Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest HHunter
Posted

tsu haide sa te inregistrezi

vreau sa fac 500 ptz :D mai tre un invitat

inca tot nu s a inregistrat ? :))

Posted

nu primeam, acum am primit dar m-am impotmolit la inregitrare, nu gasesc codul ala, trb sa bag si space sau le scriu legat, ca sunt 2 cuvinte. Alt rahat, nu ma lasa sa-mi bag mailu

Posted

Valul de violenţe a cuprins întreaga Franţa. Victimele Terorii iacobine au murit nu numai ghilotinaţi, dar şi înecaţi în masă sau în faţa plutoanelor de execuţie, uneori fiind ucişi cu ghiulele de tun.

Până în iulie 1794, când s-a încheiat domnia Terorii, revoluţionarii ateişti au masacrat 40.000 de persoane.

Marx era un duşmanul declarat al tuturor dumnezei-lor, un om care, cu preţul sufletului său, îşi cumparase sabia de la prinţul întunericului. El îşi marturisise scopul de a împinge toată omenirea în prapastie, ca apoi să o urmeze şi el, râzând.

Pseudo ateul MARX... în poemul intitulat "Trubadurul" spune:

"Aburi infernali se ridică şi umplu creierul,

Până când înnebunesc şi inima mi se schimbă cu desăvârşire.

Vezi această sabie?

Prinţul întunericului mi-a vândut-o.

Pentru mine el este cel care măsoară timpul şi dă semnalul,

Cu tot mai multă îndrăzneală interpretez dansul morţii"

Da, dar nu a reusit sa creeze o doctrina care sa fie adoptata de majoritatea personalitatilor la nivel mondial (de ordin politic, social s.a.m.d.). Mai rau e sa controlezi si sa absorbi de bani ani si ani de-a randul pe baza a nu stiu ce fel de ideologie, decat uciderea a 40.000 de persoane. Sa nu mai zic ca tot ei au ordonat asasinate la nivel inalt. Ce mi-s masonii, ce mi-s ideologistii... aceeasi Marie cu alta palarie :tiphat:.

Posted

Da, dar nu a reusit sa creeze o doctrina care sa fie adoptata de majoritatea personalitatilor la nivel mondial (de ordin politic, social s.a.m.d.). Mai rau e sa controlezi si sa absorbi de bani ani si ani de-a randul pe baza a nu stiu ce fel de ideologie, decat uciderea a 40.000 de persoane. Sa nu mai zic ca tot ei au ordonat asasinate la nivel inalt. Ce mi-s masonii, ce mi-s ideologistii... aceeasi Marie cu alta palarie :tiphat:.

Şi atunci masoneria, ce mama mă-sii mai este, comunismul, ce-i, partidul Verde cu ce se ocupă?

Posted

Şi atunci masoneria, ce mama mă-sii mai este, comunismul, ce-i, partidul Verde cu ce se ocupă?

Pari mai mult un luteranist. Nu inteleg cum poti impaca sau accepta marxismul cand pur si simplu e ca si cum Ion s-ar duce la poalele muntelui si vede niste roci metalifere. Toata lumea stia ca exista, dar Ion s-a gandit sa aduca aminte si sa scrie in condica satului.

Posted

Pari mai mult un luteranist. Nu inteleg cum poti impaca sau accepta marxismul cand pur si simplu e ca si cum Ion s-ar duce la poalele muntelui si vede niste roci metalifere. Toata lumea stia ca exista, dar Ion s-a gandit sa aduca aminte si sa scrie in condica satului.

Esti de belea, Lexa, păi mă rog, ce-a scris atât de interesant ne-tu Marx, încât să revoluţioneze întreaga lume? Păi mai credibil pare Darwin decat idiotul asta de Marx.

Sa vorbim de iluminism:

Antoine Laurent de Lavoisier (1743 1794), este cunoscut în întreaga lume ca fiind cel care a pus bazele chimiei moderne. A fost cel care a propus prima varianta a tabelului periodic (care conţinea doar 33 de elemente). Tot el a fost cel care a făcut cercetări în ceea ce priveşte compoziţia apei şi a numit componentele apei, oxigenul şi hidrogenul. De asemenea, a fost cel care a examinat fenomenul combustiei (arderea). Oare cum a murit Antoine Laurent de Lavoisier (1743 1794)?

A fost ucis de fraţiorii ateişti pentru că facea parte din pătura aristocraţiei, a fost arestat şi "judecat" de tribunalul iluminist , ghilotinat la 8 mai, 1794.

....asta că tot o ardem la modul: " vezi dom-le, creştinismul nu lasă evoluţia să-şi spună ultimul cuvânt"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...