliante la castel. (de scos cu sign da, le-am scos)

Posted

ce am prins eu din CS`u asta...cu ai mei nu m`am batut sa stiu daca avea cineva ceva sau nu..dar..Prutus,imi pare rau,no offence eram 5-6 bk full pe tine cu buff si nimic,imposibil. D@nzel,mai da`o dreq...Tsuling dadea din mers de n`ai avzut din alea..sa trecem si la dan,liquidlove ma terminat pe switch din 4 twist cu sm`u langa mine dupa ce 3 bk full n`au reusit(asta pe la sfarsit)...cat despre Gunit,sau cine era pe el...m`am batut mult si bine cu el si nu am murit instant sau ceva..si asta in repetate randuri.

curios fata de alte CS`uri e ca omoram elfele spre deosebire de alte CS`uri cand puteam zice si tatal nostru langa arwen si nu murea,oricate buff`uri as fi avut...

Oricum ar fi mi-e dor de un CS cum era odata,cand toata lumea pica,cand nu fugeai de x sau y ca are speed s.a.m.d.

pacat ca s`a ajuns la rahaturi din astea si nimeni nu face nimic.opriti frate serverul 2 sapatamani si lucrati la asta,daca de asta e nevoie,dar asa chiar nu mai ai de ce sau pentru ce sa joci

Vai de noi

:tiphat:

Guest bogdan87
Posted

eu cum am reusit sa explic pe forum ce am avut de explicat? vorba lu' eminescu, poate are si omu ala dreptul sa se apere. iar lucrati pe sub maneca?

*a murit probabil ca i s-a dus ms-u, da ce zici tu e SF. daca tu imi stai in scut si vin eu cu 4 bk full bufati toti, pun pariu ca te dam jos imediat. el rezista in scut ca avea speed. un bk full doar cu ms nu rezista in fata la 4-6 bk full cu buff (cum erau pe el la switch) decat daca foloseste speed.

*daca tot acuzati si voi in stanga si in dreapta ca sadi si linu aveau speed, atunci da-mi o explicatie logica la faptul ca sadi, linu (care aveau buff+SPEED), eu, mariachi, liquid si knavish nu puteam sa-l dam jos pe prutus ? nu e la mintea cocosului ca avea ceva?

cum i-am explicat si lu' intelijentu' de cioby, iti zic si tie. am jucat calumea prima ora. cand am vazut ca sunteti blindati de tot felul de hack-uri, programe si programele am inceput sa filmez. pot sa fac ce vreau la CS, atata timp cat am bagat sign ca sa particip. sanse la CS am avut din totdeauna, insa v-ati cacat voi pe voi. cat am jucat eu, n-am tinut switch-urile cu charuri dintr-o guilda fantoma doar ca sa nu aiba sanse alte aliante la castel. (de scos cu sign da, le-am scos)

boom poti sa nu mai pomenesti numele meu pe forum sau in joc nu de alta dar dai dovada ca esti mai prost crescut ca mn

Posted

boom,daca tu crezi ca 7 bk pot da odata intr-unu singur intr-un spatiu asa mic cum e acolo la sw,pe lagu ala...e clar,imi bat capu degeaba cu tine,cred ca mai mult trageau in ei decat in Prutus

Posted

.curios fata de alte CS`uri e ca omoram elfele spre deosebire de alte CS`uri cand puteam zice si tatal nostru langa arwen si nu murea,oricate buff`uri as fi avut...

.

Acum si Arwen a folosit hackuri?

Hai sa zic si eu de Rosy ca nu am putut sa o omor niciodata pe toata durata cs`ului...Rosy...ai folosit speed:)

Cand ea(sau cine a jucat pe elf) defapt avea tot timpu` swell si fugea ca nebuna de nu apucam sa`i fac dmg s`o omor ...

