iLoveCalifornia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Care ma mai ajuta cu lockerz :DAm nevoie de 5 invitati astaziiiiiiiiii va rog frumos
Guest HHunter Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Mda, macar o zi din an isi aduc aminte si romanii ca sunt patrioti, ca in restul de 364... Thod4jMDcME:))ce ti atarna ?nuci despre el :rofl1:
Sly Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Zici că e dev, când discută cu Myst. :)Myst: oooo, ce mai faci mă Maricel, ce mai zici, cum o mai duci, nu te-am mai văzut de mult!dev: no....bine...
iLoveCalifornia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Crapa unguri de invidie acuma -_-Si ce tupeu jegos are Marko Bella sau cum il cheama pe ala sa fie el presedinte.... zbori ma in tara ta
Sly Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Crapa unguri de invidie acuma -_-Si ce tupeu jegos are Marko Bella sau cum il cheama pe ala sa fie el presedinte.... zbori ma in tara taTaci că-l superi pe dev, el e pro U.D.M.R.
Sly Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Da, dar eu nu joc la zaruri România cu nen-tu dev. Bat la dev, până-şi revine.
iLoveCalifornia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Sly te invit pe lockerz :>Am nevoie de 5 invitati sa fac 500 ptz ^:)^
iLoveCalifornia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ia vezi acolo :-" patriotul meu :dance:
Guest HHunter Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Sly te invit pe lockerz :>Am nevoie de 5 invitati sa fac 500 ptz ^:)^un coleg de cls si a facut 15 mailuri, s a autoinvitat si nu a patit nimic
dev Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Zici că e dev, când discută cu Myst. :)Myst: oooo, ce mai faci mă Maricel, ce mai zici, cum o mai duci, nu te-am mai văzut de mult!dev: no....bine...Noa` ... tu vorbesti? :rofl2: Crapa unguri de invidie acuma -_-Si ce tupeu jegos are Marko Bella sau cum il cheama pe ala sa fie el presedinte.... zbori ma in tara taNationalistii ... ce a-ti facut azi de ziua romanski? Nada ... nici o petarda ...La Ungaria se face show ... la noi ... nici nu se merita sa-ti aduci aminte de ziua nationala :rofl2:
Tsu_Xing Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 tsu e on, hai sa ne certam pe nationalism :)
Sly Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Eu nu mă cert, dev îmi este prieten, dar nu vreau să paţesc cea ce-au paţit aia din filmul de mai sus.
Alexandru Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 e la mine in oras un panou electoral foarte amuzant "traiti bine?"