Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

Ne mai batem mult joc unii de ceilalti?

Recommended Posts

Posted

Am asteptat de aseara sa vad daca cumva apare vreun topic cu privire la CS-ul de aseara, da vad ca pe toti ii retine ceva :) v-ati plans in game de speed, hack, sau mai stiu eu ce alte cacaturi, da nici HH nici HONEY n-au facut nici un topic in care sa ceara log-uri sau explicatii. morcov cumva?

so.. o sa incep eu prin a face niste acuzatii (de data asta fondate) la adresa unor super-eroi care s-au batut cu pumnul in piept pana acum ca joaca mu cat se poate de curat. nu o fac pentru ca am ceva personal cu cineva, ci doar ca nu mi se pare corect ce se intampla.

incep cu Prutus (repet, n-am nimic personal cu tine). cum plm frate sa stai pe un switch si nimeni sa nu te poata muta timp de 2 ore (te mutai doar cand dezactivai cacatu ala de clicker), sa nu mai zic ca nu te putea omora nimeni, chiar daca trageau 6-7 bk full in tine.

ia de aici: http://www.youtube.com/watch?v=PTcY1JKuYfY

si ia si de aici: http://www.youtube.com/watch?v=xRVFMf14DkA

cred ca e destul de evident, nu?

LiNU. un adevarat jucator. speed 100% pe toata durata CS-ului. (mai putin cand a aparut -ija- cu adminul - se poate vedea si in filmulete- ca dupa ce a aparut ija el murea ca un erou)

pun un print cum mi s-a cerut. http://www.imagebam.com/image/0670f2101629747

danzel, barosanu, sica (am inteles ca sunt frati). la fel si ei, speed la greu pe dl si pe sm. pe bk inca nu sunt sigur http://www.imagebam.com/image/11a8bf101629741

gunit, acelasi om, aceleasi acuzatii. speed http://www.imagebam.com/image/2bc262101629744

kenvelo, speed http://www.imagebam.com/image/4e58bf101629745

marian^, speed. http://www.imagebam.com/image/5982fb101629750

http://www.imagebam.com/image/d2b3e0101629752

tothem, speed. http://www.imagebam.com/image/61315b101629753 aveam buff, ms si autoqq la milisecunda, dar tot am murit.

mai sunt charuri care s-au folosit de speed, da n-am apucat sa le prind in printuri sau sa-i filmez.

Fantasy, Sadi*BK, JackDaniel (il omorau oamenii la coroana si el in 10 secunde era inapoi. nu, nu venea adus cu summon, ca il vedeam pe pod si in 5-9 secunde aparea cum incerca sa inregistreze), qPuNcT, la fel, invincibil pe switch-uri.

mai sunt, insa nu mi-i aduc aminte. care mai are dovezi, sa le posteze aici.

nu vreau sa sariti cu gura ca sunteti corecti, ca n-ati folosit nimic. asteptati verdictul si daca se dovedeste ca nici unul din cei mentionati de mine mai sus n-au folosit speed, puteti sa-mi dati 99 pe toate conturile mele.

hai :tiphat:

Posted

Sadi*BK, JackDaniel (il omorau oamenii la coroana si el in 10 secunde era inapoi. nu, nu venea adus cu summon, ca il vedeam pe pod si in 5-9 secunde aparea cum incerca sa inregistreze)

ba da summon , ia mai gandeste-te

p.s ai uitat de TsuXing

edit : din ce vad eu in primul clip , e vorba de un clicker anti mutat (cand esti mutat revine pe coord initiale) l-am vazut si pe alte servere

Posted

Defapt tu ii acuzi pe toti de hack :))

Stii foarte bine ca odata ce 1 bk are ms poti sa ai buff ca nu poti sa`l omori...

De caracterle mele nu zic nimik ca sunt 100% sigur ca nu au avut absolut nimik ... de asta sunt de acord sa dea vdragosh 99 la toti ce`i care au folosit...si nu numai la cs`ul asta...LA TOATE

De qpunct si de Prutus...cum sa moara ma daca voi nu sunteti in stare sa le omorati sm`ii?In + cum nu a murit Prutus niciodata cand HONEY(doar HONEY) s`au inscris de nush cate ori...

Eu am zis si o sa mai zic...sa se dea ss la toti care au folosit hackuri la CS...la toate CS`urile.

Si ca tot veni vorba de asta...oare cati au avut dinobug la CS?

Posted

ba da summon , ia mai gandeste-te

p.s ai uitat de TsuXing

edit : din ce vad eu in primul clip , e vorba de un clicker anti mutat (cand esti mutat revine pe coord initiale) l-am vazut si pe alte servere

de tsuxing n-am ce sa zic. de fiecare data cand m-a omorat era buffuit din cap pana in picioare si ma prindea ori fara ms, ori fara buff. deci n-am de ce sa-l acuz degeaba. in schimb danzel, era bufuit, eu la fel si nu puteam sa-l omor (se vede si in print), ca sa nu mai zic ca nu reuseam niciodata sa-l prind ca fugea a dracu de repede.

