Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Bravo lor.

Ce dracu inseamna Monera , ce sarbatoare e aia. De traia Stefan sau Tepes mergeam in Israel.

În pelerinaj, desigur. :D

Posted

Activ a fost azi tyrexel la plangeri: a analizat f rpde afk-ul lui g si i-a dat ss si a dat thread closed la gargara lui L!NU

Acum, daca va intrebati, cand a activat ultima oara tyrexel inainte de aceasta interventie?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=322584

19 noiembrie

iar ultimul ss dat? :-"

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=320972

11 noiembrie :)

@Tyrexel, stiu ca o sa citesti ce am scris, dar este doar o observatie de-a mea, nu o lua personal asa cum stiu ca o sa o iei

Posted

incep sa cred din ce in ce mai tare ca HONEY astia sunt niste linge blide

care ar face orice sa scape de cei mai tari oameni din HHunterZ si sa

ramana ei stapani pe CS :duh: #-o

P.S. :

arwen salveaza-ti de acuma signurile in format PNG se vad mult mai clare si se vad culoriile extraordinar de "curat"

Posted

Ia să vedem noi de ce sunt vinovaţi ungurii.Listă:

1. L-au omorât pe Menumorut. Sau pe Gelu. Mă rog, nu contează.

2.L-au omorât pe Mihai Viteazul. Generalul Basta. Urâţel, urâţel...

3. Poartă carne de român sub şa să o frăgezească. Asta cred că ştie toată Covasna şi Harghita. Românească. Dacă nu sub şa atunci sub scaunul de la jepan.

4. Există. Şi sunt mai deştepţi decât noi. Săriţi români !

5.Vor să ia Ministerul Culturii ! Groaznic, ce minister ? Al culturii, nene, nu înţelegi ? O să ne facă acolo cultură naşpa, subversivă. N-o să mai fie interesantul dl.Paleologu cu zicerile sale interesante din care nu mi-a rămas în minte decât ceva de genul "Suntem în căcăstoare". Nici acolo nu mai suntem că ne-au scos ungurii. Cu Buda. Da, trădătorul ăla de Daniel Buda de la PD-L. Săriţi, săriţi români !

"Administratia publica locala maghiara din Covasna se pregateste sa darame statuia voievodului Mihai Viteazul aflata in plin centrul municipiului Sfantu Gheorghe. Este binecunoscut opiniei publice locale si centrale faptul ca statuia voievodului le sta in gat membrilor si simpatizantilor UDMR, motiv pentru care piata in care se afla situata statuia a ramas prada degradarii continue pana in urma cu cativa ani, moment in care au inceput lucrarile de reabilitare a pietei. Invocand lipsa fondurilor (in realitate insa statuia lui Mihai Viteazu reprezinta o jignire pentru maghiarii din zona) UDMR mentine piata in santier. UDMR Covasna a anuntat in mai 2009 prin vocea deputatului Edler Andras ca va schimba denumirea pietei, prin referendum, pe motiv ca Mihai Viteazul nu ii reprezinta pe locuitorii orasului. Stiind acestea zic ca nu pare deloc surprinzator faptul ca in brosura prin care se pupa singur in cur pentru realizarile sale din timpul primului sau an ca primar, Antal Arpad publica poza unui proiect 3D al Pietei Mihai Viteazul din care lipseste statuia marelui voievod Mihai Viteazul si apar in schimb cateva banci, dupa cum se vede mai jos."

Da, ministerul cultelor declasifica monumentele istorice, aproba demolarea unora...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...