dev Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 nu e vb sa nu postezi aici, ma refeream la tampoanele care interpreteaza tot ce discutam noi si-si baga nasu peste tot. stii clar ca e vizualizat topicul asta de toti fanii.. pnmFanii lui ... radeti cu pofta :P ...Deja m-am saturat de posturile de genul ... "EI AU FANI" ...UNDE? :rofl2: ..."Vanatii" serverului ... victimele sistemului ... "soldatii" lui Becali'ii ... :rofl2: [am scris gresit, intentionat] ...Deja mi sila :rofl2: ...
Sly Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Fanii lui ... radeti cu pofta :P ...Deja m-am saturat de posturile de genul ... "EI AU FANI" ...UNDE? :rofl2: ..."Vanatii" serverului ... victimele sistemului ... "soldatii" lui Becali'ii ... :rofl2: [am scris gresit, intentionat] ...Deja mi sila :rofl2: ...dev, spune-mi mie cine te supără. :|
uLise Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Tsu come back ca astia cauta holder ca desperados :)) sunati-l careva :))Desperados ii online ?
maiconteaza Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Desperados ii online ?ala nici pe skype nu mai intra...nu l`am mai vazut de mult.....si tu vrei sa intre in mu ? :))
Tsu_Xing Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 unii cu maimute, altii cu cocosi si altii cu iepuri, ce e aici, Zoo?neatza
dev Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Pai ... Tzu ... sti prea bine ce animale suntem :rofl2:
cyborgGod Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 no hello my animal friends ui ce masina mi-am luat^^ Razboinicul... Aici e ce-i fac "Tampoanele" la boom..
Cafeniul Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ryuk sa stapanesti sanatos submarinul :tiphat: Tampoanele au aripioare ? :nanana: :D @all: Neata :P
Cafeniul Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Sa folosesti autostrada aia de care ti-am pomenit cand eram non rr, aia cu canal->scurgere -> dunare. Mai ales atuncea cand iti bei ceaiul cu Obama :)) (daca mai sti cand faceam caterinca cu LadyD, acum mult mult timp).
cyborgGod Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 da ma lol LadyD era elfa :))Si YES WE CAN take the tea with obama^^