Defapt tu ii acuzi pe toti de hack :))

Stii foarte bine ca odata ce 1 bk are ms poti sa ai buff ca nu poti sa`l omori...

De caracterle mele nu zic nimik ca sunt 100% sigur ca nu au avut absolut nimik ... de asta sunt de acord sa dea vdragosh 99 la toti ce`i care au folosit...si nu numai la cs`ul asta...LA TOATE

De qpunct si de Prutus...cum sa moara ma daca voi nu sunteti in stare sa le omorati sm`ii?In + cum nu a murit Prutus niciodata cand HONEY(doar HONEY) s`au inscris de nush cate ori...

Eu am zis si o sa mai zic...sa se dea ss la toti care au folosit hackuri la CS...la toate CS`urile.

Si ca tot veni vorba de asta...oare cati au avut dinobug la CS?

nu-i acuz pe toti de hack. persoanele enumerate mai sus nu sunt "toti".

daca un bk are ms si poti sa ai si buff ca tot nu-l poti omora, eu cum dreq muream cand venea gunit, linu kenvelo si barosanu pe mine?(si aveam ms permanent+buff) crezi ca nu stiu ca daca apesi qq ti se incarca viata? prutus nu murea ca avea speed - uita-te cum sta in skill-ul de scut ca sacadeaza cand il foloseste. ala e bug-ul aparut cand folosesti o vraja foarte foarte repede.

ma da voi ma vedeti cu guma in par? de asta imi aruncati tot felul de explicatii penibile in ochi?

Posted

Nush...eu chiar il rog pe vdragosh sa verifice...si daca a avut ceva... sa`i dea 99 de zile

De bk`ul meu de data asta nu s`o zis nimik(ba chiar mi`a zis Rosy ca este singura data cand nu m`al folosit de hackuri)... singura explicatie este ca nu am avut sm langa mine tot timpu... deaia ai scris si tu ca nu esti sigur...ca m`ai omorat e mai multe ori...eu neavand MS

Guest bogdan87
Posted

ce tare e boom asta :)) mah nu intelegeti ca nu aveti voie sa il omorati pe marele boom

pi mah boom ce sa inteleg eu ca toti bk-ii full care te-au omorat aveau speed? :))

esti tare omule :-j

cat despre Prutus sincer cred ca a folosit ceva dar nu stiu ce :-??

Posted

ce tare e boom asta :)) mah nu intelegeti ca nu aveti voie sa il omorati pe marele boom

pi mah boom ce sa inteleg eu ca toti bk-ii full care te-au omorat aveau speed? :))

Si tu ai folosit ceva de am tras in tine o ora...si nimik? :))

Sa fim seriosi...odata ce ai ms... nu poti murii

Guest bogdan87
Posted

mah sincer am murit si eu la Cs de multe ori dar eram constient ca au trecut 2 min de cand am primit ms si buff

deci clar acestea au disparut si normal ca am murit nu stiu ce programe au folosit ceilanti nici nu ma intereseaza

orikum nu se face nimik admini nu o sa verifice in veci asa ca boom nu te mai stresa sa postezi,

asta numai e un joc ca sa te distrezi e un joc pt supravetuire care mai de care sa fie mai bun dar desigur cu programe bug-uri si altele in topicul asta probabil ca ne mai lasa admini putin sa ne agitam si dupaia da closed

"urmeaza sa verificam si sa luam masurile corespunzatoare:" :-j

Posted

tu iar esti prost si mai ridici si doua degete sus sa te vada toata lumea. e normal sa mor la cs, da nu in felul in care muream de la linu, gunit si echipa.

atunci cum iti explici ca toti bk-ii din hh (si cei de la noi) mureau cand trecea linu si gunit pe langa ei? toti abea intrau in camera bufuiti pana in gat.

mah sincer am murit si eu la Cs de multe ori dar eram constient ca au trecut 2 min de cand am primit ms si buff

deci clar acestea au disparut si normal ca am murit nu stiu ce programe au folosit ceilanti nici nu ma intereseaza

orikum nu se face nimik admini nu o sa verifice in veci asa ca boom nu te mai stresa sa postezi,

asta numai e un joc ca sa te distrezi e un joc pt supravetuire care mai de care sa fie mai bun dar desigur cu programe bug-uri si altele in topicul asta probabil ca ne mai lasa admini putin sa ne agitam si dupaia da closed

"urmeaza sa verificam si sa luam masurile corespunzatoare:" :-j

ms-ul si buff-ul tin aproximativ 60-80 de secunde. nu 2 minute cum zici tu.

@ca sa nu mai zic, cand am avut noi castelul l-ati luat in ultimele 2 minute. speeduitzi bineinteles :) abea acum mi-am putut explica fenomenul de atunci ca prutus nu murea, ala nu murea, celalalt ziceai ca-i speedy, etc. felicitari oricum.

