_alexa_ Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 cum ii zboara mingea (sau ce avea) din mana aluia :|
[EliTe] Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 aia e bullshit10 % warn de la ozzy :Xas zice ceva de scrisu lu creator dar urla dream
Guest uLise - Mg Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 cute :"> rliu rliu rliu rliu liu liu rliu rliu rliu rliu liu liu la la lala lala lala rliu rliu rliu rliu liu liu rliu rliu rliu rliu
[EliTe] Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 cute :"> rliu rliu rliu rliu liu liu rliu rliu rliu rliu liu liu la la lala lala lala rliu rliu rliu rliu liu liu rliu rliu rliu rliu uite pe unu cantand aia :rofl1:
_alexa_ Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :rofl1: :rofl1: :rofl1: aualeu cat imi plac
Guest uLise - Mg Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ng0PDclalgEce vrajeala ^^highschool garabet ibraileanu is full of gipsy from sararie :lol: :rofl1:
[Creator] Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Nu vroiam sa iti spun ceva sau sa consideri ca ma iau de tine domnule EliTe sau macar sa ai impresia dar vroiam sa iti dau o replica inca de la Topicul de Bun Venit al noilor Gm & Mod !Am vazut ca si acolo cand te uitai la lista de Gm/Mod te bufnea rasul !Ma socheaza atitudinea ce o ai fata de Gm/Mod dar atitudinea ce o ai cu mine ma socheaza si mai mult !E ciudat cum unele persoane se transforma din prieteni foarte buni in Inamici sau in Critici !O fii invidia ... sau o fii pentru ca ti-am fost atata timp aproape si ai jucat impreuna , ca stateai cu mine zile intregi in party si radeai si glumeam si ne simteam bine , faceam waruri mai cate un show cu altii !E ciudat cum , cativa ani schimba un Om incredibil de mult !Dar se pare ai uitat vremurile vechi , revin acum dupa 1 an si 6 luni de pauza si observ cu uimire cum se schimba lumea mai rau ca in filme !Respectele Mele le ai in continuare pentru ca (virgula) candva te-am apreciat si te-am considerat un foarte bun prieten !O seara placuta in continuare !
Guest uLise - Mg Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ' date='Nov 15 2009, 23:25' post='4416085']Nu vroiam sa iti spun ceva sau sa consideri ca ma iau de tine domnule EliTe sau macar sa ai impresia dar vroiam sa iti dau o replica inca de la Topicul de Bun Venit al noilor Gm & Mod !Am vazut ca si acolo cand te uitai la lista de Gm/Mod te bufnea rasul !Ma socheaza atitudinea ce o ai fata de Gm/Mod dar atitudinea ce o ai cu mine ma socheaza si mai mult !E ciudat cum unele persoane se transforma din prieteni foarte buni in Inamici sau in Critici !O fii invidia ... sau o fii pentru ca ti-am fost atata timp aproape si ai jucat impreuna , ca stateai cu mine zile intregi in party si radeai si glumeam si ne simteam bine , faceam waruri mai cate un show cu altii !E ciudat cum , cativa ani schimba un Om incredibil de mult !Dar se pare ai uitat vremurile vechi , revin acum dupa 1 an si 6 luni de pauza si observ cu uimire cum se schimba lumea mai rau ca in filme !Respectele Mele le ai in continuare pentru ca (virgula) candva te-am apreciat si te-am considerat un foarte bun prieten !O seara placuta in continuare !Cum dracu ai stat cu elite la party cand tu esti inregistrat de prin aprilie 2007 :rofl1: cand serverul era deja full de caractere full stats si elite nu mai juca pe vremea aia , doar pe alina mg
[Creator] Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Sa nu uitam ca eu am inceput sa joc pe caracterul Nepotului meu de la care eu am preluat acest Nume acum multi ani !In aprilie 2007 am creat eu acest cont !
Guest uLise - Mg Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 pai cand te-am intrebat la topicul echipei mods daca ai jucat pe creator dw ai zis ca nu :| baiatul ala de 15 ani <_<
[Creator] Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Incercam sa evit si sa deschid iarasi subiecte aiurea ... nu imi era un topic dedicat special mie ... dupa cum ai observat erau alte cateva persoane acolo !Nici nu era vorba despre traditia lui creator_dw sau despre istoricul lui [Creator] !Haideti sa incepem sa facem arborele genealogic al familiei mele si a tuturor care intra sau revin in echipa Adminilor
Guest uLise - Mg Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ' date='Nov 15 2009, 23:32' post='4416103']Incercam sa evit si sa deschid iarasi subiecte aiurea ... nu imi era un topic dedicat special mie ... dupa cum ai observat erau alte cateva persoane acolo !Nici nu era vorba despre traditia lui creator_dw sau despre istoricul lui [Creator] !Haideti sa incepem sa facem arborele genealogic al familiei mele si a tuturor care intra sau revin in echipa Adminilorita na si tu acuma spor cu moderatorul la cat mai mult warnuri :tiphat:
[EliTe] Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 stiu mai multi " creator "esti cel care juca cu unchiul sau ? n am nimic cu tine, nu m am luat de tine singura chestie e ca nu inteleg de ce scrii cu bold.( asta vroiam sa spun mai sus )succesLE: deci esti unchiul :P daca zici ca ai preluat de la nepotul tau numele
Guest uLise - Mg Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 dna din imagine ce cu ochelari mi-o fost diriginta in generala -_- si cealalta cu buchetul impachetat in ros mi-o fost profa de muzica :wub: buna profa
[Creator] Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Intentia mea si a tuturor celor care fac parte din Stafful Linkmania nu este de a acorda cat mai multe suspenduri sau pentru a acorda cat mai multe warnuri !Exista un regulament care trebuie citit si respectat !Cine il respecta nu are probleme de acest gen !Asa ai impresia ca eu sau oricare alt Moderator are intentia de a da cat mai multe suspenduri sau warnuri ?Tare frumos ar fii sa nu intru cate 2-3 zile si sa vad sectiunea Plangeri Curata ... sau cand intru pe la Guilds sau Orice alta sectiune sa nu mai vad scandaluri si probleme critici si altele !Si da EliTe sunt unchiul lui ... ai jucat ceva timp alaturi de mine si ai jucat si alaturi de nepotul meu !Cu Bold scriu pentru ca asa este placerea mea ... arata mult mai frumos !
Guest uLise - Mg Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 facea meditatii cu profu de sport actualmente inspector scolar B) barosan si un om de nota 10acu arata mai nashpa profa ^^http://lgi.is.edu.ro/wp-content/myfotos/de...tn_DSCF5006.JPGcea din dreapta cu fusta plina de flori e fosta profa de engleza :cool2: era sa iau 3 si sa merg la directoare ca i-a cazut geaca pe jos si s-a murdarit de praf din cauza ca a tipat la mine :)))chiar si dupa 9 ani tot imi aduc aminte ce profesori am avut ^^