Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

da mai, dar ce morala i-a tinut lui Cristal: "tu, jegosule, il omori pe om, saracul de om, care ti-a facut preluare si tu fiind bartai sm-ul, ti-a dat duel, iar tu, jigodie, cand ai revenit pe spot, ai indraznit sa accepti duelul care ti l-a dat, desi stiai ca nu asta vroia" dar a uitat cum (sau nu stie) faceai preluare la honey in tarc si aveau clikere de nu puteai sa-i opresti decat cu duel si se trezeau baietii si te omorau si pierdeai spotul.

Fondul este acelasi: statusul jucatorului care face pk nu se schimba -> no ss :>

Posted

da mai, dar ce morala i-a tinut lui Cristal: "tu, jegosule, il omori pe om, saracul de om, care ti-a facut preluare si tu fiind bartai sm-ul, ti-a dat duel, iar tu, jigodie, cand ai revenit pe spot, ai indraznit sa accepti duelul care ti l-a dat, desi stiai ca nu asta vroia" dar a uitat cum (sau nu stie) faceai preluare la honey in tarc si aveau clikere de nu puteai sa-i opresti decat cu duel si se trezeau baietii si te omorau si pierdeai spotul.

Fondul este acelasi: statusul jucatorului care face pk nu se schimba -> no ss :>

Tsu, ti-a fost coleg atata timp, si el si Alexey, iar acum te porti cu ei la fel cum te porti si cu Garrone sau boomey. Urat din partea ta, sincer. Iar pentru discutiile astea de genul pentru care Lance zice "mai potoliti-va si voi", eu iti acord 10 zile suspend, sa te superi, sa nu te superi, nu e frumos ce faci. Nu mai continua asa, daca vrei sa ramai cu topic.

LE: Nu intelegeti gresit, e ok ca Lance incearca sa calmeze spiritele aici, dar daca voi tot continuati atunci se pare ca v-a vorbit degeaba.

Posted

I'm not, imi cer scuze ca am intervenit, dar eu unul aveam un respect pt guilda asta, chiar pentru tsu personal, dar... :) In fine, take care.

Posted

I'm not, imi cer scuze ca am intervenit, dar eu unul aveam un respect pt guilda asta, chiar pentru tsu personal, dar... :) In fine, take care.

np :P

;;)

Posted

Nu e prima oara, potoliti-va odata, pana si tu elite, cand s-au recrutat cei 3 admins, bateai apropo aici la adresa lor. Lasa-i frate, sunt si ei oameni, nu te-au suparat cu nimic, au un join date din '04, poate ca n-ar fi chiar asa greu sa le dai sansa sa-ti arate ca poate au si ei ceva in cap. Chiar vroiam sa ma iau de tine atunci, dar apoi sa ziceti ca m-apuc sa fac vreo propaganda pe-aici sau ca am ceva cu cineva, am zis sa nu ma bag. Dar voi tot continuati. Am inteles, toata linkmania a inteles, voi nu mai jucati aici, v-ati dus pe rere, e problema voastra. Nu plange nimeni de ciuda asta de care credeti ca dati dovada batand apropouri pe-aici.

Iar tsu, din cate tin minte a fost moderator acolo, a avut de-a face cu useri, pe el eram sigur ca va intelege unele lucruri, cunoscandu-l cat de cat, chiar si in RL. Dar daca el vrea sa fie "avocat al poporului", eu ii respect decizia, si eu am fost odata, dar mai drastic suspendat. :D De exemplu aia din HONEY nu zic nimic de voi niciunde (poate doar sa va dea exemple proaste in plangeri, din cate am vazut, ca in cazul lui GUNIT), dar voi ii pomeniti peste tot. Pai cum sa nu vina sa se ia de tine (general vorbind) daca ii rostesti numele.

In fine, scriu mult si n-are rost, scuzati. :)

Posted

aici din cate stiu n am batut apropo.am postat doar in acel topic.nu te ai luat tu, s a luat murdoc.

normal ca pomenesc de cei din honey daca intru pe un server, dau de garone, imi face pk si spune "uite fraierii de pe link" fara sa ma fi luat de el pana atunci

Guest AdyTripleX
Posted

Salut -GUNIT- , Ai putea sa ma faci si pe mine membru pe forumul aliantei ? Am cont adytriplex

Posted

well now :) nu e cazul sa ajungem la suspenduri si alte chestii de acest gen. Incercati sa nu va luati dupa alte guilde si postati in limita decentei :) chit ca aveti ceva de comentat sau nu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...