uLise Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 sry for my.... ( mood i guess :mellow: ) Bogz....La noi la mate e easy :D avem teste grila dar pe mine nu ma incanta as prefera test clasic 8-|Sper sa nu dau maine test la contabilitate
dev Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Aloha ... :D Vad ca ... gradina e cam aceeasi ... speram sa se mai curete ... cand vine gradinaru? :DApp` de Chowder ... au fost 2/3 episoade ca radeam ca spartu` si sora-mea se uita speriata la mine :rofl2: ...Shnitzel rupe tot :D ... [Rada rada ...] :rofl2:
uLise Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Rada ala e ala mare de zice tot timpu "rada rada rada" e vorba despre o familie de bucatari :|
_alexa_ Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Aloha ... :D Vad ca ... gradina e cam aceeasi ... speram sa se mai curete ... cand vine gradinaru? :D App` de Chowder ... au fost 2/3 episoade ca radeam ca spartu` si sora-mea se uita speriata la mine :rofl2: ... Shnitzel rupe tot :D ... [Rada rada ...] :rofl2: da da =)) rada rada rada =)) si mai sunt misto Flapjack capitane knuckels, aventuraaaaaaaaa? pe insula de zahaaaaar? =)) ahaha
_alexa_ Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 nu prea sunt pentru copii desenele astea, sunt foarte scarboase cateodata :))
uLise Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Tin minte ca pe vremea cand urmaream dadea numai desene made by Hanna - Barbera Mai era si Johnny Bravo , Samurai Jack , Cow'n chicken , Dexter's Laboratory , Masck , 2 stupid dogs , Courage , si derivatele celor 2 artisti ( tom & jerry , looney toones , scooby etc ) Prin clasa a7a deja terminase toate episoadele de pe CN , practic stiam si ce zice .... ( la un moment dat au bagat in limba romana , era premiera ) si stiam toate replicile , le vazusem de sute de ori :))) bunica-mea zicea " iarasi te uiti la scubi du maimutoiul ala l-ai vazut de-o 100 de ori " :)) CN vechi cel mai tare , desenele din ziua de astazi SUX + CN avea pachet cu sambata si duminica cartoon movies , Toonami Toate episoadele le-am vazut la astia de jos \/
[EliTe] Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 nici nu stiu de ce le au tradus. eu de acolo stiu toata engleza
uLise Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 hahaha gg elite ca mi-ai adus amintetot de acolo si eu engleza thx CN ca am invatat engleza
uLise Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 da ma elite :DCN = engleza pura si easy :right:
_alexa_ Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 da-mi tu mie postul de televiziune unde mai pot vedea Tom & Jerry si restul, si-am sa ma uit :| ...
Lancelot Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=HiG0tcTraGA...feature=relatedce da nostalgici pe aici :D
dev Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Au dublat in romana ... ca pentru generatiile noi ... limba engleza va fi mai dificila :rofl2: ... Astia-s dushi cu pluta ... :rofl2: ... + ca generatiile noi ... fac deja de la gradinita engleza ...
_alexa_ Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Neatza :DDa, nasol cu dublajul, ca toti asa am invatat engleza. Si mai ales din filme, pentru ca auzeam in engleza si citeam subtitrarea.O sa conduca tara o generatie de inculti