dev Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 zi-le tu dev :PCe sa le zic? Au sesizat ei singuri ca nu se merita ...Plus ... am pierdut destul inainte :D ... acuma am si eu alt mod de viata ... no more gaming ...Acuma-s ... pe picior de munca ... :P ... si noah ... tanti, da are vreme :rofl2: ... Munca, buzunaru` si viitoru` ...
Cafeniul Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Hehe, am lvl 120 pe rere ( stiu nu prea joc, criza de timp) :crazy:
Jack Daniel Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 ' date='Sep 24 2009, 15:41' post='4249528']cred ca o las si eu balta cu rerenumai gura-i de voi pe forum in rest pauza #-o
dan!el Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Presedintele statului amercian vrea sa faca schimb de secretare cu Presedintele statului rus.Schimb de experienta intre secretare astafel incat Natasa urma sa ajunga la NewYork iar Mary la Moscova.Asa s-a si intamplat si fiecare presedinte la intervale regulate de timp isi suna secretara sa o intrebe cum merg lucrurile.Mary se plangea, <<Astia sunt tampiti...se leaga de fusta mea zi de zi... de fiecare data imi spun ca este prea scurta...Am dat atatia bani pe fuste mai lungi, mai lungi incat o sa bag America la mari cheltuieli...Natasa, se plangea, <<Astia sunt tampiti...se leaga de fusta mea zi de zi "Nu poti sa faci fusta aia mai scurta??? ", incat am innebunit nu alta, de cand sunt aici, zi de zi imi scurtez fusta si tot nu sunt multumiti>>Presedintele contrariat ii spuse totsui calm<<NU AI SCURTATO- SUFICIENT NATASA...FA-LE PE PLAC>><<Domnule Presedinte... VA ASIGUR CA AM SCURATAT-O SUFICIENT.SUFICIENT SI CHIAR IMI ESTE FRICA, DRACULUI CA ASTIA IMI VOR VEDEA SI COAIELE SI PISTOLUL>> ****''Dragi mei ,nici nu stiu ce sa mai inteleg ,cica va incepe al III lea razboi mondial si vom participa cu totii.La femei le va da pusti...Si la barbati ...pustoaice ...Sa ma bucur sau ....nu ? ''
jeffry19 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 ba trezirea :)) v-ati bagat in rere pana la gat :rofl1:
-GUNIT- Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Nu (mai) aveti voie sa folositi niciun fel de clicker ce va muta dupa coordonate, chiar daca sunteti on sau afk.Acest lucru:Modificat in:12.a. Macro/BOTNu se accepta caractere ce-si schimba coordonatele cu ajutorul unui clicker, facand experienta fiind on sau afk. Suspendul este de 40 de zile si vor fi postati doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi. :clap: mai bine ziceau ca e interzis sa schimbati coord doar cu mass teleport =))
uLise Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 numai gura-i de voi pe forum in rest pauza #-o[-(HH joaca pe ReRe si sunt si in top cu toate ca nu am avut spot o zi ^_^oricum sa inteleg ca v-ati apucat pentru noi .....
uLise Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 nu se mai apuca nimeni pe r r ? sa stiu ;;)
[EliTe] Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 nu se mai apuca nimeni pe r r ? sa stiu ;;)daca am party intru :( n am iteme si nu ma pot descurca
jeffry19 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 :clap: mai bine ziceau ca e interzis sa schimbati coord doar cu mass teleport =)) :-j
uLise Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 ' date='Sep 24 2009, 20:26' post='4250389']daca am party intru :( n am iteme si nu ma pot descurcace nubi eu cum am crescut :))am party anytime :>
uLise Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 macar hai pe elful meu si ajuta-ma sa dau rr -_-
Wise Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 care e HarD dp rere? :)) fL00d here :) vreau si eu guild