[EliTe] Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Pana-ncepe spectacolul cu mici si bere ai si tu rr :Ppana atunci se face carnea si merg sa mananc ^_^
lixandra Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Expresia feţei face toti banii :rofl1: : http://www.trilulilu.ro/juci_1969/59ee32667056b3 .
Alexandru Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Expresia feţei face toti banii :rofl1: : http://www.trilulilu.ro/juci_1969/59ee32667056b3 .o da :>
dev Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Urmeaza schimbari drastice ... regulament ... ar fi cazul sa fie ordine si disciplina si pe aici! :sef:Lexa sa fie promovata la purtator de cuvant oricum :D
Guest The-Matrix Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Am inteles ca vom fi si noi implicati in acea schimbare :) adik B^B ...nu stiu daca stiati ? ^_^ an opinyon ? ;P
dev Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Kyla, Razor, Lance, Tzu si veteranii o sa puna la cale un mic regulament, care va fi lege!Altfel nu se poate cu noi :comp1:
dev Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Tot nu ti-ai pus tutu-ul? Ce ti-am zis sa faci <_<?Vezi ca te concediez :rofl2:
lixandra Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Your mother is above everything, the law, the society. Obey and protect her!
-GUNIT- Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 regulament de ordine interioara ^_^P.S. <_< incerc si eu sa ma las de postat si astia ma provoaca :|http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3769474
Alexandru Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 eu intr-o ora plec la gratar, poate gasesc si eu p undeva sa las afk
Fury Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Avand in vedere ca m-am gandit sa ma reapuc pentru ceva timp, voi reactiva guilda HHunterZ pe Linkmania. Acesta este un topic de recrutare a membrilor, prin urmare imi sunt total indiferente urarile voastre de good luck cu guilda s.a.m.d. Daca doriti sa intrati in guild veti face o cerere in acest topic sub forma:Nickname in joc:Nickname pe a 2a baza de date (Nu ma intereseaza char-urile preluate, ci doar cele ale voastre, personale):Prenume real:Varsta:Experienta in joc:Cazier:Cate ore pe saptamana puteti activa si in ce perioada:Motivul pentru care doriti sa intrati in acest guild:Ce puteti face pentru acest guild:Reguli in cadrul guildei:-prima regula si cea de baza o reprezinta respectul reciproc;-nu se accepta limbaj trivial in guild, la adresa membrilor sau a membrilor staff-ului Mu Linkmania;-nu se accepta trade-uri in guild;-este necesara cunoasterea la perfectie a regulamentului Mu Linkmania;-la party au prioritate membrii guildei;-nu se accepta manifestari de tip UCP in cadrul guildei, de genul party plsssss (la prima abatere ati zburat fara comentarii);-nu se accepta postarea membrilor din cadrul guildei sub nici o circumstanta (la prima abatere ati zburat fara comentarii);-daca sunteti chemati pentru activitati de guild va veti prezenta in cel mai scurt timp sau veti motiva pertinent refuzul de a participa (prin activitati de guild inteleg eventuri, soccer, war, eventual pk);-daca veti absenta nemotivat pe o perioada de 1 saptamana veti fi exclusi din guild;-veti contribui cu 5 posturi pertinente pe zi la topicul HH Linkmania;-sa invatati sa folositi corect limba romana si sa va exprimati inteligibil, fara a folosi 1337 language;-imi rezerv dreptul de a zbura din guild pe oricine ma calca pe nervi.Voi incerca sa tin eventuri in cadrul guildului la fiecare sfarsit de saptamana si sa fim cat mai activi in domeniul war/soccer. Nu am nevoie in guild de ratati sau redusi mintal, prin urmare daca va incadrati in aceasta categorie abtineti-va de a va manifesta in acest topic.un fost regulament :))