-GUNIT- Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 las sapt viitoare ne organizam dim timp:)asta zicem in fiecar sapt :D
Guest puff Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 trebuie sa va impinga cineva de la ass man ca altfel tot asa patim ca si saptamana asta bn ca eu unul sunt mic si nu imi da nimeni importantamai ales ca sunt nou in guilda dar din cate am vazut eu....ca am stat tot CS-ua fost jale4 se certautsu zbiera ca nu are buffcristal mergea pana in camera, acolo murea etc etc :))ganditi-va ca 1.tre sa il protejati pe cristal sa poata pune sigiliu linistit2.lui tsu datii 2 elfi si un sm si un bk ca face ravagii daca este ajutat calumea cu buff, ms,swell si buff de viataparerea meaacuma voi faceti ce credeti :)):beer: hai noroc!
Arwen_elf Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 eram pe skype cand a inceput cs, pacat ca nimeni nu m-a bagat in conferinta.Bun, no skype, dar nu aveti ocheane? Sau, voua vi se pare logic sa ne intalnim sus la ultima poarta si sa mergi tot drumu fara buff?te-am bagat ...de fapt ti-am dat add...tu n-ai dat ok...bla bla bla...and so on...P.S. facem o repetitie maine? :))
Arwen_elf Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 deabia astept sa-l vadI 'm all out of looove, I'm so lost without youuuuI know you were right believing for sooo loooong :rofl2:
RainSoul Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ' date='Dec 6 2009, 10:34' post='4485470']neatamergeti la vot !De s-ar lua dupa ora votului meu ar cam trebui sa fiu implicata 100% =)) ..am fost chiar printre primii dupa deschiderea urnelor..:))Ah..un Mos darnic sa aveti :D
iLoveCalifornia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 neata HHRainSoul acitveaza-ti invitatia :DI said go, go, go, little queenieI said go, go, go, little queenieI said go, go, go, little queenie
_alexa_ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 acum m-am uitat si eu la trailer-ul de la Old Dogs =)) abea astept sa-l vad
Schatzi92 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 carei ma forumu aliantei si ce nume am la user ca nu mai stiu.mama lui de win mode ma bnat cu el de 2 zile !
-GUNIT- Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 win mode pt full screenhttp://www.mediafire.com/?zgmmnzjwhxnwin mode de pe 97dhttp://www.mediafire.com/?zgmmnzjwhxn