Guest cosmarulVostru Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :beer: Buna seara nabilor :beer:
PlayNice Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 k am netu ff bun si au zis k dat iau d/c de 3 ori intr`o sapt k nu mai platesc netu 1 an :))))
uLise Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ' date='Oct 28 2009, 20:07' post='4354970']ce ti au zis nubi de la clicknet ?pai e off din garantie si cica e ars , tre sa ma duc la clicknet sa vad ce pot rezolva la sediu cumpar sau primesc un modem....anw nu inteleg tehnicieni clicknet...Au venit sa constate ca e stricat Modemu si ca e ars ceva la el = raspuns de tehnician 8-|hell asta am aflat si eu ...Nu inteleg la ce sunt tehnicieni daca nu repara modemu.. sfat de tehnician : e stricat , schimba-l 8-| fara sa-l desfaca sa-l verifice , sa verifice circuite or smth like that .. ca deh sunt tehnicieni = NIMICAsa tehnician pot fi si eu
[EliTe] Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 pai e off din garantie si cica e ars , tre sa ma duc la clicknet sa vad ce pot rezolva la sediu cumpar sau primesc un modem....anw nu inteleg tehnicieni clicknet...Au venit sa constate ca e stricat Modemu si ca e ars ceva la el = raspuns de tehnician 8-|hell asta am aflat si eu ...Nu inteleg la ce sunt tehnicieni daca nu repara modemu.. sfat de tehnician : e stricat , schimba-l 8-| fara sa-l desfaca sa-l verifice , sa verifice circuite or smth like that .. ca deh sunt tehnicieni = NIMICAsa tehnician pot fi si euda stiu au fost de cateva ori la mine si imi spuneau si mie ca apa e udanu trebuie sa cumperi altul. daca a trecut perioada pe care s a semnat contractu poti sa l reziliezi si sa faci altu si primesti alt modem.adica daca ti ai facut contractu pe un an si a trecut un an + o zi poti sa l reziliezi fara sa platesti o gramada de prostii
uLise Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 in decembrie ma mut la UPC so... :> sau poate RDS
Cafeniul Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :)/disconnect Cristal:(/guilddisconnect HHunterZAnd We Have a Winner!Alex... :rofl2: Patetic. Jalnic si tot o data non fair-play. Urat de tot. Inca un motiv sa numai te reapuci de link :tiphat:
Cafeniul Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Yep, si vorba aia de unde pleaca ura asta intre aliante ? :crazy: Chiar nu ma asteptam sa faca cineva vro miscare din asta asa pe fata, si cica e a 2a oara, cel putin asa am fost informat pe mess, nu stiu cat de real e. :)EDIT: Hmmm prieteni, care intra de pe un proxy sa spuna niste cuvinte de duh ? Pana la urma honey are 1-0 la injurat moderatori, ba chiar 2-0 as putea spune :) (in nici un caz nu incit lumea cum s-ar crede, era o simpla gluma pentru cei din staff care citesc asta) :D.
Cafeniul Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 /disconnect Cristal ( sa fim realisti) Sau putin sf /disconnect all besides honey #-o :rofl2:
uLise Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 mie mi-a placut cum i-am luat contul lui koka :lol:nici acuma nu stiu astia cum i l-am luat :rofl1: asta a fost singura buba a mea ^_^
Cafeniul Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Stiu, dar tie ti-au scos adminu la prima abatere?My page :)
uLise Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 la prima , da' nu mai conteaza :)))) anw care stiti torrente cu marvel ?
Cafeniul Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Care mai era forumul de la hh ally ? sa mai intru sa vad care e treaba pe acolo :-?EDIT:http://head-hunters.forumer.ro mi la dat Gunit pe mess, ms :)