Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

ba..nu sunt revoltat impotriva hh-ului. departe de mine ideea asta.

daca in urma cu cateva pagini tsu mi-ar fi vorbit frumos, cum de altfel mi-au vorbit toti ceilalti, n-as fi continuat cu asa zisele flameuri.

daca nu ar fi facut de 2 ori preluare pe spotul meu tsu si inca cineva din hh..la fel..n-as fi continuat sa raman revoltat. crezi ca n-am prins ocazia de a face preluare membrilor hh? haaa, au fost atatea dati. dar niciodata n-am facut-o din condescendenta, din bun simt!

cand am dat items si jwl-uri (cred, sincer, ca au fost peste 150, numai asrai poate confirma) in guild, DUPA ce am iesit....n-a fost nici bine, nici rau. acu' o ardem la modu' preluari atunci cand sunt afk? pai n-am fost eu prostu' prostilor?

Te tzuc oricum ... :P

Adevarul e ca Partidul te vrea tuns! :D

Posted

ce-mi place cand bogz delireaza ^_^

Eu, sa-i fi facut lui preluare pe spot =)) HA =)) Cand eu boschetez in aida si de ceva vreme in tarkan :) El stand in icarus... vezi-ti de treaba ta bogz, nu cred ca am ajuns sa-ti fac tie preluare de spot -_-

@Boom, nu am inteles, daia si am scris, daca ai tinut sa-l feliciti pt modul in care a jucat, atunci respectele mele :P

Posted

ieri dimineata, tarkan 2, spotul de jos stanga.

alaltaieri dimineata, tarkan 1, spotul de sus stanga, cel ferit de goldeni.

de fiecare data cand m-am intors (da, eram afk) - tu erai pe spot impreuna cu x si y. si cei care mai stateau on si trageau ocheade la monitor au zis ca te-au vazut plimbandu-te pe-acolo inainte sa pierdem spotul.

in icarus stau de azi-noapte. si ..de fapt, nu stau eu. sta garrone, pe contul meu.

dev, m-am tuns cu barda ieri :)

Posted

Ea a spus negru, negru cu rosu. In fine, chestia e ca forumer e foarte foarte usor de modificat, cap-coada. Poti sa-l faci in ce culori vrei, poti sa pui ce poze vrei, bla bla...

Si forumer suna mai bine decat invasionfree :).

Guest -Psycho-
Posted

pliktis mare d-le...

Posted

Da-o si aci ca ma rad si eu cu ea-n cap ... deja incep si eu :P

@Asrai - cel facut de Kyla are votul meu.

Posted

ieri dimineata, tarkan 2, spotul de jos stanga.

alaltaieri dimineata, tarkan 1, spotul de sus stanga, cel ferit de goldeni.

de fiecare data cand m-am intors (da, eram afk) - tu erai pe spot impreuna cu x si y. si cei care mai stateau on si trageau ocheade la monitor au zis ca te-au vazut plimbandu-te pe-acolo inainte sa pierdem spotul.

in icarus stau de azi-noapte. si ..de fapt, nu stau eu. sta garrone, pe contul meu.

Prostia e in floare

Eu am fost plecat de vineri dimneata, ora 7 pana duminica, ora 14:30 -_- Alaltaieri nush cine a fost, eu sigur nu

Acum, ieri: Spotul tarkan2, jos 8-| aveam party intrare arena, am murit dupa ce au venit roti pe drum, eu fiind plecat la un trade, asa ca am cerut un party pe guild, partyul fiind pe acel spot 8-|. Spot gasit de Gunit in urma unei invazii 8-|

Ieri seara, spot ferit de goldeni, tarkan1 spre 2 8-| Am plecat de pe spotul din tarkan 2 pt ca venea nenea lizz si nu puteam lasa afk, asa ca m-am dus pe spotul lui GUNIT -_-

Concluzia mea ar fi: esti prost :| Daca esti afk, nu te mai lua dupa ce zice x si y -_- Si ca prin minune, daca eu as fi trecut pe acolo SI CE? Am haxuri? Sunt garrone si nu stiu eu. Poate mai sti, v-am dat d/c la toti si am preluat spotu -_- Daca mai aruncau cate-un ochi in joc, cum de nu au vazut cum "le-am facut preluare"? Poate i-am omorat pe toti o.O Sunt om periculos in jocul asta... omor tot ce-mi prinde.

Vine rpde bogz sa sara cu trambita si sa acuze guilda HH de vrute si nevrute ca asa a auzit el.. EL FIIND AFK.

DISPARI MA.

Guest -Psycho-
Posted

da si eu votez pt cel al Lutzei, sunt si obligat de imprejurari ;;)

Posted

e cu dus intors, cel p myforum arata bine, pare high quality, cel phpbb3, poti sa-l faci sa arate la fel de bine, dar mai greu, aici tine d indemanare in photoshop si claritatea pozelor, plusul lui este ca poti edita absolut ce vrei, si are multe alte opt fun 4 play ^_^ , nu cred ca conteaza d cine e facut atata timp cat kyla va fi administrator, din cate am vb ieri cu lexa, are ceva habar d php si poate ajuta, nu ma deranjeaza daca sub avatarul ei va scrie administrator, atata timp cat Kyla va avea Membru Fondator. Nu pot da un vot concret, myforum e stabil, are firewall bun, celalalt host nu`l cunosc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...