Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Photophiltre, GIMP, PhotoScape, PhotoImpact, Beneton Movie Animator (depinde), VirtualDubMod. Am incercat cu Photoshop dar e prea complicat <_<.

Nu-i complicat deloc, vezi că sunt tutoriale chiar şi pe YouTube.Te-ai complicat mult lexa, puteai folosi Image Ready din Adobe Photoshop.Eu zic că ţi-a ieşit bine şi aşa!Continuă te rog..

Posted

Photophiltre, GIMP, PhotoScape, PhotoImpact, Beneton Movie Animator (depinde), VirtualDubMod. Am incercat cu Photoshop dar e prea complicat <_<.

Photoshop,daca sti sa cauti tutoriale pentru begginers inveti rapid . Pana ve-i reusii sa sti la ce folosesc toate butoanele,sa sti sa folosesti efecte,sa pui c4d's... ce faci in photoshop,nu faci nicaieri altundeva,daca vrei sa te ocupi de asa ceva,sfatul meu,trage din greu pentru photoshop .

Posted

El ii da chiloteii jos si zice “ dau 1 pupic la boschet!”

Dupa 7 nopti petrecute asha, ea zice “ auzi bai... ori plantezi pinul ... ori vand terenu!”

Posted

Eu folosesc photoshop cs 3,l-am achizitionat cand am fost la Londra,tot de acolo am luat si niste carti cu tutoriale .

Iti recomand photoshop cs 3 . Sigur vei afla si serial key

Posted

Neaţa!

Marşele ţi-ai tras şi tu "banner" de la lexa? :rofl2:

Da mai ... Mama Natura lucreaza bine :D

El ii da chiloteii jos si zice “ dau 1 pupic la boschet!”

Dupa 7 nopti petrecute asha, ea zice “ auzi bai... ori plantezi pinul ... ori vand terenu!”

:rofl2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...