uLise Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 :-/ nu-mi arata ca te-ai inregistrat...trebuie sa activezi mailul si sa te inregistrezi.wildemotion sau ceva de genu e mailul tau ? daca da mersi frumos ca te-ai inregistrat.daca mai ai un mail dai si lui elite =))) sa faca si el puncte ^_^
Guest HHunter Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 imi mai trebuiesc 6 pers pt z-lister:crybaby:arwen , mai ai un mail? :D
uLise Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 I-am dat pm la unu dp Youtube , obsedat de jocuri poate accepta invitatia mea :> si cine stie poate-mi face reclama :>
L3x@ Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 B)Tu faci vocalele, nab? Cam sec ambientala / chill . De ce nu incerci mai mult?
Elyan Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 sec = tech sau minimalist pt neinitiati ca tine ;) asta am urmarit si asta am obtinut, daca vrei armonii ample si complexe treci pe symphonic :P
L3x@ Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 sec = tech sau minimalist pt neinitiati ca tine ;) asta am urmarit si asta am obtinut, daca vrei armonii ample si complexe treci pe symphonic :PNu cunosc prea multe la d`n`b dar, parca, un "Sensor - Help yourself" suna mai bine :).
Elyan Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 sunt multe care suna mult mai bine stai linistita ;)
uLise Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nu cunosc prea multe la d`n`b dar, parca, un "Sensor - Help yourself" suna mai bine :).Daca esti banana si habar n-ai ce-i aia muzica spune-ne si te invatam. Okay ;) ?http://www.youtube.com/watch?v=RspvQtRzybEElyan discutii cu afoni pe pm -_-
L3x@ Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 sunt multe care suna mult mai bine stai linistita ;) Sunt, dar Sensor suna mai bine decat minimalist sau tech, ce faci tu acolo. Chill out session :)). Daca esti banana si habar n-ai ce-i aia muzica spune-ne si te invatam. Okay ;) ? http://www.youtube.com/watch?v=RspvQtRzybE Elyan discutii cu afoni pe pm -_- Amuzant ... Not -_-. Mai bine spune-mi ce upload / download trebuie pentru invitatie filelist. Mi s-a acrit cat uploadez / downloadez.
uLise Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nu mai uploadezi deloc -_- de nush cat timp :-" Si trebuie upload dublu sau triplu fata de cat ai downlodat.Am si invitatie sceneFZ dar tu nu ai fata de asa ceva/
L3x@ Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nu mai uploadezi deloc -_- de nush cat timp :-" Si trebuie upload dublu sau triplu fata de cat ai downlodat.Am si invitatie sceneFZ dar tu nu ai fata de asa ceva/Ai aproape 100 de giga upload :huh:. Chitra, cat vrei sa uploadez? Haplea mai esti :|.
-GUNIT- Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 sa inteleg ca v`ati certat? :Dfree upload/download pe filelist :>ulise buzz pe mess sa iti dau doi palme :))
Tsu_Xing Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=o2EIra4SYoE&feature=fvstdesi cred ca l-ati vazut, dar merita sa va mai uitati ^_^