Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest ^alexa^
Posted

eu acus ma duc la somn , tomorrow is another flawless day :tiphat:

sinapsele nu fac contact bine :))

flawless? :crazy:

Guest ^alexa^
Posted

flawless = perfect :)) pacat ca la noi ii imperfect

pai aici era mirarea mea, credeam ca "am intalnit si romani fericiti" :))

Posted

Gunit poate imi activezi si mie account pe HH aly plix

Posted

Deci inlaturarea unui concurent prin santaj mai nou e calficata ca gest omenos ? Al dracu sa fiu daca inteleg moravurile contemporane. I-o ma gandeam ca un gest omenos ar fi fost ceva de genul: "T2bus, nu te postez , ne vedem la siege si cel mai bun sa castige" . Si nu te mai ascunde in spatele Perlei, daca aveai de luat o decizie cred ca mai degraba te consultai cu ghilda ta. Daca vrei iti vand io o coloana vertebrala ca ai mare nevoie. Acu fii baiat dragutz si ramai nu mai posta prin ghildul HH ca strici aeru' . te salut din politete , fara nici un pic de respect.

imi era mult mai bine mie sa-mi inlatur un adversar care-mi tine ocupat firegolem-ul de o saptamana si ceva decat sa nu vina la CS unde un fury ii dau si e pe spate, nu crezi? imi place ca va bagati ca oile si vorbiti in necunostinta de cauza. era logic sa vreau ceva in schimb, doar nu-mi lasam adversarul sa scape fara suspend avand in vedere avalansa de thread-uri de la plangeri unde au fost postati membri din alianta mea printre care m-am numarat si eu, nu crezi?

vezi ca politetzea e tot o forma de respect, dar nu ti-ai dat seama de asta ca ai fost prea atent in a-ti alege cuvintele pompoase cu care sperai sa iti impresionezi cititorii. sounds familiar :rofl2:

de ce te iei de baiatul de deasupra ta daca nu ti-o zis nimic ?

cat despre imaginea HH-ului nu te preocupa pe tine , deodata aveti tenta samariteana ....

basti ma , n-am nevoie de politetzele tale

altul #-o daca n-ai vazut ce semnatura avea fanul, intreaba-l.

over and out

Posted

boom nu inteleg de ce postezi iar pe aici ca sa agiti lucrurile. Daca ai ceva de transmis poti folosi cu incredere pm-ul. Faptul ca eu joc sau nu joc nu are nicio relevanta.

Posted

Ai ridicat o laie. Ce ţi-au trimis, lame da ras? :)

Ce se întâmplă cu topicul lui Gheorghe Dinică, chiar şi ăla trebuie să fie scuipat de nişte boi?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...