Guest bogdan87
Posted

tu iar esti prost si mai ridici si doua degete sus sa te vada toata lumea. e normal sa mor la cs, da nu in felul in care muream de la linu, gunit si echipa.

atunci cum iti explici ca toti bk-ii din hh (si cei de la noi) mureau cand trecea linu si gunit pe langa ei? toti abea intrau in camera bufuiti pana in gat.

ms-ul si buff-ul tin aproximativ 60-80 de secunde. nu 2 minute cum zici tu.

bn mah desteptule orikum pt mn un om de nimik u nu ai venit sa iei cs u ai venit ca sa vanezi

si daca se confirma ca ceilanti nu au folosit nimik as vrea sa ti se acorde tie un ss gras pt vanatoare

Posted

:))

nu eu am jucat pe Gunit, eu am jucat pe Prutus si el pe bk meu ...

linu + sadi = dinobug :)

am si eu niste poze o sa le dau la cine trebuie

si uite-l iar cum recunoaste :)) fara nici o jena. ai scapat de twistbug(cand trebuia sa iei 99), ai scapat de agilitybug (cand iar trebuia sa iei 99), sunt curios daca mai scapi si acum cu hack-urile care le-ai folosit.

pai daca tot ai niste printuri, pune-le aici sa le vada toata lumea, nu mai lucra pe sub maneca.

@cioby nu mai ridica frate mana sus, ca te vede lumea. am venit la CS, cand am vazut ca erau o gramada care foloseau tot felul de cacaturi, am inceput sa filmez si sa fac printuri. uita-te in filmare ca abea dupa o ora am inceput sa filmez :) 2-0 pentru mine.

Posted

Cand v`am luat castelu tineam eu 1 sw si master_m celalalt... stai relax...nu am avut nimik(pe tot ce scriu aici poate adminu sa ma verifice...si daca nu este asa...accept suspend)

Posted

=)) hackuri ? pt ce, ca tin switch ?

explica cum reveneai mereu pe aceleasi coordonate dupa ce erai mutat e imposibil sa iti iasa tot timpul la fel

Posted

explica cum reveneai mereu pe aceleasi coordonate dupa ce erai mutat e imposibil sa iti iasa tot timpul la fel

ca sa nu mai spun ca eu il mutam de pe coordonate, si cand ma puneam eu in locul lui el revenea PE ACELEASI COORDONATE PE CARE ERAM EU, lucru imposibil daca joci curat. doar daca ai speed, player.bmd sau clickeru ala de care ziceai tu.

Guest bogdan87
Posted

si uite-l iar cum recunoaste :)) fara nici o jena. ai scapat de twistbug(cand trebuia sa iei 99), ai scapat de agilitybug (cand iar trebuia sa iei 99), sunt curios daca mai scapi si acum cu hack-urile care le-ai folosit.

pai daca tot ai niste printuri, pune-le aici sa le vada toata lumea, nu mai lucra pe sub maneca.

@cioby nu mai ridica frate mana sus, ca te vede lumea. am venit la CS, cand am vazut ca erau o gramada care foloseau tot felul de cacaturi, am inceput sa filmez si sa fac printuri. uita-te in filmare ca abea dupa o ora am inceput sa filmez :) 2-0 pentru mine.

2-0 la ce mah nubule? :)) faptu ca iti arati prostia pe forum asta te face mandru? :-j

hai AFK ca iar imi iau warn pt niste oameni cu captele seci. :>

Guest bogdan87
Posted

2-0 la ce mah nubule? :)) faptu ca iti arati prostia pe forum asta te face mandru? :-j

Posted

:))

nu eu am jucat pe Gunit, eu am jucat pe Prutus si el pe bk meu ...

linu + sadi = dinobug :)

am si eu niste poze o sa le dau la cine trebuie

Stai putin sa inteleg ca ai tu o pila sus sa dai niste poze , si noi nu stim ,.

Pai zi'ne si noua cine este aceasta persoane ca avem si noi ceva poze:). sau este o doamna cu prestari servici contra cost?

Posted

Stai putin sa inteleg ca ai tu o pila sus sa dai niste poze , si noi nu stim ,.

Pai zi'ne si noua cine este aceasta persoane ca avem si noi ceva poze:). sau este o doamna cu prestari servici contra cost?

Poate este aceasi pers la care a trimis si Sady acum cateva luni printuri cu mine :P

Posted

Poate este aceasi pers la care a trimis si Sady acum cateva luni printuri cu mine :P

Nu sunt in tema cu prb. ta :)))

Sincer chiar nu stiu despre ce pers este vb , dar dupa cum explica el , este aceas pers care al scapa mereu de belea:))

Posted

hai boome,ce dracu,te credeam mai altfel,in fine :))

am testat de 100 de ori cand nu venea nimeni la cs daca un bk full cu ms sta in scut pe sw,nici 4 bk full cu buff nu`l pot da jos

daca era cum zici tu nu murea niciodata,si stii f bine ca a murit ca au avut cateva tentative de a se inregistra H0NEY

cat despre sadi si linu...nu ma e nimic de zis :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...