Cafeniul Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Era elf in realitate :P , si era amica cu Pr|nceSs (din zohan). Dupa sa stricat treaba si numai stiu cine intra pe acc lor (dar din cate am aflat pe Pr|nceSs intra cineva din honey, si a primit "x").I'm OFF, bft`.
Tsu_Xing Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 sa va spun o intamplare =)) Ma trezesc azi si intru in Mu pe Elite, fac preluare la un tarc si intru pe G sa dau :) Wolf, dadea acum, fara party, in alt tarc, tot de fire :) Apoi, primesc pe guild de la wolf: "am pierdut spotu" Eu: "cum?" W: "nu imi mergea tastatura, nu am putut sa raspund" Eu: "=))" Adica, era on, dar nu putea sa raspunda =)) Acum, sa va arat trairile lui wolf =)) Cum a derulat preluarea X: "TsuXing afk?" B) Wolf: Ha, nu sunt, ii raspund eu acum ( zicea in mintea lui) "cand sa scrie ca nu e, vede ca nu merge tastatura" X: "TsuXing afk?" Wolf: "NUUU" Se baga wolf sa umble la cablu de la tastatura, rugandu-se sa mearga: Cand se uita iar la monitor, vine si a treia intrebare de afk Wolf: Mai trece un minut si isi da seama ca a pierdut tarcu, i se face rau: Apoi, se da batut:
Cafeniul Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ca fapt divers un mic rezumat cu castle siege :> : Jun 6 2009HHunterZ & Co ..SicilyGlamourZoHaN-Royal-Aproximativ o luna fara o zi am avut castelul Jul 5 2009Castel iz back to HONEY yupi3ti.gifH0NEYAddictedHeartKnightBRAVEPropietari au fost cei din honey pentru 2 saptamani Jul 18 2009Castelul a ajuns inapoi la alianta HH smile.gifIar asta a ramas pana in zilele de aziCam toata vara castelul a fost al hh-ului, asa ca nu am ce sa zic, decat felicitariile mele :tiphat: PS: Si cred ca va ramane tot la noi :D :>
wolfuletz Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 sa va spun o intamplare =)) Ma trezesc azi si intru in Mu pe Elite, fac preluare la un tarc si intru pe G sa dau :) Wolf, dadea acum, fara party, in alt tarc, tot de fire :) Apoi, primesc pe guild de la wolf: "am pierdut spotu" Eu: "cum?" W: "nu imi mergea tastatura, nu am putut sa raspund" Eu: "=))" Adica, era on, dar nu putea sa raspunda =)) Acum, sa va arat trairile lui wolf =)) Cum a derulat preluarea X: "TsuXing afk?" B) Wolf: Ha, nu sunt, ii raspund eu acum ( zicea in mintea lui) "cand sa scrie ca nu e, vede ca nu merge tastatura" X: "TsuXing afk?" Wolf: "NUUU" Se baga wolf sa umble la cablu de la tastatura, rugandu-se sa mearga: Cand se uita iar la monitor, vine si a treia intrebare de afk Wolf: Mai trece un minut si isi da seama ca a pierdut tarcu, i se face rau: Apoi, se da batut: Aproximativ, cand m-am dat batut am dat rr la pc :))
[EliTe] Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 sa va spun o intamplare =)) Ma trezesc azi si intru in Mu pe Elite, fac preluare la un tarc si intru pe G sa dau :) Wolf, dadea acum, fara party, in alt tarc, tot de fire :) Apoi, primesc pe guild de la wolf: "am pierdut spotu" Eu: "cum?" W: "nu imi mergea tastatura, nu am putut sa raspund" Eu: "=))" Adica, era on, dar nu putea sa raspunda =)) Acum, sa va arat trairile lui wolf =)) Cum a derulat preluarea X: "TsuXing afk?" B) Wolf: Ha, nu sunt, ii raspund eu acum ( zicea in mintea lui) "cand sa scrie ca nu e, vede ca nu merge tastatura" X: "TsuXing afk?" Wolf: "NUUU" Se baga wolf sa umble la cablu de la tastatura, rugandu-se sa mearga: Cand se uita iar la monitor, vine si a treia intrebare de afk Wolf: Mai trece un minut si isi da seama ca a pierdut tarcu, i se face rau: Apoi, se da batut: :)) tare
