Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

sadi 10 zile. poate acuma are timp sa iasa din casa putin

warn up :) v-am zis sa nu mai discutati probleme de genul asta aici..si nici sa nu mai faceti afirmatii care pot da nastere la scandaluri.

Posted

warn up :) v-am zis sa nu mai discutati probleme de genul asta aici..si nici sa nu mai faceti afirmatii care pot da nastere la scandaluri.

eu le-am zis nu asculta:)))

Posted

Neata urati, acuma ma apuc sa vad ce sa intamplat cu sadi :tiphat: .

EDIT: De cand nu l-am mai vazut pe Cristal primul. E plangerea prea mare la sadi, mi-e lene sa o citesc :). Am incredere in moderatori :P

Posted

Atunci sa nu-si mai bage nasul cine nu trebuie, e problema noastra ce discutam. Din cauza ca unii au tourette sindrom, trebuie noi sa fim atenti ce discutam aici? Not fair

mdeah, neatza

Guest EliTe_MG
Posted

nu, ca numai era ala de 450 euro , mi-am luat ipod touch 8gb :)

si eu din acela vreau :crybaby:

ok lance promit :D

neata ppl

Posted

tralala lalaa ... va manca, va manca ... pielea :D (huhu, stiti bancul cu limbricii?)

Io zic sa stam in 'staiban' cum zice nenea prim secretar de judet - ups pardon, presedintele CJ al acestui judet de frunte (lata)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...