Guest uLise - Mg Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 al dracu nu gasesc videoul pe youtube cu hightower cand rastoarna masina :|thx diemexAdmiral:This is Admiral Biatch to base camp,it seems the stormtroopers have gone on strikeand I have no experience with this type of shit.Who should I call for help?Vader:It?s the V to the A to the D-E-R (Vader!)Reconstructin? the Death Star!With my slick suede suit that?s black like tar,Fucking you up no matter who you are!Palpatine:Tell them motherfuckers ?bout this here Dark Side!Pull up on your planet, Death Star drive-by!And we?ll beat the Rebels ?cause their skills ain?t shit!Vader:And in my TIE Fighter, Zig-zags stay lit!Yoda:Oh, shit! Yoda on the scene,900 year fiend smoking Dagobah green!Bitches on my tip, like Lando on liquor.Lando:Ah, you?re just jealous ?cause my black dick?s thicker.Chewbacca:*Wookie yell*Lando:Yo! Tell ?em Chewie, last nightI had Leia all drunk wanting to do me.Luke:Shut the fuck up man! Leia?s my sister!The only thing you?re getting is a beat-off blister.Ben Kenobi:Luke! Use the force beforeintercourse, but Luke!Don?t forget! Bitches ain?t nothing but hos and tricks!(Ohh!)Luke:Obi-Wan, I?m the top gun! (top gun)The chosen one, hotter than both suns!Vader ain?t shit, his head?s cut up and split!He?s slower than the first Pentium chip!(Dark Side!)Vader:The one who brings remorse to this fucking universe.(Rebels!)Luke:You know we?ll fucking win, ?cause we?ll fight to the end!(Dark Side!)Palpatine:I can feel the anger dwelling within you!(Rebels!)Yoda:You also feel Vader?s dick in you. BIATCH!*Incoherent Huttese Jabba rap*Han Solo:Jabba, you ain?t nothing but a fat-ass slug!Fake gold chains? You sorry-ass thug!Sittin? in your palace with your blue-headed whore,trap door to the Rancor. *sound of someone falling*C3PO:Oh, my, goodness gracious me!I?m a gay man?s golden fantasy!Programmed for homo-ecstasy,ten million forms of gay positioning.For my golden shower, you must pay a fee,but R2-D2 gives it up for free. *R2-d2 squeaks*R2-D2, watch your language!Always having sex with robotic strangers!Jar Jar Binks:Meesa like to drink and smoke all night!Meesa like to fight and fucka yo wife.Meesa no care ?cause meesa so dumb.Meesa will fuck you with me tongue.Yousa wants a meesa cause meesa wants some.Yousa wants a meesa cause meesa wants some.Yousa wants a meesa cause meesa wants some.Meesa wants some cause meesa wanna cum!
-GUNIT- Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ah, you?re just jealous ?cause my black dick?s thicker.:))re tsu-xing-ping :D
Guest Tsu^_^pui Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 what are you talking about?In alta ordine de idei, am fost azi cu treaba la niste bloace dintr-o comuna de pe langa Bucuresti ( nu dau nume nici ce fac nici unde am fost, ca nu e gigea :)) ) si trebuia sa facem expertiza energetica a blocului si sa facem poze la starea in care e blocul. In mod normal trb sa faci poze si la subsol, doar ca, in aceasta comuna, nu au canalizare sau aveau si au spart tevile ca s-a infundat ( ceva de genu ) si acum, toate dejectiile curg in subsol :> nu trebuie sa va spun ce miresme ieseau =)) noroc ca 90% din gurile de ventilare de la subsol erau astupate de locatari... hm, oare de ce? :))
[EliTe] Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ulise, ai zis ca e filmu i love you beth cooper e de 10/10not <_<
Guest uLise - Mg Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 @elite e de 10 dar tu nub <_< cu chiloti spiderman pe tine :lol: ce sa-ti facwhat are you talking about?In alta ordine de idei, am fost azi cu treaba la niste bloace dintr-o comuna de pe langa Bucuresti ( nu dau nume nici ce fac nici unde am fost, ca nu e gigea :)) ) si trebuia sa facem expertiza energetica a blocului si sa facem poze la starea in care e blocul. In mod normal trb sa faci poze si la subsol, doar ca, in aceasta comuna, nu au canalizare sau aveau si au spart tevile ca s-a infundat ( ceva de genu ) si acum, toate dejectiile curg in subsol :> nu trebuie sa va spun ce miresme ieseau =)) noroc ca 90% din gurile de ventilare de la subsol erau astupate de locatari... hm, oare de ce? :))=))pai sa faca dracu un bloc cu fosa septica , ce prosti..
