Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest Cafeist
Posted

Dute in vizita, eu stiu ? daca iti e lene sa iesi din casa, cheama la tine :P. Probabil un film, chiar doua. Unele comedii sa destinda atmosfera etc. Sau pur si simplu le spui ca vrei sa fi treaza pana diseara :), poate vin si ei cu idei.

Guest Cafeist
Posted

Am 2 usere suspendate, nam chef sa imi iau si pe al 3 lea. Vezi Fanky...

EDIT: am contul principal suspendat, postati voi. Nu e chiar asa de ok ca un user cu 2 mesaje sa posteze :).

EDIT 2: Ma chinui sa pun mana pe niste rendere calumea cu mu sa le pun pe hh forum ( sa ii usurez munca lu bili) dar nu gasesc x(. Astea de pe google nu sunt cine stie ce. Daca ma poate ajuta cineva :) spuneti :D

Guest Cafeist
Posted

Nov 30/2002: Updated Gallery

daca vorbim despre rendersworld

Guest Cafeist
Posted

Pe planet renders sunt 10-15 si nu sunt chiar ok. Am mai scos cateva rendere ( chiar si la ala care m-ai intrebat tu pe pm), dar speram sa gasesc ceva de unde poti alege. Ar fi o idee sa ne facem noi niste rendere (ma refer la hh ally), si sa le folosim in sig etc.

Posted

Pe planet renders sunt 10-15 si nu sunt chiar ok. Am mai scos cateva rendere ( chiar si la ala care m-ai intrebat tu pe pm), dar speram sa gasesc ceva de unde poti alege. Ar fi o idee sa ne facem noi niste rendere (ma refer la hh ally), si sa le folosim in sig etc.

Sunt peste 1000 pe planet renders =).

Guest Cafeist
Posted

1000 de renders cu muonline ? :-?

Posted

Pardon, rectific:

CG Renders -> 1405

+

Games renders -> 7899

+

Cartoon/Comic Renders - 5160

+

Others (insemnand masini, actori, actrite, interpreti de musica s.a.m.d.) 3121

= 16.585

Sunt destule rendere :). Chestia e ca au obiceiul de a forma numai dupa un tipar. Oricum sunt si cateva reusite, chiar foarte reusite. Trebuie doar sa le cauti :).

LE: Nu trebuie sa fie neaparat cu MU online. Un grafician sau designer reuseste sa integreze destul de binisor si altceva ce nu are legatura. Le transforma :).

Uite, de exemplu: Fractal render cu un anime render sau ceva ce are o sabie in mana, avand efect de feather. Ii poate crea niste back lights, aplicandu-le si luminilor niste efecte de feather si ... voila :). Trebuie doar sa ai rabdare si imaginatie de moment :-\. Buba e ca te lasa exact cand iti trebuie, imaginatia :)).

Guest Cafeist
Posted

Cum as putea sa ma integrez cand mie imi trebuie un sm in armura x ? Eu vreau sa postez unele rendere pe forum, sa vina respectivul coleg sa spuna, vreau imaginea x etc. Si cum se fac semnaturi doar cu mu si etc, nu cred ca ne trebuie alceva :). Eu nu vreau sa fac cariera din asa ceva, sau mai stiu eu :D.

Eu m-am referit strict la partea cu mu. Restu nu ma intereseaza.

Sper ca ai inteles acuma de ce caut numai rendere cu mu....Si sunt vro 10-15 cu mu pe acolo.

EDIT: Am uitat ca tu numai ai acces pe forumul de la hh, da am inteles la ce te referi. Dar tot prefer ceva simplu pentru "graficianul de serviciu". Are render-ul si imediat termina.

EDIT 2: Nu eu sunt cel care stie photoshop calumea (si mie mi-a facut la randul meu bili semnatura care o veti vedea mai tarziu, si bar-ul asta). Majoritatea venim si spunem vreau un sm, vreau aia etc. Si m-am gandit daca am avea o galerie de rendere ar fi mai usor pentru el.

Posted

Eh, poti sa le integrezi. Ti-am zis, trebuie doar sa ai imaginatie.

Cea mai buna solutie e cu pen tool si multa rabdare. Cu cat faci mai multe rendere, cu atat iti formezi mana mai mult si le faci mai repede. 20-30 de minute dureaza un render, ii trebuie puncte multe, mai ales daca vrei sa iasa impecabil.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...