Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest The-Matrix
Posted

#Ntza

am auzit ceva de niste schimbari ? :)

Posted

Urmeaza schimbari drastice ... regulament ... ar fi cazul sa fie ordine si disciplina si pe aici! :sef:

Lexa sa fie promovata la purtator de cuvant oricum :D

Guest The-Matrix
Posted

Am inteles ca vom fi si noi implicati in acea schimbare :)

adik B^B ...nu stiu daca stiati ? ^_^ an opinyon ? ;P

Posted

Kyla, Razor, Lance, Tzu si veteranii o sa puna la cale un mic regulament, care va fi lege!

Altfel nu se poate cu noi :comp1:

Posted

Avand in vedere ca m-am gandit sa ma reapuc pentru ceva timp, voi reactiva guilda HHunterZ pe Linkmania. Acesta este un topic de recrutare a membrilor, prin urmare imi sunt total indiferente urarile voastre de good luck cu guilda s.a.m.d. Daca doriti sa intrati in guild veti face o cerere in acest topic sub forma:

Nickname in joc:

Nickname pe a 2a baza de date (Nu ma intereseaza char-urile preluate, ci doar cele ale voastre, personale):

Prenume real:

Varsta:

Experienta in joc:

Cazier:

Cate ore pe saptamana puteti activa si in ce perioada:

Motivul pentru care doriti sa intrati in acest guild:

Ce puteti face pentru acest guild:

Reguli in cadrul guildei:

-prima regula si cea de baza o reprezinta respectul reciproc;

-nu se accepta limbaj trivial in guild, la adresa membrilor sau a membrilor staff-ului Mu Linkmania;

-nu se accepta trade-uri in guild;

-este necesara cunoasterea la perfectie a regulamentului Mu Linkmania;

-la party au prioritate membrii guildei;

-nu se accepta manifestari de tip UCP in cadrul guildei, de genul party plsssss (la prima abatere ati zburat fara comentarii);

-nu se accepta postarea membrilor din cadrul guildei sub nici o circumstanta (la prima abatere ati zburat fara comentarii);

-daca sunteti chemati pentru activitati de guild va veti prezenta in cel mai scurt timp sau veti motiva pertinent refuzul de a participa (prin activitati de guild inteleg eventuri, soccer, war, eventual pk);

-daca veti absenta nemotivat pe o perioada de 1 saptamana veti fi exclusi din guild;

-veti contribui cu 5 posturi pertinente pe zi la topicul HH Linkmania;

-sa invatati sa folositi corect limba romana si sa va exprimati inteligibil, fara a folosi 1337 language;

-imi rezerv dreptul de a zbura din guild pe oricine ma calca pe nervi.

Voi incerca sa tin eventuri in cadrul guildului la fiecare sfarsit de saptamana si sa fim cat mai activi in domeniul war/soccer. Nu am nevoie in guild de ratati sau redusi mintal, prin urmare daca va incadrati in aceasta categorie abtineti-va de a va manifesta in acest topic.

un fost regulament :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...