Alexandru Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 De ce ai nevoie?am nevoie de muzica, niste topuri de pe la one fm , vibe, kiss, radio 21 :)
Sly Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 haide sa nu ne certam aiurea :) e bine sa fi si tolerant si nationalist :) nu fanaticPai da, Lance, da el moare de foame stând cu gândul la Las Vegas, măcar eu mor de foame stând cu gândul la conservarea valorilor naţionale. Ulise visează la U.S.A, dar nu a specificat câţi oameni mor de foame acolo, asta în urma unui nou sondaj făcut de americani. Că au bani, că au oraşe, cu ce-l încălzeşte pe omul de rând un oraş plin de cazinouri, când copiii-i mor de foame acasă. El vine şi-mi vinde gogoşi vestice, dar ştie bine că Statele Unite sunt conduse de evrei, nu de nativii americani. Cu ce se remarcă America, ce bază culturală au, ce muzee de elită au, câţi oameni de seamă au dat, nu lălăituri, ci oameni de ştiinţă? Vin să-ţi cumpar Coca-Cola, să zică bogda proste un jidan scofâlcit şi zdremţăros, atunci când se bucură de banul estic, în mod pervers, de banul meu muncit cu sudoare şi trudă. Chiar, de curiozitate ştie careva, cu exactitate, câţi bani îi sunt impozitaţi pentru ţigani şi evreii masoni. Tot ei ne trimit crize şi banci falimentare, ne bagă foamea-n casă, iar noi ca proştii ne rupem în cur să facem şcoli să avem hârtii şi hârtoage, bune doar de pus în ramă. Cu ce scop? Acum că să-ţi găseşti un loc de munca decent, ai nevoie de pile şi bani, nu de şcoli şi profesionalism, apoi din câte ştiu eu, pentru Visul American, n-ai nevoie de şcoala, deci Ulise tu la ce-o mai faci. Aţi vrut U.E. Ce a adus bun? A da, suntem mai vestici, râvnim la oraşe pline de lumini, unde inculţii şi hotii le umple, iar prostimea româneasca trebuie să ţină în spinare şi lifta masonică sau mai ştiu eu câţi alţi mari mafioţi interni şi internaţionali.Nouă ni se fac weed-shop-uri şi case de randez vous, dar ni se inchid şcoli şi universităţi, ni se impune să învăţăm engleza şi să uitam româna, ni se ia grâul şi cumpărăm guma Orbit ca să ne tracă de ulcer, vindem uzine la stăini şi ei ne-aduc Mac Donalds-uri şi KFC-uri in loc. Uitam de biserici şi credinţă şi ne dăm atei neînteleşi, profunzi şi trişti, ca na, lumea şi unversul se învârte în jurul unui singur individ, doar în jurul inacapacităţii lui de gândire, vis-a-vis de absolut. Iaca ce-aţi devenit de pe urma aspiraţiei vostre la tot cea ce se numeşte VEST: atei, drogaţi, săraci, inculţi, non-conservatori, trişti, neînteleşi, snobi şi infatuaţi.Apoi bravo mă, dacă asta v-aţi dorit, n-am nimic împotrivă.Ulise dacă ai fi citi despre Eminescu ai fi remarcat că nu a fost doar un simplu poet, Eminescu a fost un conservator, doar el a înţeles în mod cert ce înseamnă românismul, datorită lui suntem aici, datorită lui suntem cea ce suntem, datorită lui avem o limbă şi un neam închegat, aşa cum este el, cu bune şi cu rele.Şi datorită lui o să ne remarcăm ca naţie. În caz contrar suntem pierduţi.Eu nu mă pot bate de unul singur cu ciorile, pentru că nu realizez nimic, legea-i pentru unii, minorităţile au un statut aparte, legile sunt pentru ei, nu pentru mine şi ţiganii sunt multi ai dracului unde locuiesc eu, deci nu realizez nimic dacă-l bat pe unul. Da stau şi mă gândesc dacă traiul asta de rahat nu e cumva şi din cauza aspiraţiilor voastre pline de libertate. Aţi vrut libertate, acum avem libertate, ei da uite că pe mine mă belesc ţiganii şi nici codul penal, nici eu ca individ n-avem ce le face. De sfaturi "utile" ca cele prezentate de tine, sunt sătul, Ulise.În fine....dacă nu m-am exprimat adecvat şi n-am avut un limbaj pur academic, îmi cer scuze faţă de Lance şi Ulise, că discuţia a avut loc între noi trei. Pentru restul guild-ului...dacă discuţia nu a prezentat nici un înţeles, atunci trataţi-o ca un spam, benefic acestui topic, desigur. :)
Lancelot Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 hmm din pacate..adevarul e ca in cazul izbucnirii unui conflict intre un roman si un tigan ..tot timpul romanul va fi in minoritate deoarece cei din etnia roma sunt mult mai uniti in fata unei amenintari :)
Sly Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 hmm din pacate..adevarul e ca in cazul izbucnirii unui conflict intre un roman si un tigan ..tot timpul romanul va fi in minoritate deoarece cei din etnia roma sunt mult mai uniti in fata unei amenintari :)Ai spus un mare adevăr, aici e vorba şi de majoritate. Cum ar fi să bat eu caţiva ţigani, ştiind că sunt singur? Sunt convins că niciun român nu sare pentru mine, mai pun ca şi legile sunt făcute de aşa natură încât eu mă simt inferior. Eu măcar de bine, de rău, am conştiinţă naţională şi încerc pe cât posibil să mă distanţez de mizeria asta ţigăneasca care pune monopol pe mii de sate şi oraşe din România. Am remarcat că sunt mulţi "ţigani" şi dintre români, ca şi comportament. În fine, e vorba de educaţie, de trăirile pe care le ai. Să simţi româneşte nu e o ruşine, cel puţin aşa cred eu. De ce să blamez valorile româneşti, oare asta nu înseamnă să mă blamez pe mine? Doamne, oare cât de dobitoc ar trebui să fii să-ţi mânjeşti cu noroi, neamul, tradiţiile, eroii şi geniile româneşti? Oare chiar trebuie să am un caştig material de pe urma fiecărei valori spirituale şi morale a acestei naţii? Cine-mi dă mie dreptul? Sunt eu în masură să critic nişte oameni la care n-am dreptul nici să ridic ochii în faţa lor? Nu!
uLise Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 La noi pe strada sunt 2 ghetouri full de tigani :D dar noi romani suntem uniti in caz de ceva ;)Adevaru cam asa este .... tiganu e ca lupu solo e prastie ataca doar in haita...fii roman nu fi fanatic
Sly Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 La noi pe strada sunt 2 ghetouri full de tigani :D dar noi romani suntem uniti in caz de ceva ;)Adevaru cam asa este .... tiganu e ca lupu solo e prastie ataca doar in haita...fii roman nu fi fanaticScrie pe faţa mea "Revistă" ? Ai greşit cuvântul. :))