Guest Arwena Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 back :Dcare ma ajuta si pe mine cu lockerz :>sa mai invit 1-2 persoane :>ti-am lasat un pm ^_^
Guest zumper Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Da nu ar fi mai bine sa rezolve conflictele prin PM , messenger sau oriunde altundeva decat aici ? De aia e HH guild. Un loc pt gilda si aliantza, nu pt tipi care vor sa demonstreze ce corectzi is ei si joaca "forum".
Guest uLise - Mg Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 suspend pe uLise 5 zile ca deh , craciunul vine mai devreme :beer: am facut 2 reply in post count dupa juma de an si primesc warn pe motivul spam daca eu fac spam , apoi ciubotele alea de la plangeri care dau up non stop nu primesc nimic ....si suspend 5 zile nu un simplu warn....<_< ce inseamna sa te simti in pielea unui moderator.Linkmania are un staff plictisit :whistle: il invit pe moderator sa justifice warn-ul acordat
Guest Tsu^_^pui Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 da mai bunny, dar ce sa-i faci, o fi fost el in guild cu mine, dar daca bate vantu si se schimba eu ce sa-i fac? :)) eu am doar un obraz ^ _ ^ mai se da si mare in fata lui cristal, cand el nu stie regulamentu ;) cu alexey n-am nimic, n-am zis nicaieri ca am :P@restu, re reP.S. bunny, mergea un suspend mai mic sau no suspend, nu vad ce am zis de meritam suspend
Guest uLise - Mg Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 hello all "Dpentru cei care mi-ati dat pm cu adresa de mail pt invitatie lockerz sa o mai dati inca odata , ca am luat ss pe useru ulise si nu pot citi pm-uri.
bunny Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 da mai bunny, dar ce sa-i faci, o fi fost el in guild cu mine, dar daca bate vantu si se schimba eu ce sa-i fac? :)) eu am doar un obraz ^ _ ^ mai se da si mare in fata lui cristal, cand el nu stie regulamentu ;) cu alexey n-am nimic, n-am zis nicaieri ca am :P@restu, re reP.S. bunny, mergea un suspend mai mic sau no suspend, nu vad ce am zis de meritam suspendCa ti-am dat suspend, probabil vei avea aceeasi parere si despre mine, ca m-am schimbat. Uite, te legi de faptul ca nu stie regulamentul, nici eu nu-l stiu, daca e vreodata sa dau suspend, va fi nevoie sa intru aici. Nu cred ca-l stie careva pe de rost. Ca am o idee asupra regulamentului, e partea a doua, la fel si ty, avea o alta parere despre situatia cu Cristal. I s-a explicat ce si cum, si a inteles, doar nu e turc. Ti-am dat suspend pentru ca figurativ i-ai bagat lui TyreXel cuvinte in gura, ceea ce el n-a zis astfel de cuvinte: "tu jigodie dupa ce ca i-ai dat si pk, etc". Si-ar fi multe altele de care m-as putea lega, gen usere secundare facute special pt reevaluari la banati, dar userul principal il tii intact, etc. Ignora si renunta, asa cum nu te-a interesat 2 bd-uri si nu ai avut conflicte cu nimeni.ps: Tu esti cel care s-a schimbat, sau nu cunosteam eu latura asta a ta. Una din doua, in fine...Elite, chiar au trecut vremurile acelea cu "doar suntem pe linkmania". Replica asta era in floare in perioada "Kitte", cand chiar daca deschideai gura ti se inchidea instant. Dupa cum vezi, cel putin eu, ofer o libertate destul de vasta, nu ma apuc acu sa va arat ce admin suprem sunt eu, cand de fapt nu sunt deloc diferit de voi, si am jucat impreuna, si ar fi urat din partea mea sa fac asta, asa cum faceti voi cu vechi colegi de-ai vostri.
Guest uLise - Mg Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 vechi colegi de-ai vostri.[-( seek and destroy >:)no traitorsbunny ce zici te invit pe lockerz ? produse mocca :>
bunny Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [-( seek and destroy >:)no traitorsbunny ce zici te invit pe lockerz ? produse mocca :>M-am interesat si eu de site, ca tot vorbeati pe-aici, mi se pare putin aiurea, trebuie sa faci puncte si cu ele cumperi produse sau cum? :) Si primesti 4 puncte pe zi, daca te loghezi si raspunzi la nu stiu ce intrebare. Si cate puncte trebuie sa faci sa obtii cel mai mic produs? Nu cred ca doar cateva zeci, sute, mii nu?
Guest uLise - Mg Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 200 ptz ipod ;)si mai multe nu-ti zic , tre sa te inregistrezi -_- altfel nu-ti zic :))
Guest uLise - Mg Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 2 parca :-?alianta asta are 150 oameni , daca m-ar ajuta si pe mine macar 30-40 ar fi ceva dureaza 1-2 minute
[EliTe] Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 pe mine m ai invitat ^^ da mail la toti la care le stii adresa si poate se inregistreaza daca vad mailu
Guest uLise - Mg Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 =)am pus la forumu nostru.... poze etc... astia au pus email-urile le-am dat invitatiile dar tot nu se inregistreaza...
iLoveCalifornia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cGLMALvtjBc...feature=channelO-Zone: Alo !!!!!!!!! Sunt eu , Picaso.x: haha te-am taxat fraiere :lol:
BAD_DMX Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 back :Dcare ma ajuta si pe mine cu lockerz :>sa mai invit 1-2 persoane :>Ti-am lasat PmHi All!
Sly Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cGLMALvtjBc...feature=channelO-Zone: Alo !!!!!!!!! Sunt eu , Picaso.x: haha te-am taxat fraiere :lol: :blink: Salut DMX!