Guest SadiSadi96
Posted

:))

nu eu am jucat pe Gunit, eu am jucat pe Prutus si el pe bk meu ...

linu + sadi = dinobug :)

am si eu niste poze o sa le dau la cine trebuie

Merge dino bug si u nu il folosesti ? ciudat :) eu nu stiu sa mai mearga dinobug pe link ;)

Iar speed nu ma duce pc-ul ca foloseam sigur, cum o fac si altii.....

In rest bv HH si bft la restu.

Posted

Luati exemplu de la mine, cel mai curat bk de pe server, nu am folosit niciodata speed, dino sau orice alt bug, nici macar auto-q nu am folosit niciodata. Si cu toate astea, sau mai bine zis, fara toate astea, rezistam destul de mult pe switch fara sa am MS sau buff, doar prin skill-ul de scut si uzura extensiva a tastelor q,w,e.

Cat despre bk-ii de aseara, singurul despre care pot sa spun cu mana pe inima ca avea ceva, este Kenvelo, care imi dadea damage mult mai mare decat oricare alt bk (gunit, mike, barosanu).

Posted

si daca te-am trantit ce??????? tu nu mori? daca honey cu hh nu au facut gat si le-a placut cs-u, tu pt ce faci gat??????

app eu am jucat pe marian si ai sa razi ca ff putin stau in camera ca joc de pe laptop si in camera am lag mare, sa scaneze si sa vada cine , ce foloseste....eu ma stiu curat

o zii buna

Posted

no comment -_-

da-l si mie mane pliz :D

Luati exemplu de la mine, cel mai curat bk de pe server, nu am folosit niciodata speed, dino sau orice alt bug, nici macar auto-q nu am folosit niciodata. Si cu toate astea, sau mai bine zis, fara toate astea, rezistam destul de mult pe switch fara sa am MS sau buff, doar prin skill-ul de scut si uzura extensiva a tastelor q,w,e.

Cat despre bk-ii de aseara, singurul despre care pot sa spun cu mana pe inima ca avea ceva, este Kenvelo, care imi dadea damage mult mai mare decat oricare alt bk (gunit, mike, barosanu).

eu unu n-am vazut bk asa curat ca tine. singurul bk care foloseste tastele qwe extensiv :)

si daca te-am trantit ce??????? tu nu mori? daca honey cu hh nu au facut gat si le-a placut cs-u, tu pt ce faci gat??????

app eu am jucat pe marian si ai sa razi ca ff putin stau in camera ca joc de pe laptop si in camera am lag mare, sa scaneze si sa vada cine , ce foloseste....eu ma stiu curat

o zii buna

cui i-a placut CS-ul de ieri ma? :)) ca majoritatea au fost blindati de programe si hack-uri. ba da mor, da nu in felul in care muream cand ma bateam cu bk-ii care i-am specificat mai sus.

stiu si recunosc cand nu am sweal,ms sau buff. cand am murit din cauza mea sau a colegilor de party, n-am facut gura. (de asta nici nu-l acuz pe tsuxing de ceva, ca de fiecare data cand m-a omorat m-a prins pe picior gresit- ori fara ms, ori fara buff ori fara sweal - el fiind blindat de ms, sweal, buff) capisci?

Posted

m-am batut destul cu Richer in camera si cred ca nu am dat de banuit (am vazut ca a postat mai sus)...atata timp cat ma stiu curat te las pe tine sa ai reptatea ta. Mi-am luat castana de mai multe ori pe durata cs-ului da n-am zis nimic de nimeni. Cred ca acest topic va fi irash full de spam si rezolvari 0

Posted

un tipic "hotzu striga hotzii" ; ca si parere pana nu o sa fie cineva din partea staffului care monitorizeze cs-u asa cum trebuie nu o sa se ajunga la nici un rezultat vb. lui t2 .

asa ca topicul asta este = cu 0 ca si pana acuma .

P.S. oare ce s-o fi intamplat cu tata lor Linu care era primul la deschis topicuri de genul ?

