Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest Celeste
Posted

Nb -_-

Nb, honey :-*

NB HH :-*

Posted

da bogz lasa provocarile ..ms

np, vrea s-o ardem cu preluari de spot si alte alea alea, ok..asa o sa facem :)

Posted

np, vrea s-o ardem cu preluari de spot si alte alea alea, ok..asa o sa facem :)

Nu pot sa te-nteleg Bogz ... cum ai ajuns asa revoltat impotriva HH-ului ... mai ales impotriva lui Tzu. Nu caut flaming ... dar ... daca ai putea sa ne explici ce te-a determinat sa faci asta?

Posted

ba..nu sunt revoltat impotriva hh-ului. departe de mine ideea asta.

daca in urma cu cateva pagini tsu mi-ar fi vorbit frumos, cum de altfel mi-au vorbit toti ceilalti, n-as fi continuat cu asa zisele flameuri.

daca nu ar fi facut de 2 ori preluare pe spotul meu tsu si inca cineva din hh..la fel..n-as fi continuat sa raman revoltat. crezi ca n-am prins ocazia de a face preluare membrilor hh? haaa, au fost atatea dati. dar niciodata n-am facut-o din condescendenta, din bun simt!

cand am dat items si jwl-uri (cred, sincer, ca au fost peste 150, numai asrai poate confirma) in guild, DUPA ce am iesit....n-a fost nici bine, nici rau. acu' o ardem la modu' preluari atunci cand sunt afk? pai n-am fost eu prostu' prostilor?

Posted

intelege cineva ce vrea sa zica?

te-as ruga sa iti vezi de ale tale atata timp cat n-am vorbit cu tine. cum ceilalti mi-au ocolit reply-ul cu toate ca nu ma au la inima, asa puteai sa o faci si tu. sunt felicitarile mele pentru razor, pentru felul cum a jucat la cs. nu mai continui ca iar zice lance ca vreau cearta.

hai cius!

Posted

te-as ruga sa iti vezi de ale tale atata timp cat n-am vorbit cu tine. cum ceilalti mi-au ocolit reply-ul cu toate ca nu ma au la inima, asa puteai sa o faci si tu. sunt felicitarile mele pentru razor, pentru felul cum a jucat la cs. nu mai continui ca iar zice lance ca vreau cearta.

hai cius!

Multumesc Boom.

Treaba e ca la siege am jucat de la un prieten, pentru ca nu am avut net astea 3 zile ce tocmai au trecut. Acum ma apuc si eu de crescut si sper sa dau si un reset eventual^^.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...