Alexandru Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 http://img257.imageshack.us/img257/6365/screen043020560000.jpgce nesimtit, mi-a zis tsu sa intru pe cont ca are party, si cand intru surpriza, mi-a zis si VLDK care a fost in party ca s-a trezit in aida, rog sa se ia masuri si eu sincer as prefera ca alianta sa fie facuta pe HH, nu sa fim noi in alta alianta, ca m-am saturat de toti prostii
yoyochitzu Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 sunt lv 307 pot intra in guild..? am signuri... dau iteme moka;)
Tsu_Xing Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 yoyo, razor o sa zica ce si cum@petraru, np... dau eu rr -_-
Tsu_Xing Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 nu exista... alianta este pt CS -__- Dar iteme nu se dau, party nu se da... deci mergi la cs in iteme ne-exc si lvl 350 si ii mai auzi cum de nu i-am batut ca eram 100 on -_-
Master_X Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 hai ca mai sunt cazuri de persoane cu atitudine ce lasa de dorit...dar sa nu ducem chiar la extrem :P , parerea mea e ca se recruteaza neconditionat...iar membrii tuturor guildelor nu sunt informati de ceea ce trebuie sa faca si ceea ce nu trebuie..
Sly Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Da, eu zic că e prea mult profesionalism, atât de mult...încât mulţi dintre noi uită că e doar un joc.
Master_X Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 nu trebuie profesionalism, doar comunicare si organizare :D
Alexandru Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 asa e master dar trb totusi bun simt, nu e vb d party sau iteme dar decat sa le dea la shop mai bine fac un bine unuia mai mic, nu generalizez sunt oameni si oameni, dar macar sa ti se vb frumos si fara fite si impresii
Alexandru Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 asa e master dar trb totusi bun simt, nu e vb d party sau iteme dar decat sa le dea la shop mai bine fac un bine unuia mai mic, nu generalizez sunt oameni si oameni, dar macar sa ti se vb frumos si fara fite si impresii
Sly Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 asa e master dar trb totusi bun simt, nu e vb d party sau iteme dar decat sa le dea la shop mai bine fac un bine unuia mai mic, nu generalizez sunt oameni si oameni, dar macar sa ti se vb frumos si fara fite si impresiiAcelaşi lucru l-am simţit şi eu, de asta nu mai joc.Nu e vorba de servicii sau interese, cu toţii jucăm pentru spiritul de echipă.Aşa nu-i mai bine să jucăm Diablo II?Dacă ţi se răspunde cu fundul, e şi normal să baţi în retragere.Nu vreau să bat în cineva anume, dar sunt persoane de la care am avut pretenţii.Eu am crezut că HH-ul e altceva, dar văd că e contrar fostelor mele păreri.
Alexandru Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 nu e vorba de HH, momentan in guild sunt oameni jos palaria, in alianta mai sunt pers care iti strica cheful, dar lasa ca o sa se schimbe niste treburi ;)
-GUNIT- Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 nu e vorba de HH, momentan in guild sunt oameni jos palaria, in alianta mai sunt pers care iti strica cheful, dar lasa ca o sa se schimbe niste treburi ;)tru tru :tiphat: :>
Master_X Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 nu e vorba de HH, momentan in guild sunt oameni jos palaria, in alianta mai sunt pers care iti strica cheful, dar lasa ca o sa se schimbe niste treburi ;)Kylutza mai ales :wub:
Guest -Psycho- Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 ma eu cred ca ma retrag....e cam slaba atmosfera ;) cei cu coitze stiu la ce ma refer ;) razor da un MAT sau facem SAH :)
lixandra Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Enjoy: Tony Ray feat. Oana - Fly me to the skies above JAPHET NIVEN - I Got a Feeling [Radio Edit] Dj Rynno feat . Sylvia - Deep Mario Bischin - No Goodbye ( Radio Edit) :wub: Anca Parghel - Andale :wub: :wub: :wub:
-GUNIT- Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...t%3D40%26um%3D1nice car :D