Posted

un tipic "hotzu striga hotzii" ; ca si parere pana nu o sa fie cineva din partea staffului care monitorizeze cs-u asa cum trebuie nu o sa se ajunga la nici un rezultat vb. lui t2 .

P.S. oare ce s-o fi intamplat cu tata lor Linu care era primul la deschis topicuri de genul ?

La ce sa mai postez ? sa fac un +1 ? Cand am acuzat si eu la randul meu pe X si pe Y ca au ceva tot nu s-a facut nimic.

sa va linistiti toti, NU AM AVUT SPEED. iar alt repli de la mine nu mai vedeti.

Astept o schimbare de staff pe Mu LinkMania, cred ca e chiar nevoie. Poate atunci se face ceva...

bft

Posted

Ma ce rai esteti voi. ^_^

Eu zic sa nu discutam despre corectitudine la noi pe linkmania, ca rar s-a vazut asa ceva. Macar daca folositi programele ajutatoare, folositi-le naiba toti, ca sa nu mai va acuzati unul pe celalalt. E doar o parere personala, sper sa nu va vina-n gand sa spuneti "uite ce ne sfatuieste asta & stuff". ^_^

Posted

dap ...dadeam dmg mai mare deoarece aveam wizards ring :D

Posted

m-am batut destul cu Richer in camera si cred ca nu am dat de banuit (am vazut ca a postat mai sus)...atata timp cat ma stiu curat te las pe tine sa ai reptatea ta. Mi-am luat castana de mai multe ori pe durata cs-ului da n-am zis nimic de nimeni. Cred ca acest topic va fi irash full de spam si rezolvari 0

ma eu am niste banuieli + dovezi palpabile in cazul unora dintre cei mentionati mai sus. daca n-ai avut speed, felicitari. n-ai de ce sa-ti faci probleme, nu?

cand a fost chemat ija si a venit cu adminul, numa pe jos statea ca-l omorau baietii. ce sa vada adminul de pe admin normal/invizibil? cum se bat altii ca chiorii? atata timp cat nu esti in "mijlocul bataliei" nu ai de unde sa stii ce se intampla. pun pariu ca cel putin jumatate din staff nu stiu cum se manifesta nici unul din hack-urile care le-am mentionat eu mai sus decat din spusele celorlalti. (de testat nici nu se pune problema)

Eu zic sa nu discutam despre corectitudine la noi pe linkmania, ca rar s-a vazut asa ceva. Macar daca folositi programele ajutatoare, folositi-le naiba toti, ca sa nu mai va acuzati unul pe celalalt. E doar o parere personala, sper sa nu va vina-n gand sa spuneti "uite ce ne sfatuieste asta & stuff". ^_^

bunny daca revin la vechea problema cu dupele, o sa spuna toti ca am o problema. dar de fapt asa este. pui pariu cu mine ca daca ma apuc sa folosesc si eu speed si ce hack mai stiu eu doar ca sa iau CS-ul, ma loveste un alt 99 in maxim 2-3 zile? sa fim seriosi, gunit pana acum a scapat de 2 ori de suspend-ul de 99 si inca mai continua sa ne persifleze pe toti cu atitudinea si dumele de "da-i in plm ca toti au guma in par". prima oara cu twistingbug, (a luat doar 40 dupa zeci de scandaluri si topicuri doar ca sa ni se inchida gura), a doua oara cu agilitybug (cu punctul in plus bagat la agility-era invincibil si asa scapa de pk pe spot) nici acum n-am inteles de ce n-a fost pedepsit (in fine) si acum cu cacatu ala de clicker + speed. sunt curios ce se intampla acum.

putea sa fie secretul tau asta, nu sa-l stie tot serverul

Guest CeausescuPresedinte
Posted

ce am prins eu din CS`u asta...cu ai mei nu m`am batut sa stiu daca avea cineva ceva sau nu..dar..Prutus,imi pare rau,no offence eram 5-6 bk full pe tine cu buff si nimic,imposibil. D@nzel,mai da`o dreq...Tsuling dadea din mers de n`ai avzut din alea..sa trecem si la dan,liquidlove ma terminat pe switch din 4 twist cu sm`u langa mine dupa ce 3 bk full n`au reusit(asta pe la sfarsit)...cat despre Gunit,sau cine era pe el...m`am batut mult si bine cu el si nu am murit instant sau ceva..si asta in repetate randuri.

curios fata de alte CS`uri e ca omoram elfele spre deosebire de alte CS`uri cand puteam zice si tatal nostru langa arwen si nu murea,oricate buff`uri as fi avut...