Guest Tsu^_^pui Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ca ti-am dat suspend, probabil vei avea aceeasi parere si despre mine, ca m-am schimbat. Uite, te legi de faptul ca nu stie regulamentul, nici eu nu-l stiu, daca e vreodata sa dau suspend, va fi nevoie sa intru aici. Nu cred ca-l stie careva pe de rost. Ca am o idee asupra regulamentului, e partea a doua, la fel si ty, avea o alta parere despre situatia cu Cristal. I s-a explicat ce si cum, si a inteles, doar nu e turc. Ti-am dat suspend pentru ca figurativ i-ai bagat lui TyreXel cuvinte in gura, ceea ce el n-a zis astfel de cuvinte: "tu jigodie dupa ce ca i-ai dat si pk, etc". Si-ar fi multe altele de care m-as putea lega, gen usere secundare facute special pt reevaluari la banati, dar userul principal il tii intact, etc. Ignora si renunta, asa cum nu te-a interesat 2 bd-uri si nu ai avut conflicte cu nimeni.ps: Tu esti cel care s-a schimbat, sau nu cunosteam eu latura asta a ta. Una din doua, in fine...Elite, chiar au trecut vremurile acelea cu "doar suntem pe linkmania". Replica asta era in floare in perioada "Kitte", cand chiar daca deschideai gura ti se inchidea instant. Dupa cum vezi, cel putin eu, ofer o libertate destul de vasta, nu ma apuc acu sa va arat ce admin suprem sunt eu, cand de fapt nu sunt deloc diferit de voi, si am jucat impreuna, si ar fi urat din partea mea sa fac asta, asa cum faceti voi cu vechi colegi de-ai vostri.fara sa te superi, dar esti | |, nu sti povestea cu tyrexel si HH ;) nu cred ca mi-a dat vreun ss sa zic ca daia s-a schimbat.Vine greu de crezut, dar eu, am fost admin, chiar ceva vreme si cand analizam o plangere, ghici ce? Ma uitam pe regulament inainte sa dau un ss :> nu acuzam un om nevinovat pt ca nu stiu regulament si "am o idee" (doar esti la poli, deci o sa iesi inginer, cred ca sti expresia: "masori de 10 ori, tai odata" ). Sunt moderator, asta mi-e datoria, este datoria mea sa stiu regulamentul, daca nu sunt in stare si dau ss-uri dupa ureche, atunci nu am ce cauta ca admin ;) Mai mult, daca nu sunt sigur pe deciziile mele, nu ii mai zis celui care este postat ca "are si tupeu sa zica no ks", asa ca ce am scris acolo e ceea ce am citit eu printre randuri.Faptul ca 2 db-uri nu am jucat, mai degraba 1 juma', asta nu inseamna ca nu am fost activ pe forum, diferenta fiind ca HH-ul nu prea juca :> de aceea nu am fost prea activ in contrele cu admini, dar nici asa nu am fost "sub radar", dovada fiind listele mele de warnuri.P.S. nu poti sa-mi spui ca m-am schimbat, pt ca nu ma cunosti, daca m-ai cunoste ai intelege ca nu inghit rahaturile, indiferent ca vine de la x sau de la y, iar ceea ce a facut tyrexel e un mare rahat
Guest uLise - Mg Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 280 de puncte , nu ma ajutati sa fac 300 in seara asta ^:)^ ?
Guest Tsu^_^pui Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 neah :P dar nu poti sa faci mailuri false si sa te inregistrezi?
Guest uLise - Mg Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 esti marla... ..inginer <_<poti , dar te prinde si ban
Guest uLise - Mg Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 deci conteaza ip-ul, nu?inginerule care esti tu , conteaza bai coish :Pti-am dat pm, uliseok adica tu iti trimit pe ala cu _gata ti-am trimis.
Guest uLise - Mg Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 uhm nu intelegi nimic ( sunt la click net , ip fix :) )anw in sfarsit o raza de speranta pe strada mea :Pau venit astia de la RDS si au inceput sa traga cablurile , i-am intrebat si au spus ca pot sa inchei un contract cu ei... dar... am pana pe 3 dec contract cu click net :angry1: 1 luna de zile , pe urma urmeaza reteaua :>
Guest uLise - Mg Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 mi-as.... arunc cu tsu in voi :angry1: :bruce lee:
[EliTe] Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 @elite e de 10 dar tu nub <_< cu chiloti spiderman pe tine :lol: ce sa-ti facnu e de 10 <_<la click net cum sa ai ip fix ? la tine in sat n a ajuns click net cu ip dinamic ?
Guest uLise - Mg Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 we tarzan la mine o venit RDS la 10 m de casa mea :>
[EliTe] Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 we tarzan la mine o venit RDS la 10 m de casa mea :>cablelink ?