Tsu_Xing Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 mie-mi spui? -_- am inceput sa ma obisnuiesc sa plec la 7 si sa vin la 17 acasa -_-
Tsu_Xing Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 macar ca am ce sa fac :P mai ales pe foametea asta
dan Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 nu ma faceti sa fiu nesimtit si sa uit de "omenie". incercati sa lasati afirmatiile gratuite deoparte si jignirile pentru cine vi le inghite. nu ma fa sa trec cu vederea peste rugamintea Perlei de a nu te posta, ok T2bus? use next http://www.imagebam.com/image/37388b55505222hai Re! :tiphat:
Lancelot Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 hai sa nu inflamam spiritele aiurea :)
dan Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 daca nu mai esti prezent in game si nu stii ce discutii poarta baietii despre mine si alte persoane din alianta mea, te rog sa ramai neutru. nu as vrea sa postez "in guild" ca nu da bine pentru imaginea HH-ului. merciPS: pentru bajetul de deasupra, esti tru'.. n-am ce sa zic :D incearca sa fii original pe cat posibil daca tot vrei sa te dai in spectacol :)
lucyan99 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 daca nu mai esti prezent in game si nu stii ce discutii poarta baietii despre mine si alte persoane din alianta mea, te rog sa ramai neutru. nu as vrea sa postez "in guild" ca nu da bine pentru imaginea HH-ului. merciPS: pentru bajetul de deasupra, esti tru'.. n-am ce sa zic :D incearca sa fii original pe cat posibil daca tot vrei sa te dai in spectacol :)10x tyrex esty 1 dulce :*
Guest biili Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 nu ma faceti sa fiu nesimtit si sa uit de "omenie". incercati sa lasati afirmatiile gratuite deoparte si jignirile pentru cine vi le inghite. nu ma fa sa trec cu vederea peste rugamintea Perlei de a nu te posta, ok T2bus? use next http://www.imagebam.com/image/37388b55505222hai Re! :tiphat:Frumos vorbeste ala^_^
Guest zumper Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 nu ma faceti sa fiu nesimtit si sa uit de "omenie". incercati sa lasati afirmatiile gratuite deoparte si jignirile pentru cine vi le inghite. nu ma fa sa trec cu vederea peste rugamintea Perlei de a nu te posta, ok T2bus? use next http://www.imagebam.com/image/37388b55505222hai Re! :tiphat:Deci inlaturarea unui concurent prin santaj mai nou e calficata ca gest omenos ? Al dracu sa fiu daca inteleg moravurile contemporane. I-o ma gandeam ca un gest omenos ar fi fost ceva de genul: "T2bus, nu te postez , ne vedem la siege si cel mai bun sa castige" . Si nu te mai ascunde in spatele Perlei, daca aveai de luat o decizie cred ca mai degraba te consultai cu ghilda ta. Daca vrei iti vand io o coloana vertebrala ca ai mare nevoie. Acu fii baiat dragutz si ramai nu mai posta prin ghildul HH ca strici aeru' . te salut din politete , fara nici un pic de respect.
Tsu_Xing Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 nu vreau sa zic ca inteleg ce zice boom, niciodata nu am inteles, pt ca traieste pe alta lume, dar daca nu mai joc, nu stiu despre ce e vorba, totusi nu inteleg ce se petrece in pozele alea, sa ma ajute cineva, ca eu vad doar o preluare :-<
Tsu_Xing Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 cine injura? da-mi linkul de la poza sau zi un nume :|
uLise Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 daca nu mai esti prezent in game si nu stii ce discutii poarta baietii despre mine si alte persoane din alianta mea, te rog sa ramai neutru. nu as vrea sa postez "in guild" ca nu da bine pentru imaginea HH-ului. merciPS: pentru bajetul de deasupra, esti tru'.. n-am ce sa zic :D incearca sa fii original pe cat posibil daca tot vrei sa te dai in spectacol :) de ce te iei de baiatul de deasupra ta daca nu ti-o zis nimic ? cat despre imaginea HH-ului nu te preocupa pe tine , deodata aveti tenta samariteana ....basti ma , n-am nevoie de politetzele tale
Guest zumper Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Va rog shantajati-ma dar nu ma injurati. :ceuameni:
uLise Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cum zicea un om care avea o vacă: "Asta-i România! " Asta-i ţara în care trăim, asta e cea ce ne reprezintă, de la madame asta şi muzica ei, până la neliniştea metafizica, nu e decât un pas. Aviz ateilor! Mulţi au trecut de la Coco Jambo, la Guţă, de la Guţă, la black metal, de la black metal, la nihilism. Dacă nu mă crede nimeni, rog poporul să caute pe Google, să vadă că ateii şi-au făcut partid, tipic marxismului.fara curentul marxism ( Karl Marx ) si Adam Smith n-am avea o economie de piata <_<