lixandra Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Pokemon.http://www.trilulilu.ro/lixandra/67e05e897b708c
oick Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 honey Yey, gata imi merge bine toata ziua acum :-*p.s:Lance cand citesti asta tu deja ai luat d.c de vreo 10min :D
Lancelot Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 eh lasa tsu si tu :)) s-or mai gasii alteleoick..damn bastards :D they discconected Lance :(
oick Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 They did, they did.. pai cat afk sa inghita si bku ala. ^_^Lasa tsu ce nu avem poza noi 2 pe spot... ce daca party era full si toti plecati :D
TyreXel Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 PK event pentru cine e interesathttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=284514
g3rmanoo Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Un evreu se muta intr-un orasel de catolici. In fiecare vineri, in timp ce crestinii tineau post si mancau numai peste, evreul facea fripturi, innebunindu-i cu mirosul. Disperati, catolicii se decid sa il converteasca si, dupa amenintari, rugaminti, promisiuni, reusesc sa il convinga. Il duc cu mare alai la Biserica, unde preotul il stropeste de 3 ori cu apa sfintita, intonand "nascut evreu, crescut evreu, acum crestin". Vinerea urmatoare, in timp ce toti catolicii tineau post si mancau numai peste, din casa evreului convertit se ridica miros imbietor de friptura. Innebuniti, toti locuitorii s-au prezentat la casa pacatosului, sa vada cum e posibil si l-au gasit in fata unui gratar mare, plin cu carne, pe care o stropea de zor cu apa, intonand: "nascuta vaca, crescuta vaca, acum peste"
Guest *Maiev* Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Un evreu se muta intr-un orasel de catolici. In fiecare vineri, in timp ce crestinii tineau post si mancau numai peste, evreul facea fripturi, innebunindu-i cu mirosul. Disperati, catolicii se decid sa il converteasca si, dupa amenintari, rugaminti, promisiuni, reusesc sa il convinga. Il duc cu mare alai la Biserica, unde preotul il stropeste de 3 ori cu apa sfintita, intonand "nascut evreu, crescut evreu, acum crestin". Vinerea urmatoare, in timp ce toti catolicii tineau post si mancau numai peste, din casa evreului convertit se ridica miros imbietor de friptura. Innebuniti, toti locuitorii s-au prezentat la casa pacatosului, sa vada cum e posibil si l-au gasit in fata unui gratar mare, plin cu carne, pe care o stropea de zor cu apa, intonand: "nascuta vaca, crescuta vaca, acum peste"tareeee :)) :)) :))
Guest *rEaDy4FuN* Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Buna.As dorii sa intru si eu un HH si am auzit ca trebuie sa fac cerere pe forum...Deci sunt mg lvl 180 + pe str , activ 24/24 dar un little afk'ist...sunt nou pe link deci nu am conflicturi.Am experienta in acest joc..am jucat 4 ani pe dex dar s'a facut teribil acum..si m'am apucat de link..am jucat pe beta cu dl lvl 370 MosTWanteD.Cam atat..astept parerile voastreGL HF See ya' ing ;)
[EliTe] Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Buna.As dorii sa intru si eu un HH si am auzit ca trebuie sa fac cerere pe forum...Deci sunt mg lvl 180 + pe str , activ 24/24 dar un little afk'ist...sunt nou pe link deci nu am conflicturi.Am experienta in acest joc..am jucat 4 ani pe dex dar s'a facut teribil acum..si m'am apucat de link..am jucat pe beta cu dl lvl 370 MosTWanteD.Cam atat..astept parerile voastreGL HF See ya' ing ;)Joined: 11 minutes ago alt user ?
Lancelot Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 o dscirere mai pe larg?se poate? ca asa nu intelegem nimic :)
g3rmanoo Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 re/eu/bk/str/297/vechi/afk-ist/ucp-isp/vreau party/vreau iteme/vreau cookies/vreau titlu de shmec/vreau toata lumea piciorul sus/astept oferte pe mess, sms, beep. hai gata... acu la munca.
lixandra Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Eu chiar vreau mini gogosi cu topping de caramel <_< <_< <_< <_< :sef: :sef: :sef:!!!