wolfuletz Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Si eu tot pe Antonescu l`am votat primul tur, acum votez proiectul Iohanis si majoritatea din parlament. Decat inca 5 ani de zile cu Basescu , fara un guvern care sa aibe o majoritate. Traiti bine acum ? :blink:
-GUNIT- Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 de ce le e frica, nu scapa de ce ne e frica, nu scapam :))
iLoveCalifornia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 daca votez un base, o votez pe udrea, pe piticul boc cu complexe de inferioritate, pe omul care are monopolul marmurii din Romania (videanu) pe ridzi, votez un om care in octombrie zicea ca Romania nu a avut niciun plan pt iesirea din criza sau un om care a refuzat 2 propuneri pt un premier si a lasat Romania in criza politica, ca acum sa zica ca l-ar lua pe Iohanis ca premier dupa alegeri (dar acum ce avea?... a, da, nu mai era pdl-ul la putere cand erau alegerile sa faca manevre, da da) Sau votez un om care da in copii si face jurnalistii gaozari sau tigani si fura telefoanele si sa nu uit... mai zica ca facultatea scoate numai prosti..Eu l-am votat pe Antonescu, dar dintre 2 rele, o aleg pe aia mai mica, adica pe Geoanavoteaza-l pe Geoana , marioneta lui Nastase si al lui Iliescu ....Voteaza-l pe Patriciu care a vandut Rompetrolul pe vreo 2 mld $ cand el valoreaza 9-8 mld $ , chiar e simpatic Geoana , in spatele lui era si Dan Voiculescu ( nu ma mir ca in spatele lui is toti moguli )...Vantu la fel FNI a dat faliment si el s-a imbogatit cum pana corbului .... 8-| ?Dan Voiculescu = patron la trustul Antena si partea funny ^_^ :Aseara pe Antena 3 era vorba despre Basescu , mwama ce strambe pe acolo , pe niciun post nu au dat materialele care le-au dat pe Antena3... oare de ce ? :>
iLoveCalifornia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 103 puncte pe cine dracu sa mai invit :(?
iLoveCalifornia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=OrXm6YxkwCE&feature=fvstpareri ?
iLoveCalifornia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 cum frate sa ai o cariera de doar cateva saptamani si deja sa intri in rock'n'roll hall of fame locul 5 cei mai mari chitaristi ai lumii -_-
Guest puff Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 cum frate sa ai o cariera de doar cateva saptamani si deja sa intri in rock'n'roll hall of fame locul 5 cei mai mari chitaristi ai lumii -_-adevarul e ca le are cu chitara I like it :D :cool2: :bananadance2:
iLoveCalifornia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 puff si rain soul ma ajutati si pe mine cu lockerz :-" va trimit invitatiile pe mail si voi sa va inregistrati pentru mine ... pwetty pls ;;)
RainSoul Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Trimite..n-am timp acuma, dar promit ca mai tarziu putin ma inregistrezi..sa scrii si ceva pe langa sa-mi aduc aminte ca de tine e vorba, te rog..sunt mai aiurita :)) :nanana:
iLoveCalifornia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ok da-mi un mail :)) sa-ti dau invitaia
Guest puff Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 puff si rain soul ma ajutati si pe mine cu lockerz :-" va trimit invitatiile pe mail si voi sa va inregistrati pentru mine ... pwetty pls ;;)am deja cont :P
Tsu_Xing Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 frumos cs, nu a fost ca cel de data trecuta in care nu am ajuns la coroana, a fost disputat desi nu am apucat sa-l luam.Pacat ca: am avut secvente urate, intram in castel si dupa 2 secunde incepea sa dea in ei. Am avut un party bun pe hartie, slab ca suport, am dat afara din party si singurul elf, culmea, singura persoana care ma asculta cand ii ziceam unde sa ne vedem... puteam altfel sa fac mai multe -_-
-GUNIT- Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 puteai si tu sa fi pe skype ... altfel era trb :)
Tsu_Xing Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 eram pe skype cand a inceput cs, pacat ca nimeni nu m-a bagat in conferinta.Bun, no skype, dar nu aveti ocheane? Sau, voua vi se pare logic sa ne intalnim sus la ultima poarta si sa mergi tot drumu fara buff?
BAD_DMX Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Am fost si eu pe campu de bataie,ati facut treaba buna.Felicitari