Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

am terminat de vizionat GI Joe The Rise of Cobra.... e o trilogie , right ? cred ca vor mai urma seriale :wub:

Da , daca`ti plac animatele uita-te la G Force daca nu l`ai vazut, iar comedie care sa-ti ocupe timpul liber cand n`ai altceva de vazut: van wilder freshman year.

P.S. Daca tot vorbind de trilogii , startrek asta ultimul, a fost peste asteptarile mele :) pe langa transformers care a fost sub orice critica

Posted

Transformers primul film a fost cel mai bun e si normal ca avut cel mai mare impact ( valabil la orice trilogie ) Primu e cel mai bun..

Am vazut Star Trek HD pwnage :wub: claritate super dar in acelasi timp e frumos si ideea filmului.

Am auzit de van wilder cica e ceva cu D-zeu ca-i ia locul nush ce..

Posted

Transformers primul film a fost cel mai bun e si normal ca avut cel mai mare impact ( valabil la orice trilogie ) Primu e cel mai bun..

Am vazut Star Trek HD pwnage :wub: claritate super dar in acelasi timp e frumos si ideea filmului.

Am auzit de van wilder cica e ceva cu D-zeu ca-i ia locul nush ce..

Nu , Van Wilder e cel cu facultatea, cand e schimba treburile pe`acolo, uita-te la trailler :

Posted

thx for suporting tsu si mersi ca le-ai luminat mintile la nubi <_<

cum **** mea dai tu factor comun intr-o parte 4 si in alta parte 5?

4 = 4 da?

4*5 = 4*7 ???

esti || ?

Posted

e nub .... nu-i mai explica e parjoala =))

PE 16:16 IL SCRIU CA 4(4:4) SI PE 25:25 IL SCRIU CA 5(5:5) SI INLOCUIESC

NU DAU NICIUN FACTOR COMNU ( MA REFER LA FAPTUL CA NU ACELASI FACTOR SA FIE SI DUPA EGAL )

Posted

cum **** mea dai tu factor comun intr-o parte 4 si in alta parte 5?

4 = 4 da?

4*5 = 4*7 ???

esti || ?

daca ai 16:16 si scri 4(4:4) nu este aceeasi chestie? :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...