Tsu_Xing Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 haoeleoo, eddy talentNu te mai bagi pe rereu? :)Ca joaca si tyrexel =)) bine, incognito, ce sa-i faci, ii e rusine sa-si etaleze numele pe acolo :)singurul lucru de care imi e rusine e faptul ca am avut un prieten ca tine. btw nu (mai) activez pe acel server.
Eddy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 neh... m`am lasat de tot ce inseamna gaming :Dsay hello to ty:D
Cafeniu Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Tyre nu o sa cer explicati pentru cele 20 de zile (le consider meritate intr-un fel). Ceea ce este mult mai compensator este faptul ca sa inteles mesajul pe care am vrut sa il dau mai departe. Ma refer la nivelul staff-ului. Daca nu te interesau vorbele mele probabil ca nici nu imi dadeai atentie si le luai ca pe o simpla gluma cum au facut si restul. Intr-un fel iti multumesc pentru atentia acordata ca in sfarsit (probabil) cineva va lua o anume initiativa. :tiphat: Nu stiu de ce dar presimt ca ma invart pe langa un ss (cel putin pe forum), ca se va interpreta aiurea. Dar ma risc. MERITA !Dupa cum am spus mai sus, era riscul pe care mi-l asumam. Nu am folosit un limbaj vulgar, nu am amenintat (daca sa intamplat cumva, imi cer scuze nu asta era mesajul care trebuia trimis), au fost niste simple cuvinte si unele situatii prezentate. Bine inteles ca daca peste x timp (unul destul de scurt) va fi la fel si nu se va lua nici macar o initiativa voi considera cele 20 de zile fiind degeaba, dar asta mai putin conteaza. Victime colaterale mereu au fost, in orice. :whistle: Probabil ti-ai dat seama de ce o persoana ca mine, isi exprima punctul de vedere in felul asta (am avut niste mici discutii daca iti amintesti la inceputul bd-ului). Sper sa te puna pe ganduri . Nu cele 20 de zile sunt importante ci intelegerea mesajului.Atat am avut de spus. Nu cer neaparat un raspuns. Doar sa vizualizezi acest mesaj si sa te gandesti.PS: Eu numai joc pe link de 4 luni din motivele bine cunoscute. Probabil daca se va face ok voi reveni. :right:
Cafeniu Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Nu am de ce sa folosesc pm-ul. Daca doream sa vada cineva de la inceput nu crezi ca ii ziceam asta in pm? Am preferat sa fie sesizat. Una e pe pm alta e cand e public :).EDIT: Am observat o mica greseala in post-ul trecutPS: Probabil o sa spun pe topicul de la hh. Macar acolo nu vede toata lumea. Pana la urma sunt doar zvonuri, de ce sa ii facem unei anume persoane anume (sau chiar mai multe persoane) o reputatie proasta. Poate nu e adevarata nu ? :D Probabil o sa spun pe forumul de la hh. Macar acolo nu vede toata lumea .Greseala mea :).
Cafeniu Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Nu am zis ca va interesa pe cineva. Pur si simplu cum restul lucrurilor au fost publice, am vrut ca si asta sa fie publica.
Guest TotTsu Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 haoeleoo, eddy talentNu te mai bagi pe rereu? :)Ca joaca si tyrexel =)) bine, incognito, ce sa-i faci, ii e rusine sa-si etaleze numele pe acolo :)singurul lucru de care imi e rusine e faptul ca am avut un prieten ca tine. btw nu (mai) activez pe acel server.Noi sa fim sanatosi tyrexele, faptul ca nu joci cu numele tyrexel si joci pe un bk ( asa am auzit, sa fie adevarat, sa nu fie.. naiba stie :)) )Cat despre prieten and stuff, sa nu o dam in telenovela ca o sa creada lumea ca suntem pe invers. Totusi, sa nu uitam cine "a aruncat prima piatra"
uLise Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ce dracu are modemu asta isi revine seara la exact aceasi ora :o 9:38 :|anw Hello HH :DWow ce fain ... imi place ca topicul nostru este survolat si sanctionat ^_^Cum zicea un membru cu adevarat HH ( Master_X ) Interesu poarta fesu. TyreXel ( ne limitam doar la nickul de pe forum , nu mai trecem la prietenie ) nu-mi spune ca iti este rusine :lol:
dan!el Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ce dracu are modemu asta isi revine seara la exact aceasi ora :o 9:38 :|bun asa, bine ca macar isi revine
uLise Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 =):lol:and btw guys , nu mai comentati de functii and sh** ce ne incanta pe noi ca ramane unu fara functie , nu-i asa ? where's the spirit :) ?oricum a aparut un mod wanna be care ar da orice pt functie :lol: numele lui incepe cu s =)
kylutza Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Waw! Destul de comica situatia cu suspendul saracului Cafeniu, nu credeam ca se mai fac d-astea, ma rog, nici nu m-a mai interesat ce-i drept :| (Mersi anticipat de warn... parca se acordau d-astea cand nu erai de acord cu decizia unuia din "conducere" :D ).Ah, uitasem ce vroiam sa postez de fapt: Tyrexel a fost dat afara din Head Hunters. Sry... noi nu suntem roata de rezerva... si oricum nu mai erai activ de ceva vreme. O seara bunicica :-j
Jack Daniel Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ati ajuns sa faceti niste comentarii de toata jena,va credeti mari zmei si in realitate sunteti niste copii.
uLise Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 smart kido ^_^Uita-te mai bine cine face actiuni de toata jena ;)
MIRAje Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ^_^ misto comenturi asupra evenimentelor de azi :))dc nu a fost exclus alexey din staff-ul LM? normal asa ar fi trebuit sa fie, ca nu e la prima abatere :D of of baietel rau :> trebuie pendepsit :>cum sa fie exclus din staff daca are ''pile'' :rofl2: vorba ta ca nu e la prima abatere -_- e rau rau baietelu' :))@neatza
Cafeniu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Scopul a fost sa se inteleaga un mesaj. Ca nu ma apucam sa fac chiar in halul ala (cine ma cunoaste stie ce fel de persoana sunt). Din moment ce sper ca sa inteles (sa luat atitudine), cred ca ar fi ok sa terminam. Daca nu se va aplica mesajul, putem sa mai sacrificam unele usere ca nu e nici un fel de problema. Ideea e sa cam incetam momentan :). @kylutza: Cum am spus mai sus sunt de acord cu ss-ul. Daca nu lua nici macar o atitudine atuncea dovedea faptul nu il intereseaza. Din moment ce a luat atitudine eu cred ca a inteles mesajul destul de bine. Si probabil la deranjat (probabil, nu bag mana in foc). Daca vrea sa actioneze sau nu, stie numai el.My page :D
Cafeniu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ati ajuns sa faceti niste comentarii de toata jena,va credeti mari zmei si in realitate sunteti niste copii.Nu stiu cine se crede mare zmeu. Aaa da. Stai ca stiam pe cineva. Din pacate nu e din hh (cred ca se intelege destul de clar). Daca sunt de toata jena de ce ne bagi in seama ? Lasa-ne sa murim de rusine, "inculti care este". Sa rada lumea de noi etc.PS: Ti se pare ca am amenintat pe cineva (sau colegi mei) cu bataia vrun mod? ti se pare ca am sa injur un moderator ? pur si simplu a fost o discutie care vad ca va cam deranjat. Daca va deranjat asa de rau putem continua ca ne dati satisfactie, nu crezi? Si gunit:you wish :bananadance2: