Sly Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Eu? :blink: Eu sunt pe ideea ca exterminarea în masa este soluţia ideală a naţionalismului abolutist/absolut. Primul partid/mişcare/revoltă ce o să aplice aceste idei, o să aibă un pion important în aplicarea legilor." Eu nu cred în codul penal, eu cred în codul cavaleresc al poporului, el taie fără codul penal, apoi dupa macel codul penal vine şi zice: bine-ai făcut " - Un mare naţionalist ( nu-i dau numele )
Sly Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Atunci redirecţionez discuţia spre el, poate aşa pricepe şi el ce-i cu România.Nu mai pupaţi în cur ciorile, că nu aduc nimic bun nouă, românilor.E diferenţă mare, ce mama dracului.
Lancelot Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 dar ca sa ne intelegem :) multi dintre voi ar trebuie sa stie asta
alcholic Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 lance ... asta o stii ?? ca se aproprie si cs ... maine ;)
Lancelot Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 o stiu o stiu :) acum ceva ani am si cantat-o cand am depus juramantul :)
alcholic Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 asta o cantam maine ... in drum spre castel ... :tiphat:
Sly Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 YthLx3nxar8În fond a avut dreptate.Acum se discută dar de aplicat e mai greu.tY1tWqJyH6MEminescu:"Expresia integrală a naţiunilor române""Ideea platonică de român"
Sly Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Prinde naţionalismul, asta-i bine flăcăi.Mă înclin în faţa voastră.
Sly Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ciori libidinoase, cocalarii de U.S.A. Aşa idoli, aşa fani. :))
Lancelot Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 nu e nimeni rasist sau iubitor de negrii..dar ar trebui sa ne cunoastem si sa ne apreciem propriile valori si apoi sa le iubim si pe cele ale altora Chiar nu cred ca are nimeni nimic cu negrii care ..chiar le au cu muzica :) PS ce vedeti in filmul cu militarii se intampla dupa depunerea juramantului militar..aproximativ o luna de mars pe muzica militara..plus exersarea prezentarii de arma :) nu e chiar asa usor. eu pe astea am defilat http://www.youtube.com/watch?v=48GJVrSMJFM...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=s5-yi-OYbkA...PL&index=26 http://www.youtube.com/watch?v=aS34Y5jVW1M...feature=related
Eddy Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 u sac :Dtrebuia sa va puna sa defilati pe sandu ciorba :))) =))
uLise Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Eu? :blink: Eu sunt pe ideea ca exterminarea în masa este soluţia ideală a naţionalismului abolutist/absolut. Primul partid/mişcare/revoltă ce o să aplice aceste idei, o să aibă un pion important în aplicarea legilor." Eu nu cred în codul penal, eu cred în codul cavaleresc al poporului, el taie fără codul penal, apoi dupa macel codul penal vine şi zice: bine-ai făcut " - Un mare naţionalist ( nu-i dau numele )Si la ce ai stat , trebuia sa le dai in barba :-< lasa-ma cu eminescu si alti romani , trebuie sa dai in gura la tigan asta inseamna curaj , sa pui piciorul in prag nu sa scrii poezii despre luceafara cum face gang bang cu fata de imparat ^_^tiganul tot tigan ramane , daca nu-i dai in bot nu stie de frica
Sly Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Mai eu n-am tupeul necesar să mă ard de unul singur cu 100 de ciori ( probabil vorbeşte raţiunea ), dar dacă eşti viteaz de la atâta gangsta rap, ajută-mă, că ştii tu "unde-s doi puterea creşte" ( vezi tu eu mă ghidez româneşte ). Eu vorbeam de amplificarea puterii poporului, nu de tupeul personal. Dacă n-ai înţeles nimic, chiar nu ma priveşte, dar ma irită, ştiind că eşti din Iasi şi tu-l conteşti pe Eminescu ca un mare român, probabil tu nu simţi asta, probabil te inspiră mai mult cocogeambiştii care-ţi cântă de "Adidas"Nu mi-o lua in nume de rău, dar ştii că de la ideile mele privind românismul, ma iau în gura chiar şi cu tine, prietene, Ulise. Dacă nu-ţi convine sau nu apreciezi cea ce fac, ignoră-mă sau ignoră ce-am scris.
Lancelot Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 haide sa nu ne certam aiurea :) e bine sa fi si tolerant si nationalist :) nu fanatic
uLise Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 dar ma irită, ştiind că eşti din Iasi şi tu-l conteşti pe Eminescu ca un mare român, probabil tu nu simţi asta Pe vremuri dintr-astea nimeni nu se gandeste la Eminescu ... hai sa facem un test , urcam Copoul si intrebam pe fiecare persoana daca il intereseaza de Eminescu sau sa se gandeasca la ce va face mai departe... Vorba aia ca deh Eminescu nu tine de foame ;) Am inteles ce ai vrut sa zici dar nu e acuma de asa ceva ... Hai sa fim sinceri sau rationali , daca unu ( sau un tigan mai bine ) trece de respectul fata de mine si mai are tupeu pai nu stam ii dam in gura si gata sa se linisteasca .... Deci texte privind romanismul nu-si au loc in secolul asta , mai intai trebuie sa curatam tot si sa punem la respect pe urma discutam despre romanism. Nu zic ca Eminescu nu a fost un bun poet , chiar unul din cei mai buni , dar pe mine nu m-a impresionat cu nimic , pentru mine George Pruteanu ramane cel mai civilizat si impresionant roman din cati au fost. Uite rezultatul: Las Vegas acum 50-60 ani Las Vegas in prezent Filarmonica din Iasi ( fosta biserica catolica ) e in renovare de zeci de ani... Pentru ca americanu poate pentru celelalte alege Visa Card :rofl1: So next time daca tiganu e tare in gura ii dai o palma si sta cuminte