Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

ce ziceai ? :rofl2: se pare ca prostanacul a luat-o :hello:

daca a castigat chiorul, ce pot sa zic e ca: sa vedem cum o sa fie. Sa vedem daca o sa fitit tot asa de patimasi peste cateva luni

Posted

salut , ma numesc Roby scriu acest messaj cu putina retinere .. as dori sa fac parte din aceasta guilda , din cate am auzit la mai multi membrii ca trebuie sa ai minim 1 reset . Eu vreau sa va anunt ca nu am inca reset

dar promit ca voi da in curand resetul . Nu intru in guilda pentru iteme , intru pentru a mai invata cateceva de la oameni cu multa experienta in MU . Sper sa ma acceptati asa cum sunt momentan ..

Cu respect Roby !

Posted

de ce scrii mesajul cu retinere ?

Pentru ca din cate aud de la membrii din HH .. nu se accepta oameni .. fara reset si .. nah ai umpic de retinere .. is multe sanse sa fi respins :)

Posted

si daca esti respins nu e o crima ^_^

nu este o crima iti dau dreptate dar nust parca in alta guilda nu ma simt bine .. lume prea disperata sa zica asa de parti in primul rand..

Posted

nu stiu despre faza cu minim 1 rr, nustiu siteul de la hh forum, dar asteapta sa-ti scrie G sau cineva care-l stie, acolo trb sa faci cererea

@ulise, macar el, fata de basescu, a acceptat un compromis si era gata sa faca un guvern ca sa incerce sa scoata Romania din criza, Basescu ce a facut in astea 12 luni de criza?

Posted

toata lumea vede aceste 12 luni de criza -_-

dar moguli din spatele lui nu-i pronunti ? ehh nvm oricum base e presedinte si nu se schimba cu nimic asta....

trebuia sa te referi strict la geoana de ce e candidatu preferat ^_^

Posted

Na'seara

Vad ca cineva nu e multumit cu rezultatul final al alegerilor :-"

Eu unul nici nu am fost ieri la vot. Prima oara l-am votat pe Oprescu, dar daca n-a fost sa fie n-avea rost sa vin sa votez pe cine nu-mi place.

Posted

toata lumea vede aceste 12 luni de criza -_-

dar moguli din spatele lui nu-i pronunti ? ehh nvm oricum base e presedinte si nu se schimba cu nimic asta....

trebuia sa te referi strict la geoana de ce e candidatu preferat ^_^

pai cand de 12 luni este criza asta economica si dupa 10 luni de la inceputul ei vine nenea Basescu si ne spune ca n-a avut nicio masura pt iesirea din ea, despre ce vrei sa vorbesc? Cand ramai fara loc de munca si-l vezi pe videanu si pe restu cum sunt ignoranti si stau pe bani multi, cand n-ai bani de haleala si o vezi pe udrea ca da tunuri de 20 de milioane de euro la ce vrei sa ma refer?

Vrei sa ma leg de altceva? Ok, ridzi, boc, videanu, udrea, negoitza?

Posted

las' ma tsu , gata s-au terminat alegerile :whistle:

s-a dat pe fata Geoana cu Vantu si restu... <_<

daca e sa luam un rau mai putin rau il aleg pe Base decat pe moguli aia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...