Sly Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nu pe tine te-am întrebat, că tu oricum nu eşti român. :) "Sry!"sly n-am nimic cu ungurii ^^Ne naştem confuzi, trăim în ignoranţă şi murim săraci.
Sly Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Tu! Nu-i destul să scrie pe buletin "România" altfel nu te distingi cu nimic faţă de minorităţi.
Cristian Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nu pe tine te-am întrebat, că tu oricum nu eşti român. :) "Sry!"Ne naştem confuzi, trăim în ignoranţă şi murim săraci.Nu sunt ignorant ci pasiv, tolerant. :)
Sly Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nu sunt ignorant ci pasiv, tolerant. :)E mult mai grav. Când stai cu fundul în zăpada, să faci caca şi altul vine să-ţi dea un brânci, e toleranţă, pasivitate sau resemnare?
-GUNIT- Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 tu esti rasist sly -_- porti cumva un coif alb ? si arzi cruci in padure ? :>
Sly Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 tu esti rasist sly -_- porti cumva un coif alb ? si arzi cruci in padure ? :>Dacă la tine-n tagmă aşa se numeşte, da, aşa e! Eu nu port ochelari de cal şi nici nu ofer fundul pe tava că să devin antiromân.
-GUNIT- Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 si tu ce ai facut sa meriti sa iti scrie pe buletin ca esti roman
Sly Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 si tu ce ai facut sa meriti sa iti scrie pe buletin ca esti romanSingurul merit e că nu mă aflu în tabara ta. Cred ca e destul. Profesional vorbind, e mult de discutat. A scrie "România" pe buletin e destul să ai 14 ani, de acolo îţi pui întrebarea dacă personalitatea e sinonima culturii pe care o porţi în spate, ca român.
Guest biili Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 E mult mai grav. Când stai cu fundul în zăpada, să faci caca şi altul vine să-ţi dea un brânci, e toleranţă, pasivitate sau resemnare?:rofl2:
Tsu_Xing Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 G, sa vorbim pt diseara@Sly, i hate za focking unguri ^ _ ^ nu Ungaria, doar pe aia care stau in Romania si cand vine cineva sa vorbeasca cu ei, se fac ca nu stiu limba romana sau si mai rau, chiar nu stiu limba romana -__-re re all
L3x@ Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 G, intra in joc si da-mi pm de pe un char de al tau cu level de K7.