Guest Cafeist Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Dute in vizita, eu stiu ? daca iti e lene sa iesi din casa, cheama la tine :P. Probabil un film, chiar doua. Unele comedii sa destinda atmosfera etc. Sau pur si simplu le spui ca vrei sa fi treaza pana diseara :), poate vin si ei cu idei.
Tsu_Xing Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 si tsu trb sa termine treaba pe care o are ca merge la munca :(
uLise Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Cafeniule posteaza tu ;)Nu este nicio problema , doar sa postezi frumos :D nu reprezinta un spam ci doar o actualizare
Guest Cafeist Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Am 2 usere suspendate, nam chef sa imi iau si pe al 3 lea. Vezi Fanky...EDIT: am contul principal suspendat, postati voi. Nu e chiar asa de ok ca un user cu 2 mesaje sa posteze :).EDIT 2: Ma chinui sa pun mana pe niste rendere calumea cu mu sa le pun pe hh forum ( sa ii usurez munca lu bili) dar nu gasesc x(. Astea de pe google nu sunt cine stie ce. Daca ma poate ajuta cineva :) spuneti :D
Guest Cafeist Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Nov 30/2002: Updated Gallery daca vorbim despre rendersworld
lixandra Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 E planet renders dar e putin slabut. Cel mai bine le scoti tu renderele. Trebuie doar sa stii sa folosesti pen tool bine.
Guest Cafeist Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Pe planet renders sunt 10-15 si nu sunt chiar ok. Am mai scos cateva rendere ( chiar si la ala care m-ai intrebat tu pe pm), dar speram sa gasesc ceva de unde poti alege. Ar fi o idee sa ne facem noi niste rendere (ma refer la hh ally), si sa le folosim in sig etc.
lixandra Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Pe planet renders sunt 10-15 si nu sunt chiar ok. Am mai scos cateva rendere ( chiar si la ala care m-ai intrebat tu pe pm), dar speram sa gasesc ceva de unde poti alege. Ar fi o idee sa ne facem noi niste rendere (ma refer la hh ally), si sa le folosim in sig etc.Sunt peste 1000 pe planet renders =).
lixandra Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Pardon, rectific:CG Renders -> 1405+Games renders -> 7899+ Cartoon/Comic Renders - 5160 + Others (insemnand masini, actori, actrite, interpreti de musica s.a.m.d.) 3121= 16.585Sunt destule rendere :). Chestia e ca au obiceiul de a forma numai dupa un tipar. Oricum sunt si cateva reusite, chiar foarte reusite. Trebuie doar sa le cauti :).LE: Nu trebuie sa fie neaparat cu MU online. Un grafician sau designer reuseste sa integreze destul de binisor si altceva ce nu are legatura. Le transforma :).Uite, de exemplu: Fractal render cu un anime render sau ceva ce are o sabie in mana, avand efect de feather. Ii poate crea niste back lights, aplicandu-le si luminilor niste efecte de feather si ... voila :). Trebuie doar sa ai rabdare si imaginatie de moment :-\. Buba e ca te lasa exact cand iti trebuie, imaginatia :)).
Guest Cafeist Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Cum as putea sa ma integrez cand mie imi trebuie un sm in armura x ? Eu vreau sa postez unele rendere pe forum, sa vina respectivul coleg sa spuna, vreau imaginea x etc. Si cum se fac semnaturi doar cu mu si etc, nu cred ca ne trebuie alceva :). Eu nu vreau sa fac cariera din asa ceva, sau mai stiu eu :D.Eu m-am referit strict la partea cu mu. Restu nu ma intereseaza.Sper ca ai inteles acuma de ce caut numai rendere cu mu....Si sunt vro 10-15 cu mu pe acolo.EDIT: Am uitat ca tu numai ai acces pe forumul de la hh, da am inteles la ce te referi. Dar tot prefer ceva simplu pentru "graficianul de serviciu". Are render-ul si imediat termina.EDIT 2: Nu eu sunt cel care stie photoshop calumea (si mie mi-a facut la randul meu bili semnatura care o veti vedea mai tarziu, si bar-ul asta). Majoritatea venim si spunem vreau un sm, vreau aia etc. Si m-am gandit daca am avea o galerie de rendere ar fi mai usor pentru el.
lixandra Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Eh, poti sa le integrezi. Ti-am zis, trebuie doar sa ai imaginatie.Cea mai buna solutie e cu pen tool si multa rabdare. Cu cat faci mai multe rendere, cu atat iti formezi mana mai mult si le faci mai repede. 20-30 de minute dureaza un render, ii trebuie puncte multe, mai ales daca vrei sa iasa impecabil.