Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

sry for my.... ( mood i guess :mellow: ) Bogz....

La noi la mate e easy :D avem teste grila dar pe mine nu ma incanta as prefera test clasic 8-|

Sper sa nu dau maine test la contabilitate

Posted

Aloha ... :D

Vad ca ... gradina e cam aceeasi ... speram sa se mai curete ... cand vine gradinaru? :D

App` de Chowder ... au fost 2/3 episoade ca radeam ca spartu` si sora-mea se uita speriata la mine :rofl2: ...

Shnitzel rupe tot :D ... [Rada rada ...] :rofl2:

Posted

Aloha ... :D

Vad ca ... gradina e cam aceeasi ... speram sa se mai curete ... cand vine gradinaru? :D

App` de Chowder ... au fost 2/3 episoade ca radeam ca spartu` si sora-mea se uita speriata la mine :rofl2: ...

Shnitzel rupe tot :D ... [Rada rada ...] :rofl2:

da da =)) rada rada rada =))

si mai sunt misto Flapjack Imagine IPB

capitane knuckels, aventuraaaaaaaaa? pe insula de zahaaaaar? =)) ahaha

Posted

Tin minte ca pe vremea cand urmaream dadea numai desene made by Hanna - Barbera

Imagine IPB

Mai era si Johnny Bravo , Samurai Jack , Cow'n chicken , Dexter's Laboratory , Masck , 2 stupid dogs , Courage , si derivatele celor 2 artisti ( tom & jerry , looney toones , scooby etc )

Prin clasa a7a deja terminase toate episoadele de pe CN , practic stiam si ce zice .... ( la un moment dat au bagat in limba romana , era premiera ) si stiam toate replicile , le vazusem de sute de ori :)))

bunica-mea zicea " iarasi te uiti la scubi du maimutoiul ala l-ai vazut de-o 100 de ori " :))

CN vechi cel mai tare , desenele din ziua de astazi SUX + CN avea pachet cu sambata si duminica cartoon movies , Toonami

Toate episoadele le-am vazut la astia de jos \/

Imagine IPB

Guest Cafeist
Posted

Neataaaaaa :blink:

My page again :)

Posted

Au dublat in romana ... ca pentru generatiile noi ... limba engleza va fi mai dificila :rofl2: ...

Astia-s dushi cu pluta ... :rofl2: ... + ca generatiile noi ... fac deja de la gradinita engleza ...

Posted

Neatza :D

Da, nasol cu dublajul, ca toti asa am invatat engleza. Si mai ales din filme, pentru ca auzeam in engleza si citeam subtitrarea.

O sa conduca tara o generatie de inculti

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...