AngelHeart Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Masina propusa pentru viitorul NFS - Most Wanted :http://img265.imageshack.us/img265/7798/logannfsmostwanted8lo.jpg
[Looser]Arragorn Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 "mu related" ... E beton masina(nu credeam ca un logan ar putea arata asa tare)
fade Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 nu`sh de voi, insa mie nu`mi plac deloc mashinile, fie ele modificate, fie nu (tunate and stuff) cu abtzibilde cu numele producatorilor de diferite piese lipite pe caroserie... shi nici cele cu capota din fibra de sticla (gri) câh din pctu asta de vedere i like the rims :> shi culoarea, shi neoanele alea`s puse parca d`amputzelea acolo, ar fi mers mai bine unele albe sau roshii oricum, conteaza ca mashina e dragutza, tipa e frumoasa foc, dar, sa fiu sincer, nu prea vad in NFS - MW o dacie logan, oricat de modded ar fi ea... nu ai cum sa scotzi 500 CP din chestiutza asta, mashina asta de familie ) mi se pare total absurd frumos oricum
Tweak Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 era in semnatura mea si arata mai belea ca ala. si nu o sa vedem logan in nfs most wanted, relax.
Tweak Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Arragorn' date='Sep 14 2005, 10:16 PM'] Capota e din fibra de carbon mare smen sa faci in photoshop o capota
fade Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 fibra de carbon, scz, nu shtiu la ce imi era mintea cand am zis fibra de sticla
9nine Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Si totusi...legatura cu MU? ....decat daca s-a facut versiunea 1.5 in care au bagat masini, nu ma intereseaza Moved : Discutii in General -> Diverse
mazen Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 relax, n-o sa fie nici o dacie in versiunea originala, dar tot se gaseste cineva care sa faca un mod
M Power Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Topicul a mai fost facut o data: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...opic=18925&st=0 Si asa nu e cine stie ce...Mai misto e Logan S2000!
ArchAngelis Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Logan S2000! lol crezi ca o sa facem fatza la nfs ...sau o sa facem spate ....
Slick Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Cred c-o sa fie prezenta masina ... in filmuletele de dinainte / dupa curse
Guest skylineX Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 hmm.......... masina arata binisor tipa arata foare bine in resti nik ......... )
frankie Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 ce? era si o masina pe acolo? io am vazut doar tipa...ce chilotzei scurti avea..data viitoare o sa ma straduiesc sa vad si masina, dar nu cred ca o sa am norok... lui fratemeu i-am spus exact asa..."uite mah, propusa pt nfs most wanted..."am deschis poza si el mi-a rasp.."Tipa?" si io am facut pe mine de ras...si i-am spus ca e un logan acolo...si el a zis..."Aaa..da chiar ca..seamana..." oricum, conteaza ca mashina e dragutza, tipa e frumoasa foc, dar, sa fiu sincer, nu prea vad in NFS - MW o dacie logan, oricat de modded ar fi ea... nu ai cum sa scotzi 500 CP din chestiutza asta, mashina asta de familie ) mi se pare total absurd frumos oricum se poate..sa speram ca o sa vedem..credeti-ma aia nu au ales logan pt ca au auzit de romania/dacia...au auzit de renault...fac ei cumva.."modifica"motorul si cu un nos parca vad loganul cum zboara pe soselele din acel orash...go go go !!!!