Cafeniu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ma duc si eu sa mai dorm 2 ore si ceva :comp1:
_alexa_ Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ati ajuns sa faceti niste comentarii de toata jena,va credeti mari zmei si in realitate sunteti niste copii. ma noi cel putin nu injuram ca la usa cortului, nu ne luam de mamele moderatorilor (asta e moda la voi...), ci doar comentam... si facem haz de necaz(-ul altuia) :)) /disconnect Cristal pup!
Cafeniu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 La mine e racoros, dar parca nu ai chef nici sa muncesti :comp1: . Vremea produce lene :D
Cafeniu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Eu am iesit de pe forum/mess and stuff. Revin in 2-3 ore sa citesc ce mai e pe aici. :D
Guest TotTsu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ati ajuns sa faceti niste comentarii de toata jena,va credeti mari zmei si in realitate sunteti niste copii.daca vrei sa fi linistit, de cand ma stiu fac comentarii de toata jena :( Dar, daca suntem niste copii, macar la asta te poti astepta de la noi, sa nu gandim, dar mai sunt unii, unii mari, cu loc de munca, care pt un joc ajung sa ameninte lumea ca ii omoara in bataie, sa injure ca la usa cortului, ca ei nu au avut parinti sa-i invete cei 7 ani de acasa :(Asa ca zmeule, nu uita cine se da zmeu si desi este om matur, este cu intelectul unui adolescent plin de hormoni prost utilizati. Noi doar comentam ce se intampla in joc sau asta ne face niste zmei? :crybaby:
wolfuletz Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 no comment :|Buna ziua, se anuntza o zi cu soare :-?
dan!el Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 :>habibi, mai traiesti mah ? :>LE: my page :D no noobs alowed :-"
MIRAje Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 habibi, mai traiesti mah ? :>LE: my page :D no noobs alowed :-"traiesc si eu ce sa fac :P u cmf?joci pe s1?