Lancelot Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 sadi 10 zile. poate acuma are timp sa iasa din casa putinwarn up :) v-am zis sa nu mai discutati probleme de genul asta aici..si nici sa nu mai faceti afirmatii care pot da nastere la scandaluri.
Cristalu Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 warn up :) v-am zis sa nu mai discutati probleme de genul asta aici..si nici sa nu mai faceti afirmatii care pot da nastere la scandaluri.eu le-am zis nu asculta:)))
Cafeniul Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Neata urati, acuma ma apuc sa vad ce sa intamplat cu sadi :tiphat: .EDIT: De cand nu l-am mai vazut pe Cristal primul. E plangerea prea mare la sadi, mi-e lene sa o citesc :). Am incredere in moderatori :P
_alexa_ Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 warn up :) v-am zis sa nu mai discutati probleme de genul asta aici..si nici sa nu mai faceti afirmatii care pot da nastere la scandaluri.Atunci sa nu-si mai bage nasul cine nu trebuie, e problema noastra ce discutam. Din cauza ca unii au tourette sindrom, trebuie noi sa fim atenti ce discutam aici? Not fairmdeah, neatza
Guest EliTe_MG Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 nu, ca numai era ala de 450 euro , mi-am luat ipod touch 8gb :)si eu din acela vreau :crybaby:warn up :) v-am zis sa nu mai discutati probleme de genul asta aici..si nici sa nu mai faceti afirmatii care pot da nastere la scandaluri.ok lance promit :Dneata ppl
-GUNIT- Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 holly mother of all that is good and evil =)))Lg28yENvrBg
iLoveCalifornia Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Din cauza ca unii au tourette sindrom, HAHAHAHA :))bai elite si cum ai luat tu warn <_<
iLoveCalifornia Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Si mai este un fraier pe aici care o arde cu gramatica dar habar n-are ce-i ala articol hotarat :lol:
Guest EliTe_MG Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=hmwnidB-B7E...feature=related
logs Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 tralala lalaa ... va manca, va manca ... pielea :D (huhu, stiti bancul cu limbricii?) Io zic sa stam in 'staiban' cum zice nenea prim secretar de judet - ups pardon, presedintele CJ al acestui judet de frunte (lata)
iLoveCalifornia Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=hmwnidB-B7E...feature=relatedI know i know -_-Sa vezi ce cade mama lui Cabral ^^