Oricum ar fi mi-e dor de un CS cum era odata,cand toata lumea pica,cand nu fugeai de x sau y ca are speed s.a.m.d.

pacat ca s`a ajuns la rahaturi din astea si nimeni nu face nimic.opriti frate serverul 2 sapatamani si lucrati la asta,daca de asta e nevoie,dar asa chiar nu mai ai de ce sau pentru ce sa joci

Vai de noi

da am avut aim , wall , speed toate alea intrºun singur pachet ... curios ca dupa ce te'am omorat pe tine am mai rezistat c'am 1 minut si mºam dus si eu dupa tine ... cred ca am apasat pe tasta gresita si sa dezactivat ... bagamiash :violent:

ps . boom deja stiu toti de wizzard ring ... da mai sunt niste chesti pe care uni nu le stiu :crazy:

si pot sa jur ca daca mentionez mai bine de 90% din cei prezenti la cs nu le-au folosit ... nu va ganditi la prosti ... totul e legal :P

cat despre programelul ala de care zici u tyre , am auzit si eu de el si stiu ca il foloseste gunit din surse sigure :P

de un singur lucru mi ciuda si recunosc ... ca iar vine vorba de aceasi persoana patata si nu se face nimik in privinta asta :)

cat despre restu ma doare-n tenisii ce ati folosit ... folositi fratilor cu incredere ca orcum vad ca nu se sinchiseste nimeni sa verifice :P

Posted

dupa ce ca bagati sign ca spartii pe fantoma aia va folositit de tot felul de programe ajutatoare

nu va e rusine asa un pic? sau sunteti din aia cu obrazul gros?

eu unul nu am sa ma las pana nu gasesc botul / clickerul ala anti mutat si o sa il fac PUBLIC pe forum ca nu mai merge :violent:

ori folosim toti ori nimeni , cum ar fi sa il aiba si gm aliantei care sigileaza a???? :whistle:

Posted

Tu fiind care caracter ? Ca-ti zic eu daca ai fost curat :P

Inelul ala nu e o inovatie noua, foloseam wizards ring acu 5 luni la cs, deci nu aia era problema. Plus ca acel 10% de acolo care-l aveai tu in plus e cam acelasi lucru cu diferenta dintre BB-urile lui gunit si kb-urile tale. Tu imi dadeai 10-12k dmg, gunit imi dadea 5-6 k. Singura explicatie plauzibila ar fi ca tu aveai buff de dmg, iar gunit nu avea. Si ca sa nu fiu inteles gresit, eu nu zic ca ai avut ceva, ci ca tu ai fost singurul la care am observat o anomalie ...

Posted

la orice joc se folosesc hackuri..... corectitudine pe linkmania nu mai este de mult si nici nu cred ca va mai fi de acum incolo ......

hai sa ne filmam singuri in timpul cs-ului sa vada boom ca suntem curati :))

cine nu pune film dupa cs sa ia 99

:)) nu ar fi rau :))

si eu abia asteptam sa iasa ss-ul de pe bk sa ma pot apuca de joaca intens sa il fac full si sa vad si eu cum e la cs cu un bk full .... dar dupa cum observ cred ca mai tare o sa ma enervez ... asa ca mi-ati taiat tot avantul :( ..... pacat ca ar fi frumos daca nu s-ar folosi hackuri ..... "dar daca se poate dc nu"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...