lixandra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 hau :ofa lexa shi fashi ?Inca ma sterg pe picioare de la cat m-ai pupat ca ti-am facut upload pe filelist, BA :)).Neata!
Lancelot Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 ce neata?:D deja e ora la care unii se culcacum ar fi placinta cu capul pe banca la facultate
lixandra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ce banal... ar trebui sa-si faca un sertar cu o pernuta foaarte pufoasa si moale, cusuta cu fire de aur, parfumata in abundenta. (Dmm, watching Gossip girl. It`s catchy <_<)
Alexandru Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 are careva cont pe filelist si ma poate ajuta si pe mine? ca nu am mai facut ratio de ceva timp si mi-au sters contu -_-
Eddy Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ce neata?:D deja e ora la care unii se culcacum ar fi placinta cu capul pe banca la facultatedaaaaa :))cartoon network time :D
Sly Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 S-au bătut ciorile între ele şi mi-au spart şi mie geamurile. :sef:
lixandra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 S-or fi suparat ca i-au strigat din zbor niste porumbei "Yo, nigger!!!", probabil :)).
Sly Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 A venit poliţia, tot degeaba.Acum păzesc gemurile. Când am zis ca Hitler era un erou, nimeni nu m-a crezut.Trăiască Legiune şi Capitanul, trăiască mareşalul Antonescu, Horia Sima şi Corneliu Codreanu Zelea! nigger