Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

:)) misto

sa vezi cand ma prinde ce zice daca nu ametesc si ce dracu inteleg din jocul ala.. explicatie se vede es pe rez aia zici ca e titirez...

Deci seful meu ma crede nebun :bananadance2:

Posted
:pumn: soarta , btw HK-47 te saluta Tsu great protector of HH :beer:
Posted

JackDaniel , isi ia prietena la bataie pentru ca i-a stins pc-ul din greseala

Ahaaaaaa, deci nu era o simpla barfa pe mess. Stiam eu ca domnul Dr... JackDaniel a avut ceva de impartit pentru un spot.

Nu stiu de ce, dar chiar am un chef asa sa dezvolt toate barfele adevarurile (pana acuma le-am denumit barfe) pe care le-am auzit, avand in vedere ca v-am mai intrebat in trecut si nimeni nu stia nimica. Cat ma bucur ca a sosit clipa in care domnul Alex a dat d/c din greseala.

PS: Probabil o sa spun pe topicul de la hh. Macar acolo nu vede toata lumea. Pana la urma sunt doar zvonuri, de ce sa ii facem unei anume persoane anume (sau chiar mai multe persoane) o reputatie proasta. Poate nu e adevarata nu ? :D

Deci sper ca sa inteles ca faza cu domnul Dr JackDaniel nu o stiti de la mine. Epurila a spus (bine inteles a si platit pentru acuzele facute). Eu doar ii comentez mesajul.

PS2: Am niste idei destul de interesante ca sa demonstram caracterul fiecarui personaj.

pentru acest reply si pentru toate cele de mai sus ai o mica pauza de 20 de zile.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...