uLise Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 tu esti mai slab ca mine :>razor te bagi pe r r.... aa si... mergi la gather :)) ?http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...309531&st=0
[EliTe] Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 tu esti mai slab ca mine :>razor te bagi pe r r.... aa si... mergi la gather :)) ?http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...309531&st=0sa pedalezi de maine ca mai ai 8 zile pana incepi faculta
RazorOne2K Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 tu esti mai slab ca mine :>razor te bagi pe r r.... aa si... mergi la gather :)) ?http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...309531&st=0Ma mai gandesc...Vineri vine varul meu de la Bucuresti cu nevasta si copilu', adica nepoti-meu asa ca nu stiu daca pot sa vin.
uLise Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ' date='Sep 21 2009, 23:08' post='4242304']sa pedalezi de maine ca mai ai 8 zile pana incepi facultaok -_-neata all :D
dev Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Dev, uratule, te bagi si tu pe rere? :DPosibil ... ca mi-a placut :D [afeca powa]
uLise Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 o veste proasta ... nu o sa scapam de HONEY nici pe R R se pare -_-
born2be1 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 salutare lume sper ca stiti ca eu nu mai joc pe born de o luna :) Ce mai faceti?
dev Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Nu ma mai apuc ... ca acolo merg mai usor hack-urile ... Vbiti cu ReRe sa faca ceva ... sa se evite treburile astea ... >
uLise Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 salutare lume sper ca stiti ca eu nu mai joc pe born de o luna :) Ce mai faceti?Nu ma mai apuc ... ca acolo merg mai usor hack-urile ... Vbiti cu ReRe sa faca ceva ... sa se evite treburile astea ...haideti pe rr :D party :> and sh!
born2be1 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 oricum cine vrea sa joace ne vedem acolo :) :beer: tot born2be1 ma numesc si imi fac un BK gen Gunit :))
Yo-DA Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Nu ma mai apuc ... ca acolo merg mai usor hack-urile ... Vbiti cu ReRe sa faca ceva ... sa se evite treburile astea ... > numai eu stiu de cate ori mi-am primit ban pe serverul de teste pentru tentative.... au fost testate toate hackurile si speederele...toate is recunoscute... anticheatul este facut in asamblare si iti verifica toate procesele calculatorului din timpul jocului ( intimitatea jucatorului este asigurata ) doar ca in cazul detectarii de hackuri se primeste ban pe PC....nu pe placa de mac....pe configuratia calculatorului...inclusiv procesor serie de rami si tot..... beat that :D
uLise Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 numai eu stiu de cate ori mi-am primit ban pe serverul de teste pentru tentative....au fost testate toate hackurile si speederele...toate is recunoscute...anticheatul este facut in asamblare si iti verifica toate procesele calculatorului din timpul jocului ( intimitatea jucatorului este asigurata ) doar ca in cazul detectarii de hackuri se primeste ban pe PC....nu pe placa de mac....pe configuratia calculatorului...inclusiv procesor serie de rami si tot.....beat that :Dimi banezi procesoru :lol:OMG =))) daca schimbi rami ma conectez inapoi :)) ?
NoComment Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 imi banezi procesoru :lol:OMG =))) daca schimbi rami ma conectez inapoi :)) ?gata cu tehnicianul ? :)