Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Eu de mult nu mai beau Cola, beau numai apa. Chiar, înainte eram ateu-iluminist? Dacă par mai deştept când beau Cola, sa-i zic lui mama să facă pomană cu coliva din pizza şi salata mexicană, poate aşa devin şi babele de la mine din cartier mai luminate la minte.

Posted

Esti de belea, Lexa, păi mă rog, ce-a scris atât de interesant ne-tu Marx, încât să revoluţioneze întreaga lume? Păi mai credibil pare Darwin decat idiotul asta de Marx.

Sa vorbim de iluminism:

Antoine Laurent de Lavoisier (1743 1794), este cunoscut în întreaga lume ca fiind cel care a pus bazele chimiei moderne. A fost cel care a propus prima varianta a tabelului periodic (care conţinea doar 33 de elemente). Tot el a fost cel care a făcut cercetări în ceea ce priveşte compoziţia apei şi a numit componentele apei, oxigenul şi hidrogenul. De asemenea, a fost cel care a examinat fenomenul combustiei (arderea). Oare cum a murit Antoine Laurent de Lavoisier (1743 1794)?

A fost ucis de fraţiorii ateişti pentru că facea parte din pătura aristocraţiei, a fost arestat şi "judecat" de tribunalul iluminist , ghilotinat la 8 mai, 1794.

....asta că tot o ardem la modul: " vezi dom-le, creştinismul nu lasă evoluţia să-şi spună ultimul cuvânt"

Noob mai esti :)). Tu ii dai o valoare "marxismului" (il pui ca baza), eu zic ca nu ar trebui sa existe, acum il faci idiot :)).

@E o discutie, Prutus.

Acum mi-am adus aminte ca am id-ul tau, Sly #-o . Mai spune-l o data, ca nu reusesc sa te identific :)).

Posted

Noob mai esti :)). Tu ii dai o valoare "marxismului" (il pui ca baza), eu zic ca nu ar trebui sa existe, acum il faci idiot :)).

@E o discutie, Prutus.

Acum mi-am adus aminte ca am id-ul tau, Sly #-o . Mai spune-l o data, ca nu reusesc sa te identific :)).

Nu-i dau eu valoare, piersicuţă, alţii îi acordă această valoare, deşi e nulă. Eu sunt împotriva marksismului, nihilismului, comunismului, masoneriei, iluminismului. Să mai discutăm cât rău poate produce aceste idei? Nu ştiu unde-ai văzut că acord o valoare marksimului.

slymurgeni, bre, chiar uiţi de la mână, până la gură?

Posted

As Jesus said <_<

Sa arunce cel ce nu are pacate <_<

nu am necesaru de puncte pt ps3 , mai tre vreo 125 , aka daca adaug acuma macar in 15 oameni intr-o sapt am ptz ...

dar ce sa-i faci alianta este mare dar degeaba :(

ps. Fa Lexa , fara karl marx nu puneam bazele economiei de piata ;)

Posted

Da Cristal omul cu 1000 de fetze care injura pe mess si face in fel si chip si nu recunoaste,uLise sunt Ioana cea cu care ai stat la parti atata vreme alaturi de Desparados si restu :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...