Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

apucati-va. organizati-va.

eu avusei azi party cu neamzzu/pantera si asrai. la fiecare invazie doboram cate un lizard, eu cu asrai mergeam si neamzzu/pantera tineau spotul cat timp noi capaceam.

omorati dragoni. sau plecati de pe spoturi la :13, veniti atlans3 si incepeti sa huntdown lizards, in grupe de 3-4. mie-mi face ~350 dmg, 616 def, 400 rate.

Posted

Fade invata sa vorbesti si pe urma sa acuzi pe cineva fara motiv . Pentru ca eu cand am venit pe la spotul tau nu ti-am adus sirene ci doar am trecut pe'acolo si u ma iei cu "probleme?" . Invata sa respecti dak vrei sa fi respectat ... nu sarii repede cu gura si cu amenintari ca nu e frumos ;)

Posted

bă băieţ, sunt in guild. sunt IonMaresal.

kekekekeke. :)

Posted

Fade invata sa vorbesti si pe urma sa acuzi pe cineva fara motiv . Pentru ca eu cand am venit pe la spotul tau nu ti-am adus sirene ci doar am trecut pe'acolo si u ma iei cu "probleme?" . Invata sa respecti dak vrei sa fi respectat ... nu sarii repede cu gura si cu amenintari ca nu e frumos ;)

zboara puiule zboara -_- de aici

Posted

voi , astia din south..sunteti periculosi. o sa traversez strada si-o sa trec pe trotuarul celalalt cand o sa va vad.

Posted

voi , astia din south..sunteti periculosi. o sa traversez strada si-o sa trec pe trotuarul celalalt cand o sa va vad.

bogz , faptele o sa vorbeasca de la sine :>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...