iLoveCalifornia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 mi-au venit cei de la RDS acasa ^_^ si deja am facut contractu acasa fara sa ma duc la sediu :cool2:
bogy2006 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 base a luat-o la mumuce ziceai ? :rofl2: se pare ca prostanacul a luat-o :hello:
Tsu_Xing Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 ce ziceai ? :rofl2: se pare ca prostanacul a luat-o :hello:daca a castigat chiorul, ce pot sa zic e ca: sa vedem cum o sa fie. Sa vedem daca o sa fitit tot asa de patimasi peste cateva luni
iLoveCalifornia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 mircea geoana presedintesta in c*r si-o ia la din*e
Tsu_Xing Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 cum sa nu ma enervez cand singurele voastre argumente pro-basesc sunt ca geaoana este controlat de iliescu?
iLoveCalifornia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 si care e argumentul tau ca geoana merita ? te referi strict la geoana ;)eu unul am adus argumente -_- but np nu ne certam de la alegeri ..
R0bY Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 salut , ma numesc Roby scriu acest messaj cu putina retinere .. as dori sa fac parte din aceasta guilda , din cate am auzit la mai multi membrii ca trebuie sa ai minim 1 reset . Eu vreau sa va anunt ca nu am inca reset dar promit ca voi da in curand resetul . Nu intru in guilda pentru iteme , intru pentru a mai invata cateceva de la oameni cu multa experienta in MU . Sper sa ma acceptati asa cum sunt momentan .. Cu respect Roby !
R0bY Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 de ce scrii mesajul cu retinere ? Pentru ca din cate aud de la membrii din HH .. nu se accepta oameni .. fara reset si .. nah ai umpic de retinere .. is multe sanse sa fi respins :)
iLoveCalifornia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 si daca esti respins nu e o crima ^_^
R0bY Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 si daca esti respins nu e o crima ^_^nu este o crima iti dau dreptate dar nust parca in alta guilda nu ma simt bine .. lume prea disperata sa zica asa de parti in primul rand..
Tsu_Xing Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 nu stiu despre faza cu minim 1 rr, nustiu siteul de la hh forum, dar asteapta sa-ti scrie G sau cineva care-l stie, acolo trb sa faci cererea@ulise, macar el, fata de basescu, a acceptat un compromis si era gata sa faca un guvern ca sa incerce sa scoata Romania din criza, Basescu ce a facut in astea 12 luni de criza?
iLoveCalifornia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 toata lumea vede aceste 12 luni de criza -_-dar moguli din spatele lui nu-i pronunti ? ehh nvm oricum base e presedinte si nu se schimba cu nimic asta....trebuia sa te referi strict la geoana de ce e candidatu preferat ^_^
RazorOne2K Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Na'searaVad ca cineva nu e multumit cu rezultatul final al alegerilor :-"Eu unul nici nu am fost ieri la vot. Prima oara l-am votat pe Oprescu, dar daca n-a fost sa fie n-avea rost sa vin sa votez pe cine nu-mi place.
iLoveCalifornia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Nashpa -_-Eu l-am votat in primul tur pe Vaccin Tudor si acu pe Base.
iLoveCalifornia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 alexa da-mi mailul lui steel sa-i trimit invitatie lockerz... :P
Tsu_Xing Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 toata lumea vede aceste 12 luni de criza -_-dar moguli din spatele lui nu-i pronunti ? ehh nvm oricum base e presedinte si nu se schimba cu nimic asta....trebuia sa te referi strict la geoana de ce e candidatu preferat ^_^pai cand de 12 luni este criza asta economica si dupa 10 luni de la inceputul ei vine nenea Basescu si ne spune ca n-a avut nicio masura pt iesirea din ea, despre ce vrei sa vorbesc? Cand ramai fara loc de munca si-l vezi pe videanu si pe restu cum sunt ignoranti si stau pe bani multi, cand n-ai bani de haleala si o vezi pe udrea ca da tunuri de 20 de milioane de euro la ce vrei sa ma refer?Vrei sa ma leg de altceva? Ok, ridzi, boc, videanu, udrea, negoitza?
uLise Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 las' ma tsu , gata s-au terminat alegerile :whistle: s-a dat pe fata Geoana cu Vantu si restu... <_< daca e sa luam un rau mai putin rau il aleg pe Base decat pe moguli aia