Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest ^alexa^
Posted

uite aici alexa

Technotronic http://www.youtube.com/watch?v=1K7fL5s_1ac :> 1989 \:D/ 80s 90s best music

prima: de tot rahatu, scuza-ma ca-ti zic, nu suport trance-ul, chiar ma scoate din sarite

a doua: chiar iti bati joc de mine?

pe gustul meu:

GiuR7pumIs8

2c4DiBIhc1g

Posted

' date='Nov 9 2009, 22:53' post='4395907']

hardcore romanesc

Astia au pierdut la loto sau au votat cu cine nu trebuia la presedentie :lol:

Posted

cand am vazut Bethlehem am inceput sa rad, stiu trupa de la varu meu. e exagerat

ala nu e hardcore

Bethlehem is a German extreme metal band from Grevenbroich, formed in 1991. Their early sound contained elements of black doom and death/doom
Posted

' date='Nov 9 2009, 23:08' post='4395954']

pai acela nu e hardcore

nu ma faza ca aia au uitat cartofi prajiti pe foc si s-au ars si nah pana mea au facut spume la gura nimic iesit din comun :))

in rest is pasnici

Posted

' date='Nov 9 2009, 23:08' post='4395954']

cand am vazut Bethlehem am inceput sa rad, stiu trupa de la varu meu. e exagerat

Bethlehem is a German extreme metal band from Grevenbroich, formed in 1991. Their early sound contained elements of black doom and death/doom
am dat edit ^^
Posted

nu exista prea hardcore -_-

vrei hardcore rock ? -_- elite o facut pe dansu cand o ascultat melodia :))) ( e de la cineva , nu ascult eu rock -,- )

am uitat un "nu" acolo :P

Posted

roxy carmolista http://www.youtube.com/watch?v=RqJJGMjRqqA

muncitoarea in garnituri

Cum zicea un om care avea o vacă: "Asta-i România! "

Asta-i ţara în care trăim, asta e cea ce ne reprezintă, de la madame asta şi muzica ei, până la neliniştea metafizica, nu e decât un pas. Aviz ateilor! Mulţi au trecut de la Coco Jambo, la Guţă, de la Guţă, la black metal, de la black metal, la nihilism. Dacă nu mă crede nimeni, rog poporul să caute pe Google, să vadă că ateii şi-au făcut partid, tipic marxismului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...