uLise Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 a dat factor comun bogz :Pword ;)sa vede ca sunteti barabuleoricum Nu e adevarat faza , dar daca ne luam dupa reguli e buna =))
uLise Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 thx for suporting tsu si mersi ca le-ai luminat mintile la nubi <_<
uLise Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 am terminat de vizionat GI Joe The Rise of Cobra.... e o trilogie , right ? cred ca vor mai urma seriale :wub:
wolfuletz Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 am terminat de vizionat GI Joe The Rise of Cobra.... e o trilogie , right ? cred ca vor mai urma seriale :wub:Da , daca`ti plac animatele uita-te la G Force daca nu l`ai vazut, iar comedie care sa-ti ocupe timpul liber cand n`ai altceva de vazut: van wilder freshman year.P.S. Daca tot vorbind de trilogii , startrek asta ultimul, a fost peste asteptarile mele :) pe langa transformers care a fost sub orice critica
uLise Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Transformers primul film a fost cel mai bun e si normal ca avut cel mai mare impact ( valabil la orice trilogie ) Primu e cel mai bun..Am vazut Star Trek HD pwnage :wub: claritate super dar in acelasi timp e frumos si ideea filmului.Am auzit de van wilder cica e ceva cu D-zeu ca-i ia locul nush ce..
wolfuletz Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Transformers primul film a fost cel mai bun e si normal ca avut cel mai mare impact ( valabil la orice trilogie ) Primu e cel mai bun.. Am vazut Star Trek HD pwnage :wub: claritate super dar in acelasi timp e frumos si ideea filmului. Am auzit de van wilder cica e ceva cu D-zeu ca-i ia locul nush ce.. Nu , Van Wilder e cel cu facultatea, cand e schimba treburile pe`acolo, uita-te la trailler :
-GUNIT- Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 o sa o uplatez :DVan wilder rulz :Dal 2lea o fost mai nasol the rise of taj
[EliTe] Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ^_^ astea is la cartoon network ? ce urate is acuma desenele
uLise Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 tomorrow another day...Ce nasol este cand ai doar 1 zi libera pe saptamana , saptamana viitoare am 2 :D.. una da una ba :(
fade Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 thx for suporting tsu si mersi ca le-ai luminat mintile la nubi <_<cum **** mea dai tu factor comun intr-o parte 4 si in alta parte 5?4 = 4 da?4*5 = 4*7 ???esti || ?
[EliTe] Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 e factor comun, nu inmultire sau impartirefactoru comun poti sa l dai in orice parte
uLise Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 e nub .... nu-i mai explica e parjoala =))PE 16:16 IL SCRIU CA 4(4:4) SI PE 25:25 IL SCRIU CA 5(5:5) SI INLOCUIESCNU DAU NICIUN FACTOR COMNU ( MA REFER LA FAPTUL CA NU ACELASI FACTOR SA FIE SI DUPA EGAL )
Tsu_Xing Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 cum **** mea dai tu factor comun intr-o parte 4 si in alta parte 5?4 = 4 da?4*5 = 4*7 ???esti || ?daca ai 16:16 si scri 4(4:4) nu este aceeasi chestie? :P
uLise Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 word ;)sa vede ca sunteti barabuleoricum Nu e adevarat faza , dar daca ne luam dupa reguli e buna =))meditati