cyborgGod Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 sa va spun o intamplare =)) Ma trezesc azi si intru in Mu pe Elite, fac preluare la un tarc si intru pe G sa dau :) Wolf, dadea acum, fara party, in alt tarc, tot de fire :) Apoi, primesc pe guild de la wolf: "am pierdut spotu" Eu: "cum?" W: "nu imi mergea tastatura, nu am putut sa raspund" Eu: "=))" Adica, era on, dar nu putea sa raspunda =)) Acum, sa va arat trairile lui wolf =)) Cum a derulat preluarea X: "TsuXing afk?" B) Wolf: Ha, nu sunt, ii raspund eu acum ( zicea in mintea lui) "cand sa scrie ca nu e, vede ca nu merge tastatura" X: "TsuXing afk?" Wolf: "NUUU" Se baga wolf sa umble la cablu de la tastatura, rugandu-se sa mearga: Cand se uita iar la monitor, vine si a treia intrebare de afk Wolf: Mai trece un minut si isi da seama ca a pierdut tarcu, i se face rau: Apoi, se da batut: lol asta da faza =))
bunny Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 sa va spun o intamplare =)) Ma trezesc azi si intru in Mu pe Elite, fac preluare la un tarc si intru pe G sa dau :) Wolf, dadea acum, fara party, in alt tarc, tot de fire :) Apoi, primesc pe guild de la wolf: "am pierdut spotu" Eu: "cum?" W: "nu imi mergea tastatura, nu am putut sa raspund" Eu: "=))" Adica, era on, dar nu putea sa raspunda =)) Acum, sa va arat trairile lui wolf =)) Cum a derulat preluarea X: "TsuXing afk?" B) Wolf: Ha, nu sunt, ii raspund eu acum ( zicea in mintea lui) "cand sa scrie ca nu e, vede ca nu merge tastatura" X: "TsuXing afk?" Wolf: "NUUU" Se baga wolf sa umble la cablu de la tastatura, rugandu-se sa mearga: Cand se uita iar la monitor, vine si a treia intrebare de afk Wolf: Mai trece un minut si isi da seama ca a pierdut tarcu, i se face rau: Apoi, se da batut: =)) hi btw ^_^
Tsu_Xing Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 scorul pt csHoney - 10HH - 14^_^adica, ce inseamna 10 si 14? saptamani?
jeffry19 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 sa va spun o intamplare =)) Ma trezesc azi si intru in Mu pe Elite, fac preluare la un tarc si intru pe G sa dau :) Wolf, dadea acum, fara party, in alt tarc, tot de fire :) Apoi, primesc pe guild de la wolf: "am pierdut spotu" Eu: "cum?" W: "nu imi mergea tastatura, nu am putut sa raspund" Eu: "=))" Adica, era on, dar nu putea sa raspunda =)) Acum, sa va arat trairile lui wolf =)) Cum a derulat preluarea X: "TsuXing afk?" B) Wolf: Ha, nu sunt, ii raspund eu acum ( zicea in mintea lui) "cand sa scrie ca nu e, vede ca nu merge tastatura" X: "TsuXing afk?" Wolf: "NUUU" Se baga wolf sa umble la cablu de la tastatura, rugandu-se sa mearga: Cand se uita iar la monitor, vine si a treia intrebare de afk Wolf: Mai trece un minut si isi da seama ca a pierdut tarcu, i se face rau: Apoi, se da batut: ce imaginatie are tsu nab :)) salut all
uLise Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 un video mai vechi .....http://www.youtube.com/watch?v=wikjynTWQj4...re=channel_page a avut 10-20 mil vizualizari ....
Brotherhod Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 O mica cerere pt a intra in Guilda ZoHaN ,sper sa fiu acceptat si de celelalte guilde care fac parte din alianta. Am depus o cerere si la ZoHaNSau daca nu e loc In ZoHaN de ce nu in HH ...Salve la toti.Ma gandeam sa ma alatur si eu langa voi cu toate ca mai cunosc cateva persoane din Guilda ZoHaN dar asta depinde numai de voi si de Alianta.Cateva detalii despre mine:Ma numesc Marius am 27 ani locuiesc in Iasi si sunt pe servarul asta din 2005 cu pauza pana acuma ...:PAm 2 caractere unul este in Ang3lik nick BrotherHoD si as dori sa intru la voi in guilda cu Bk-ul care are lvl 123 nick White_OneTzin sa mentionez ca am un pc si un laptop pot intra cu amandoua caractere pe servar ,sunt mai mereu on, iteme nu cer din guilda incerc sa mi le procur singur si la party doar daca este nevoie. Alte detalii mi le puteti cere pe servar sau aici ... Multumesc. ...Have Fun