Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lenesh

Intrebare, Macro / BOT

Recommended Posts

Posted

21. Macro/BOT

Nu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti. Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute. Urmand astfel sa fie anuntat un GM despre acel caracter ca foloseste un macrobot, iar suspendul este 20 de zile, postat doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi.

21.a. Macro/BOT

Nu se accepta caractere ce-si schimba coordonatele cu ajutorul unui clicker, fiind on sau afk. Suspendul este de 40 de zile si vor fi postati doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi.

Din cate am citit eu in regulament la sectiunea Macro/BOT, am inteles urmatorul lucru : caracterul nu are voie sa vorbeasca sau sa isi schimbe coordonatele cu ajutorul unui program (automat). Pana acum a fost vorba ca atata timp cat nu folosesti functia de move a clickerului elite, totul este ok, a-ti spus-o cu gura voastra pe global (pacat ca nu am print-uri). Acum va intreb, cum puteti sa dati suspend pentru ca intr-un print a aparut un text de genul "Zen +13" care nu dovedeste nici unul din cele doua lucruri de mai sus (caracterul nu are voie sa vorbeasca sau sa isi schimbe coordonatele cu ajutorul unui program.)

Link-ul unde a-ti dat suspend pentru "Zen +13" : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=382779

Rugaminte : Adaugati Auto-pick interzis ca regula, este a 100 oara cand voi gasiti cate ceva care nu va convine iar in regulament nu este specificat si totusi voi suspendati fara nici o atentionare.

Am ajuns cand suntem nedumeriti de un lucru, sa nu ne mai uitam doar in regulament ci in sectiunea plangeri la "cazuri asemanatoare" ?

LE: puteti inchide aici, am observat acum ca mai este o cearta pe acelasi subiect -> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=384828

Posted

Ai omis replica asta comunista de la sfarsitul regulamentului. :D

In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant.

Intr-adevar, nu scrie niciunde despre posibilitatea suspendarii unui caracter si pe baza propriilor print-uri. (adica a te da de gol) Dar e cam de la sine inteles chestia asta. Ceea ce faci tu acum e sa interpretezi regulamentul dupa bunul tau plac in scopul unui avantaj. Ceea ce nu-i frumos, stii bine ca respectivul are autopick-ul activat, nu poate un moderator sa treaca cu vederea, ar fi absurd. "Ah, frate, nu, nu-l suspendam caci, ah, pai, nu l-am prins eu ca gm cand el culegea pe bune dupa jos". Nu ti se pare absurd? ^_^

Ai cerut closed, atunci...closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...