uLise Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Am un proiect pentru casa parlamentarilor , garantat scapam de ei :>
Guest zumper Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ai talent ulise@zumper, tu care esti ?De ce ? Crezi ca-mi caut prieteni noi ?
uLise Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 De ce ? Crezi ca-mi caut prieteni noi ?Prezinta-te ;)Elite :>
Guest HHunter Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a trebuit sa ma uit de 3 ori sa mi dau seama ce ai desenat :))
Alexandru Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 nota 4 cu indulgenta, nu ai reprezentat casa in perspectiva, care bineinteles este la alegere, 2 puncte de fuga, izonometrie, s.a.m.d. anturajele sunt prost reprezentate, cu alte cuvinte ai desenat bine =))
uLise Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 nota 4 cu indulgenta, nu ai reprezentat casa in perspectiva, care bineinteles este la alegere, 2 puncte de fuga, izonometrie, s.a.m.d. anturajele sunt prost reprezentate, cu alte cuvinte ai desenat bine =))stii bancul cu bufnita ? <_<
Guest HHunter Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ziceti un film :| nu mi gasesc ceva de vizionat
Tsu_Xing Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Invincible elite, il gasesti si pe youtube :P@petraru, nublex, nu mi-a placut R.M. mai ales ca la mine la instalatii nu am nevoie, vorbeste cu cineva de la civile ca ei traiesc cu R.M. ca fara ea sunt mancati :P@sandu, u sac =))@zumper, aici in HH we need to know to whom we are talking :P
uLise Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Vezi Tsu :> anw have no fear sandu is here :lol: